- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
- #6.921
F
followingsf
Maşallah subhanallah kolaylı sağlıklı doğum olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdiden korkmaya başladım nasıl hareket edeceğim diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Inşallah rahat bir doğum olsun sağlıkla doğsunlar.Yok canım henüz belli değil doğum.şimdiye kadar çok güzel gidiyordu canımda 1 hafta 10 gündür zor dayanıyorum.ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi bebişlerimiz
Aman dikkat edin kızlar gereksiz almayın benim bu haftada 21 kilodayım çok zorlanıyorum. Benimde tedaviyle oldu ama ilk 4 ay almadım. Önceki tedaviden kalan kilolarım var.Sen az almissin bana göre ben tedaviyle oldu zaten 12 kilo aldım şimdiden top gibiyiz ne yapcan artık yuvarlanarak girerim ameliyathaneye
Evet ne kadar kilo alsan o kadar taşımak zorlascak aşırı yememeye gayret ediyorum Allah im sağlıkla kavuştursun bebislereAman dikkat edin kızlar gereksiz almayın benim bu haftada 21 kilodayım çok zorlanıyorum. Benimde tedaviyle oldu ama ilk 4 ay almadım. Önceki tedaviden kalan kilolarım var.
Allah razi olsun canm.Insallah canm benim.ne kadar dururlarsa tasimaya hazirim agrilarim cok hersey sknti ama onlar iyi olsunda hic biseyin onemi yok :)ayyy canim biz ikiyi zor tasiyoruz masallah insallah saberederler gittigi yere kadar gider sagliklica al bebeklerini insallah kucagina
Anladım cnm tsklerayrintiliyi 22 de yapmstik canm nst 32 deyim erken dedi doktorum
Maşallah bebislerine arkadaşım ☺Kendini kasmayacakmissin agri duymamak icin,ne kadar becerebilirim bilmiyorum bakicaz artik,eger erken gelmezlerse 37+5 te alacakmis,oglan tedirgin ediyor beni cok asagida cunku,onun disinda haftasiyla uyumlu cok sukur allahima,iki bucuk olmus ikiside,bol dinlen soluna yat su ic dedi,bes gun sonra yine cagirdi,beni en cok daraltan ne biliyor musun nst kismi,catlayacak gibi oluyorum ben orda.
Catalda mi bakiyorlar sana canim?Canin aciyor mu?Maşallah bebislerine arkadaşım ☺
Ben üç dört defa alttan muayene oluyorum.Bebekler karindan ultrasonda göstermiyorlar açıklık olursa diye risk etmemek için ben de istiyorum.Bir sürpriz olmasın diye
Catalda mi bakiyorlar sana canim?Canin
evet kasilmam olduğundan beri yani 29.haftadan beri hem karın hem alttan muayene yapiyo doktorum.Kendini sıkmayinca çok canın yanmiyoCatalda mi bakiyorlar sana canim?Canin aciyor mu?
ayrıntılı ultrason 20.haftada ben 19.haftada yaptirmistim.Nst genelde 30.haftadan itibaren ama kasilma ya da sanci erken haftalarda olursa tedbir amaçlı nst ölçümü yapiliyoKızlar mrb ikizlerde ayrıntılı ultrason ve nts kaçıncı hafta oluyor
Hadi hayırlısı ☺Kizlar haftaya bugün için tarih verdi doktor. :)
Anladım cnm tsklerayrıntılı ultrason 20.haftada ben 19.haftada yaptirmistim.Nst genelde 30.haftadan itibaren ama kasilma ya da sanci erken haftalarda olursa tedbir amaçlı nst ölçümü yapiliyo
Merhaba kızlar bende 9 haftalık ikizlere hamileyim benim midemle ilgili sıkıntım var başkasına anlattığımda anlamsız buluyo. Sizde aynı şikayet varmi diye sormak istedim. Yemek yedikten sonra 10 dakika sonra hatta ağzımda paslı değişik bi tat oluyo ağzım nemleniyo çıkarma isteği oluusyo her yemekten sorna bu durumdayım.sizdede buna benzer bi şikayet oldumuacaba
Kuzum ben 3 üzüm o yuzden soledi ikizlerde sknti olmuyo sanirim endise etme :)
Canım bende yaşadım aynı sorunu çıkarma isteğini bastırmak için naneli şeker yada limon atıyordum ağzıma 12 hafta bitimnde geçti şükür. Ağzım boş kaldımı başlıyordu o değişik tat. Geçer inşallah seninde. Hayırlı olsn bu arada.Merhaba kızlar bende 9 haftalık ikizlere hamileyim benim midemle ilgili sıkıntım var başkasına anlattığımda anlamsız buluyo. Sizde aynı şikayet varmi diye sormak istedim. Yemek yedikten sonra 10 dakika sonra hatta ağzımda paslı değişik bi tat oluyo ağzım nemleniyo çıkarma isteği oluusyo her yemekten sorna bu durumdayım.sizdede buna benzer bi şikayet oldumuacaba
:) erkek 3 udeAman yarabbi :)) maşallah :) cinsiyetleri ne merak ettim :))
Kaçıncı haftada bittiHayirli olsun öncelikle :) . Ben o durumu yeni yeni atlatiyorum . Ağzıma şeker atıyordum. Iyi geliyordu . 1 haftadır baya azaldı . Inşallah senin daha kısa sürede biter
Aynen surekli bişey yemek istiyorum akabinde o değişik tat olusuyo kısır döngü oldu resmen com.rahatsiz edici bi durumCanım bende yaşadım aynı sorunu çıkarma isteğini bastırmak için naneli şeker yada limon atıyordum ağzıma 12 hafta bitimnde geçti şükür. Ağzım boş kaldımı başlıyordu o değişik tat. Geçer inşallah seninde. Hayırlı olsn bu arada.
Canim 16 haftalik hamileyim 5 _6 aylık gibiyim ustelik fazlada kilo almadım en azından bende öyle oldu bazılarıda gobegi fazla çıkmıyor yapısal heraldeay ne kadar zor ya. öyle denir mi. yazık günah. neyseki çok şükür son haftalara yaklaşmışsın. sağlıcakla kucağına al bebeklerini.
bende fesat insan çok diye söylemedim. uzun zamandır istiyordum. olmuyor biliyorlardı beni. hatta hamile olduğuma inanmayan arkadaşlarım var o derece :) kimbilir ikiz olduğunu bilseler ne çok şaşırır nazar ederler.
ben birşey sormak istiyorum. mesela tekiz hemilelikte 4. aylarda hafiften göbek belli olmaya başlıyor ya. ikizlerde daha mı erken oluyor.