2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

aynen ya :KK43: bıktım sımdıden bırılerının akıl vermesınden ben burdan sızden ogrenıyorum daha keyıflı ve merak ederek soruyorum. keske baskaları karısmasa
Canım he de geç millet çok bilmiş!
Ben kızlarımı aynı anda iki elimle mama yediriyorum aynı anda,biri kucağımda biri dizimde uyutuyorum
Komşum 1 küçük bebeği var huysuz da biraz bana geçen demez mi sen gene iyisin ikisini aynı zamanda uyutuyorsun benim işim çok zor diye:))
Deli mi ne dedim içimden
Ama şunu unutma Rabbim sana öyle bı güç veriyorki kendine bunu ben nasıl yapabiliyorum diyorsun
Birde yemek de neymiş sipariş ver yapamadığın yerde onu mu düşüneceksin
benim arkadaşlarım gelir ben sadece kısır yaparım onlar ikizleri severken ama gerisi herşeyi kendileri yaparlar giderken oyuncak bulaşık toplayıp giderler Allah razı olsun,takma milletin dediğini Rabbim bize en özel olanı nasıp etmiş bin şükür

Canim cok soruyorum kusura bakma... bisii daha sorcam.. normal dogum yapabilme ihtimalin varmiydi ikizlerde?
Ilki sezeryan oldugu icin buda oyleydi normal dogum yapan var canim ben hastanedeyken baska ikiz hamilede vardi normal dogum icin bekliyordu bazen ilk cocuk normal ikinciyi sezeryanla alma ihtimalleri oluyormus.
E Ebruemir birde bana cok moral oluyorsun... buraya girip online olabildigine göre o kadarda uzak kalmiyo insan ikizlerden dolayi bi takim seylerden dimi? :-) Herkes korkutuyo da bizi...
Firsat bulamadigim seyler oluyor mutlaka ama ogluma gore bunlarda daha iyiyim oglum 4 cocuga bedelmis simdi uykuya hazirlaniyorum birini doyurdum ikinciye geldi sira gece uykusuz kaliyorum emzirmek cok yoruyor gunduz iyiyiz allaha sukur

Ben kızlarımı aynı anda iki elimle mama yediriyorum aynı anda,biri kucağımda biri dizimde uyutuyorum
Komşum 1 küçük bebeği var huysuz da biraz bana geçen demez mi sen gene iyisin ikisini aynı zamanda uyutuyorsun benim işim çok zor diye:))
Deli mi ne dedim içimden
Ama şunu unutma Rabbim sana öyle bı güç veriyorki kendine bunu ben nasıl yapabiliyorum diyorsun
benim arkadaşlarım gelir ben sadece kısır yaparım onlar ikizleri severken ama gerisi herşeyi kendileri yaparlar giderken oyuncak bulaşık toplayıp giderler Allah razı olsun,takma milletin dediğini Rabbim bize en özel olanı nasıp etmiş bin şükür
oyy kuzum yorumumu gordunde yazdın Allah razı olsun dıyorum ya inşallah senın gıbı olurum. daha acemıyım he deyıp gececek kadar ustalasamadım:) sanırım zamanla alısıcam artık. var oyle dengesızler herkesın annelıgı kendıne. ıkı bebekle bır bebegın zorlugunu yarıstırıyolar anlamsızca. sana guvenıyorum dedıgıne ınanıyorum emınım bende sen gibi guclu anne olucam:) iyiki varsın :KK200:

Deli mi ne dedim içimden
Cok haklisin allah sabrini veriyor gercekten ben halimden cok memnunum hamilelelik bakmaktan daha zordu bende birini emzirirken digeri durmazsa ayagimla poposunu pispisliyorum yada ikisino bir emziriyorum gazi olmadigi surece korkmaya gerek yok artik cok guzel ilaclar var ise yarayan gazi olmayinca bebek anneyide rahat ettiriyor .bende diyordum hazirlayip dolaba atim oglum okula gidince kullanirim diye hamilelikte firsat bulup yapamadim ama simdi buluyorum banada gelen herseyi yapip gidiyor siz kendinize guvenin gerisini allaha birakin cok buyu nimet ayni anda iki cocuk annesi olmak harika bir duygu

Cok haklisin allah sabrini veriyor gercekten ben halimden cok memnunum hamilelelik bakmaktan daha zordu bende birini emzirirken digeri durmazsa ayagimla poposunu pispisliyorum yada ikisino bir emziriyorum gazi olmadigi surece korkmaya gerek yok artik cok guzel ilaclar var ise yarayan gazi olmayinca bebek anneyide rahat ettiriyor .bende diyordum hazirlayip dolaba atim oglum okula gidince kullanirim diye hamilelikte firsat bulup yapamadim ama simdi buluyorum banada gelen herseyi yapip gidiyor siz kendinize guvenin gerisini allaha birakin cok buyu nimet ayni anda iki cocuk annesi olmak harika bir duygu
Kesinlikle öyle hamileligi zor ama şimdiki duyguları anlatılamaz
Kaç aylık sizinkiler?
Bizimkiler yaşlarına yeni girdiler oyuncak oynamaya örümcekte gezmeye emeklemeye başlayınca daha da rahat oldum ben şükür
Rabbim acılarını yaşatmasın inşallah
Kıymetlerini ve kıymetimizi bilmek lazım aslında Rabbim nasip etmiş bizlere
Benim oğlum da var bı de 4 yaşında evim cennetim oldu
Ama yok şöyle yap böyle yap diyenlere sadece bakıyorum ki sanki ikiz annesi onlar:)
Sağlıcakla büyütün bebeklerinizj

oyy kuzum yorumumu gordunde yazdın Allah razı olsun dıyorum ya inşallah senın gıbı olurum. daha acemıyım he deyıp gececek kadar ustalasamadım:) sanırım zamanla alısıcam artık. var oyle dengesızler herkesın annelıgı kendıne. ıkı bebekle bır bebegın zorlugunu yarıstırıyolar anlamsızca. sana guvenıyorum dedıgıne ınanıyorum emınım bende sen gibi guclu anne olucam:) iyiki varsın :KK200:
Tombulum daha da güçlü olacaksın hayatında herşey çok daha güzel olacak sevgiye doyacaksın bak diyim
ilk aylar birazcık Ör oluyor ama o da çabuk geçiyor ve gerçekten çok güçlü oluyorsun
Hiçbir kötü düşüncen olmasın sen en iyisini yapabilecek güçte olduğun için Rabbim ikiz vermiş
Öyle diyenlere de he he de geç
Tek çocuğunu kucağına almayan anneler biliyorum ben ama kendim ikizleri kucağıma oğlumu sırtımda taşıyorum yorulmak neymiş bilmiyorum eşin de yardımcı olur duramaz ki iki bebişiniz de o kadar tatlı olacak ki
Merak ettiğin ne varsa sor bak benimkiler şimdi uyandılar ikisi birbirlerine ceee yapıyorlar ❤️❤️ bu görüntüyü görüp de yapamamamak olurmu

güzel geçti canım doktorum baya ilgilendi detaylı kötü geçti diye :) kızlarım bol bol bacak tekme gösterisi yaptı :) kafa kafaya vermişlerdi ama arkaları dönüktü yüzünü bi kere gösterdi biri diğeri hiç dönmedi 500 gr biride 450 gr olmuş :nazar:
Maşallah sağlıcakla alın kucağınıza inşallah

Kesinlikle öyle hamileligi zor ama şimdiki duyguları anlatılamaz
Kaç aylık sizinkiler?
Bizimkiler yaşlarına yeni girdiler oyuncak oynamaya örümcekte gezmeye emeklemeye başlayınca daha da rahat oldum ben şükür
Rabbim acılarını yaşatmasın inşallah
Kıymetlerini ve kıymetimizi bilmek lazım aslında Rabbim nasip etmiş bizlere
Benim oğlum da var bı de 4 yaşında evim cennetim oldu
Ama yok şöyle yap böyle yap diyenlere sadece bakıyorum ki sanki ikiz annesi onlar:)
Sağlıcakla büyütün bebeklerinizj
Ben daha yolun basindayim 2 aylik olacaklar 5 yasinda bir oglum var zamam o kadar cabuk akiyorki 2 ay nasil oldu anlamadim bile bende yurutecle gezecekleri gunleri dort gozle bekliyorum oglumla birlikte karpisan araba oynayacaklar diyoruz oglum kizlae icinrabbim olmayan herkese tattirsin bu duyguyu kesinlikle rabbim acilarini gostermesin

Tombulum daha da güçlü olacaksın hayatında herşey çok daha güzel olacak sevgiye doyacaksın bak diyim
ilk aylar birazcık Ör oluyor ama o da çabuk geçiyor ve gerçekten çok güçlü oluyorsun
Hiçbir kötü düşüncen olmasın sen en iyisini yapabilecek güçte olduğun için Rabbim ikiz vermiş
Öyle diyenlere de he he de geç
Tek çocuğunu kucağına almayan anneler biliyorum ben ama kendim ikizleri kucağıma oğlumu sırtımda taşıyorum yorulmak neymiş bilmiyorum eşin de yardımcı olur duramaz ki iki bebişiniz de o kadar tatlı olacak ki
Merak ettiğin ne varsa sor bak benimkiler şimdi uyandılar ikisi birbirlerine ceee yapıyorlar ❤️❤️ bu görüntüyü görüp de yapamamamak olurmu
sizin yazdiklariniz nasıl cesaret verdi bana anlatamam evet zor olacak ama evlat sahibi olmak çok güzel etrafimda herkes oğlunla ilgilenemicen ikisi aynı anda aglicak sen nasıl bakcan 3 çocuğa diye öyle çok yorum yapan var ki annem ve kayinvalidemde dahil öyle sinir oluyorumki bakarım diyorum sadece içimden onca şey söylemek geçiyo ki ama sizin yazınız çok hoşuma gitti :)

Ben daha yolun basindayim 2 aylik olacaklar 5 yasinda bir oglum var zamam o kadar cabuk akiyorki 2 ay nasil oldu anlamadim bile bende yurutecle gezecekleri gunleri dort gozle bekliyorum oglumla birlikte karpisan araba oynayacaklar diyoruz oglum kizlae icinrabbim olmayan herkese tattirsin bu duyguyu kesinlikle rabbim acilarini gostermesin
O zaman sen daha şanslısın canım benim oğlum doğduklarında 2 buçuk yaşındaydı az eziyet etmedi bana keratam:))
Zaman gerçekten çabuk geçiyor farkında olmadan büyüyorlar
En sevimli zamanları sizinkiler

Sedaasuu
Canim sen bebek arabasi ne kullaniyorsun disarda zorluk yasiyormusun? Ben yan yana olanlardan aldim hastaneye giderken kullandim sadece simdilik.

sizin yazdiklariniz nasıl cesaret verdi bana anlatamam evet zor olacak ama evlat sahibi olmak çok güzel etrafimda herkes oğlunla ilgilenemicen ikisi aynı anda aglicak sen nasıl bakcan 3 çocuğa diye öyle çok yorum yapan var ki annem ve kayinvalidemde dahil öyle sinir oluyorumki bakarım diyorum sadece içimden onca şey söylemek geçiyo ki ama sizin yazınız çok hoşuma gitti :)
Oyyy hiç duymayın o diyenleri
Allah'ın izniyle çok da güzel bakarsınız
Benim annem uzakta gelemedi kaynanayla görüşmüyoruz tek başıma bakıyorum çok da güzel bakıyorum üçüylede ilgilenmek için vaktim oluyor
Her insan yapabilir mi bilmiyorum ama ikiz anneleri bebekler rahme yerleştiği an daha güçlü oluyorlar
Rabbim e yasla sırtını herşey hallolur canım

Sedaasuu
Canim sen bebek arabasi ne kullaniyorsun disarda zorluk yasiyormusun? Ben yan yana olanlardan aldim hastaneye giderken kullandim sadece simdilik.
Bende benato bin yanyana olan bastonlar dan aldım fiyatı 450 lira memnunum kendim çıkarken de hafif olduğu için kolay taşınıyor
Ama Kipa ve bimin bazı marketlerine görebiliyorum:)

Oyyy hiç duymayın o diyenleri
Allah'ın izniyle çok da güzel bakarsınız
Benim annem uzakta gelemedi kaynanayla görüşmüyoruz tek başıma bakıyorum çok da güzel bakıyorum üçüylede ilgilenmek için vaktim oluyor
Her insan yapabilir mi bilmiyorum ama ikiz anneleri bebekler rahme yerleştiği an daha güçlü oluyorlar
Rabbim e yasla sırtını herşey hallolur canım
canım bazen yanında kimse olmadan daha iyi oluyo oğlumda benden çok herkes lohusaydi annemde kayinvalidemde yakın ama kimse gelip bi işin ucundan tutmadı bile daha herseyimı kendim yaptım dediğin gibi allah büyük ben güzel olacağına inanıyorum

canım bazen yanında kimse olmadan daha iyi oluyo oğlumda benden çok herkes lohusaydi annemde kayinvalidemde yakın ama kimse gelip bi işin ucundan tutmadı bile daha herseyimı kendim yaptım dediğin gibi allah büyük ben güzel olacağına inanıyorum
Tabiki oluyor dediğin gibi karışan olmayınca da daha rahat oluyor:)
Rabbim sağlıklı doğum nasıp etsin sana inşallah çok çok güzel bakacaksın ❤️❤️

Evet tek basina kontrol daha iyi oluyor istedigin gibi alistiriyorsun herseye ne kadar cok insan olursa kontrol etmek daha zorlasiyor

S sedasu komsunuz bayagi tuhafmış valla sesli guldum :duduk: ne dmek senin işin kolay manyak mi ne...
Ikiz kizi olacaklar sizi cok kıskanıyorum hep kizim olsun istedim ikiside erkek cikti ama.kizimla hala kabullenemedik o bile biri kiz biri erkek diyor:deli:
Ikizlerini doguran mukemmel anneler gerçekten konusmaniz guc verdi. Korkmuyorum desem yalan olur. Bizimkilerde tutturmuş ikizler erken dogar,kuveze girer filan demeye. Biliyorum bi aksilik olurasa uzulmemem icin diyorlar asla kotu niyetli değiller ama kendimi vok kotu hissediyirum. Riskleri bende biliyorum ama 37 dogacaklar kendimi oyle şartlamak istiyorum. Annem gecen gun bez alinca neden aldin daha erken ya bisey olursa demesin mi. :bicak::bicak::bicak: sen uzulme bak ben daha cok uzuluyorum dedi. Gulsemmi aglasam mi bilemedim...
Rabbim hepimize 36. Haftayi göstersin saglikli dogsunlar ve dogumdam sonra akil ve ruh sagligimizi korusun insallah.

X