• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bugün yine kontrolum var 12. Haftada kız denmişti ikisine de . 13+5 de ikisi oğlan oldu . Bugün bir kız bir oglan olabilir mi kiii :skandal::KK48:
Büyük supriz olmuş desene bize baştan beri bi kız bir erkek dedi öylece devam sağlıklı olsunlarda belki bi daha gittiğinde birine kız der

Hadi hayirli olsun canim saglikla al kucagina insallah.Bu haftanda bebislerin kilosu kac oluyor canim ucu gecmez heralde dimi?Yoksa anne catlar heralde Allah muhafaza.
Yok canım 2500 kilo civarındalar bugün bakamadi doktor artık zor ölçülmesi dedi nasipse doğumda öğreniriz :)

Kendini kasmayacakmissin agri duymamak icin,ne kadar becerebilirim bilmiyorum bakicaz artik,eger erken gelmezlerse 37+5 te alacakmis,oglan tedirgin ediyor beni cok asagida cunku,onun disinda haftasiyla uyumlu cok sukur allahima,iki bucuk olmus ikiside,bol dinlen soluna yat su ic dedi,bes gun sonra yine cagirdi,beni en cok daraltan ne biliyor musun nst kismi,catlayacak gibi oluyorum ben orda.
Aynen öyle nst çekerken cok kotu oluyorum sırt üstü yatmak beni perişan ediyo

o
ay ne kadar zor ya. öyle denir mi. yazık günah. neyseki çok şükür son haftalara yaklaşmışsın. sağlıcakla kucağına al bebeklerini.
bende fesat insan çok diye söylemedim. uzun zamandır istiyordum. olmuyor biliyorlardı beni. hatta hamile olduğuma inanmayan arkadaşlarım var o derece :) kimbilir ikiz olduğunu bilseler ne çok şaşırır nazar ederler.

ben birşey sormak istiyorum. mesela tekiz hemilelikte 4. aylarda hafiften göbek belli olmaya başlıyor ya. ikizlerde daha mı erken oluyor.
kisisine gore degisiyo sanirim ama tabi erken belirginlesiyor ve daha bi buyuk oluyor ben suan 32 icindeyim sanki tek gebeligin 41.haftasindayim benim gobus 11 12 de cikmisti accik ama 6.ayda anlamaya basladilar az bi balik etliyim 66 ile hsmile kalmstim canm giydigine gorede degisiyo sen goruyosun o minik guzel gobusu ciplakken ana giyisilerle benim 6 da belli olmstu

Back