- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #6.881
Kızlar bugün yine kontrolum var 12. Haftada kız denmişti ikisine de . 13+5 de ikisi oğlan oldu . Bugün bir kız bir oglan olabilir mi kiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür canım bugün daha iyiyim çok ağrı olunca parol alıyorum.sen nasılsınGeleceksin biliyorum Nasil oldun canim iyi misin?
Valla heyşey olabilir benim kuzenime 6. Aya kadar erkek dediler şimdi doğurmak üzere kız diyolar yani hiç belli olmuyo hayirlısı olsun sağlıkla gelsinlerdeKızlar bugün yine kontrolum var 12. Haftada kız denmişti ikisine de . 13+5 de ikisi oğlan oldu . Bugün bir kız bir oglan olabilir mi kiii
İyi masallah cok sevindim sık disini canim cok az kaldi.Bende iyiyim dun kontrolum vardi,alttan muayene etmek istedi doktor,oglan o kadar asagi inmis ki ultrasonda goremedi aciklik var mi diye,mecburen alttan bakicaz hicbir zarari yok dogumu tetiklemez dedi,aklima sen geldin hemen,tabi ben kactimSaliya kadar muhlet mecburen bakacagiz dedi.Dun yazamadim sana cok yorgundum ama aklimdaydin ne yapti nasil diye.Şükür canım bugün daha iyiyim çok ağrı olunca parol alıyorum.sen nasılsın
Ay inşallah seninki kolay geçer.bazılarının kolay geçiyor çok az ağrı oldu diyenler var.nasıl bebişlerin gelişimi iyimi tarih falan verdimiİyi masallah cok sevindim sık disini canim cok az kaldi.Bende iyiyim dun kontrolum vardi,alttan muayene etmek istedi doktor,oglan o kadar asagi inmis ki ultrasonda goremedi aciklik var mi diye,mecburen alttan bakicaz hicbir zarari yok dogumu tetiklemez dedi,aklima sen geldin hemen,tabi ben kactimSaliya kadar muhlet mecburen bakacagiz dedi.Dun yazamadim sana cok yorgundum ama aklimdaydin ne yapti nasil diye.
Kendini kasmayacakmissin agri duymamak icin,ne kadar becerebilirim bilmiyorum bakicaz artik,eger erken gelmezlerse 37+5 te alacakmis,oglan tedirgin ediyor beni cok asagida cunku,onun disinda haftasiyla uyumlu cok sukur allahima,iki bucuk olmus ikiside,bol dinlen soluna yat su ic dedi,bes gun sonra yine cagirdi,beni en cok daraltan ne biliyor musun nst kismi,catlayacak gibi oluyorum ben orda.Ay inşallah seninki kolay geçer.bazılarının kolay geçiyor çok az ağrı oldu diyenler var.nasıl bebişlerin gelişimi iyimi tarih falan verdimi
Daha emzirmeye baslamadan kotu olmus yaa gecmis olsun,zeytinyagi mi deneseydin acaba,kantaron da olabilir,iyilestirici etkisi var ya.Kızlar göğüs çevrem ve uçları hem çatladı hem acıyo bürden bire oldu şu an çamaşır değse acıtıyo bende bugün lansinoha başladım üzerine de ped koydum sizler kullanıyo usunuz herhangi bi tavsiyeniz varmı yada
İyi canım haftasıyla uyumlu olsunlarda.bende hiç sevmiyorum nst yi yan yatıp öyle bağlatıyorum belim çok ağrıyor sırt üstü böyle daha rahat belinde ağrı varsa öyle talep et.Kendini kasmayacakmissin agri duymamak icin,ne kadar becerebilirim bilmiyorum bakicaz artik,eger erken gelmezlerse 37+5 te alacakmis,oglan tedirgin ediyor beni cok asagida cunku,onun disinda haftasiyla uyumlu cok sukur allahima,iki bucuk olmus ikiside,bol dinlen soluna yat su ic dedi,bes gun sonra yine cagirdi,beni en cok daraltan ne biliyor musun nst kismi,catlayacak gibi oluyorum ben orda.
Canım eğer dolgulu falan çamaşır giyiyorsan onu giymeyi bırak derim arada mecbur kalınca giyiyorum onlar daha fazla acıtıyor.sporcu atleti aldım önünde ped var gögüs ucunu göstermeyecek şekilde doğum sonrasını düşünerek aldım.şuan için bi o krem.birde bir yerde okudum tahinin üzerinde bi şeffaf yağ gibi birşey varya o iyi geliyor diye okudum.tabi denemedimKızlar göğüs çevrem ve uçları hem çatladı hem acıyo bürden bire oldu şu an çamaşır değse acıtıyo bende bugün lansinoha başladım üzerine de ped koydum sizler kullanıyo usunuz herhangi bi tavsiyeniz varmı yada
Ben hep yan yatiyorum sirt ustu tam kriz geciririm,sagima yattim dun fenalandim resmen kabus gibi.İyi canım haftasıyla uyumlu olsunlarda.bende hiç sevmiyorum nst yi yan yatıp öyle bağlatıyorum belim çok ağrıyor sırt üstü böyle daha rahat belinde ağrı varsa öyle talep et.
Henüz haftam ilerlemediği için mi bilmiyorum ama ben solda hiç rahat yatamıyorum, sırf doktor öyle dedi diye yatıyorum ama her uyandığımda kendimi düz halde buluyorum.Ben hep yan yatiyorum sirt ustu tam kriz geciririm,sagima yattim dun fenalandim resmen kabus gibi.
Daha kotulerinide yasadik ama bir kıpırtisi herseyi unutturcak sanada oyleler sagliklarindan baska onlari kucagimiza alcamiz gunu dusunerek butun gecmisi unutuyoruz insanlar cok patavatsiz dusuncesizAllahin bize verdigi bir nimet bu şukur sebebi. Bende cok bekledim bizimde 4.5 sene oldu agustosta 5 bitecek oyle bunalmistim ki sorulardan sanki bebek yapmkyorsan sen bi hicsin gibi davraniyor insanlar. Hep anlatirim bassagligi icin gittigimiz bir evde olen teyzenjn bir kizini tanimiyordum. Dusunun yani annesi olmus. Bize kac yillik evli oldugumuzu sordu bizde soyledik. Cok gec kalmissiniz bebek icin dedi!!!! Ben oraya onun uzuntusu icin gitmisim bana dedigi lafa bak terbiyesiz ya. Neyse Allah bizlere nasip etti cok sukur insallah saglikla ilerler bebeklerimiz. Allah olmayan herkese nasip etsin insallah
Aayy yat yatabildiğin kadarıyla her türlü haftan ilerleyince mecbur sağ sol oda ağrılı bir şekildeHenüz haftam ilerlemediği için mi bilmiyorum ama ben solda hiç rahat yatamıyorum, sırf doktor öyle dedi diye yatıyorum ama her uyandığımda kendimi düz halde buluyorum.
İlerleyen haftalar durum değişecek sanırım.
canm niye o kadar dedi 3 hafta sana ne agrin var bende hedef nisan sonu koyuyorum kendime dikkat edelimKizlar nasilsiniz? Nasil gidiyo ? Ben simdi doktordan geldim.cok.sukur hersey yolunda gidiyo.haftasina yetistrmisim cok sukur.1 haftada kendilerine gelmisler.ole.mutluyum ki.hepsi haftasiyla uyumlu cok sukur.buyuk bi ihtimla 3 haftaya kadar dogum olur ddi.ama nisanin sonunada hedef yapalim ddi.cok iyi geldin bu haftalara kadar insallah bundan snrasi.cok iyi olcak.ddi.cok motive oldum.agrilarim fazla ama herseye deger onlar icin
Senin doğum için gün belli mi nasıl geçiyor sonlara yaklaşmışsın sanırım.Aayy yat yatabildiğin kadarıyla her türlü haftan ilerleyince mecbur sağ sol oda ağrılı bir şekilde
Tadini cikar canim bu haftalarda sirt ustu yatmak imkansiz saginda aci veriyor solunda ama mecbur oldugum icin hep soluma yatiyorum.Dogum yapip iyilesip tek istegim yuz ustu yatmak,nasil severdim her seyin kiymetini bilicem artik.Henüz haftam ilerlemediği için mi bilmiyorum ama ben solda hiç rahat yatamıyorum, sırf doktor öyle dedi diye yatıyorum ama her uyandığımda kendimi düz halde buluyorum.
İlerleyen haftalar durum değişecek sanırım.
Yok canım henüz belli değil doğum.şimdiye kadar çok güzel gidiyordu canımda 1 hafta 10 gündür zor dayanıyorum.ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi bebişlerimizSenin doğum için gün belli mi nasıl geçiyor sonlara yaklaşmışsın sanırım.