• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım bendede cikti ayni 13 e 8 9 olursa afamed kullan dedi kullanmiyorum bobreklere zararliymis 30.haftamda falanfi canm sinirlenince gerilince oluyor baktim akisina birakiom takma biseyi sters yapma geri iniyo 11 12 lere
Nelere dikkat ettiniz hafif baş ağrısı var bende sizde de varmiydi 4 gundur var ilaç almak istemiyorum korkuyorum da bebislerime bir şey olur diye tansiyonum yükselirse diye

Nelere dikkat ettiniz hafif baş ağrısı var bende sizde de varmiydi 4 gundur var ilaç almak istemiyorum korkuyorum da bebislerime bir şey olur diye tansiyonum yükselirse diye
1 kez baş agrisı hissettim ondada sinirlenmistim hamilelere sterd yasak denmesinin sebebi bu saniyorum birde yağlı agr tuzlu yemk yemedim limon var hep yanmda ondan yiyorum ara ara olumsuz sehler dusunmemeye calis banada dokyor kullan dedi walla kullanmiyorim haberi yok bir sefer kayinvalidsme sinrlendim saniyorum 15.8 di sora gittim bebeklerimin esyalayla uyudum sevdim onlari dusundum 1 saat sora indi birde o tansiyon aleti varya onu gorunce heycanlanmaya başladim ben tansiyonun yuksek dediginden beri doktorun onu onemsemeyince gevcti surekli olcmemeliymisiz ben nadir olcuyorum eger kotu olursam olcerim yoksa cok can sıkıyo takma kafana annem bana hamileyken tansiyonu yukselmis hasraneye yatırilmis 1 hafta odemi varmis 1 hafrada inmis gayet saglikli bir insanım biz ikiz olunca bide gec bulduysak cok kiymet veriyoruz cok dinliyoruz kendimizi ben oyleyim en azindan elimden geldigince oda yaptim onlara oraya gidiyorum onlari dusunuyorum guzel guzel kiyaferlere bakiyorum hayatta hicbiseyin daha degerli olmayacagini dusunuyorum birazda fazla kilo aldim 24 kilo aldim ben onunda etkisi var keske dikkat etseydim yediklerime ilk zamanlar 13 14 kilo almistim ilk 3 ayda

Aman dikkat edin kızlar gereksiz almayın benim bu haftada 21 kilodayım çok zorlanıyorum. Benimde tedaviyle oldu ama ilk 4 ay almadım. Önceki tedaviden kalan kilolarım var.

Ben şuan 50 kiloyum . 3-4 kilo aldım . Sanki kilo almazsam bebekler karnımda yer bulamicaklar gibi geliyor :) yani biraz genislemem lazım gibi :)) herkes çok zayifsin nerende tasiyacaksin diyor . Gerçekten öyle olmaz demi ya :)

S sedoshhh123 24 kilo çok gibi gelmedi hani ikiz oldukları için normal değil mi o kadar almak . Ay bende alsam diye uğraşıyorum almamali miyim kii. Boyum 160 kilom 50 . Zayıflık sıkıntı oluverecekmis gibi geliyor

14+0 da muayenem vardı . Bebekler 14+0 çıktı ikiside . Biri 80 Gr diğeri 78 Gr. Yani kafa kafaya gidiyorlar . Bu durum bozulacak diye öyle korkuyorum ki . Tek kesedeler çünkü .

Şuan böyle gidip böyle devam eder mi dersiniz . Haftam daha çok erken gerçi ama belli olur mu bu haftalarda yine de ???

S sedoshhh123 24 kilo çok gibi gelmedi hani ikiz oldukları için normal değil mi o kadar almak . Ay bende alsam diye uğraşıyorum almamali miyim kii. Boyum 160 kilom 50 . Zayıflık sıkıntı oluverecekmis gibi geliyor
Ben 48 le hamile kaldım doktor en fazla 15 kilo al fazla alma dedi ben anca 13 kilo alabildim zaten :)

14+0 da muayenem vardı . Bebekler 14+0 çıktı ikiside . Biri 80 Gr diğeri 78 Gr. Yani kafa kafaya gidiyorlar . Bu durum bozulacak diye öyle korkuyorum ki . Tek kesedeler çünkü .

Şuan böyle gidip böyle devam eder mi dersiniz . Haftam daha çok erken gerçi ama belli olur mu bu haftalarda yine de ???
Benimde bastan beri nerdeyse ayni gitti kilolari. 21.haftadayim cok sukur hala ayni gidiyolar. İnsallah degismez.

benim 13 te erkek demislerdi degsmedi canm kizi sora 17 haftada ogrendik pozisyonundan dolayi donmedi hic acele etme illaki bisey alcaksan unisex kullanilan seyler alabilirsin

Benim.12. Haftada karından ikiside erkek dedi ve halen aynı değişmedi.

canım ben 12 haftada öğrendim 16da kesinleşti kesin olana kadar almadım bişey ama değişmedi 12 haftada kız demişti ikisinede
Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevap için aslında bende nisani bekletek ekim ama dün dayanamadik eşimle bebek magazasina gittik ama bişey almadan döndük çevremde çok değişen oldugundan beklemeye karar verdik ama içimiz gidiyor bide çok agirlastim şimdiden
Eskiden ne zaman bebisimiz olacak diye bekliyodum Rabbim 2 tane verdi şimdi de alışverişi bekliyorum tabii cennet kokulularima kavuşmayı en çok bekliyorum beklemeye alışiyorum galıba

yok cam gayet guzel cok kilo iyi degil ben 1.65 boyunda 60 linkilolardaydim tedavi surecinde 6 kilo aldim 66 ile basladim 95 ile bitiricem gibi geliyor tansiyon seker cikma ihtimali artiyor canm sekere dikkat ettim hep doktorum olcam sandi hep olcum yaptim ama cikmadi tansiyon da ayni sekilde sinirlarda kaliyor cikmiyor ama risk oluyor

Bende 21. Haftadayım Canım bende de kilolar hep aynı gidiyor hayırlısı insallah :)
Bundan sonra cok acilmaz fark gibime geliyor. Onlar buyudukce benim rahatsizliklarim artiyor. 2 gunden beri pelvis bolgemde cok kotu agri var. Cati agrisi diye tabir edilen. Netten baktim ikiz gebeliklerde rastlanan bir agriymis. Doguruyomuyum diye korkmustum. Sizde de oluyo mu ?

Ben şuan 50 kiloyum . 3-4 kilo aldım . Sanki kilo almazsam bebekler karnımda yer bulamicaklar gibi geliyor :) yani biraz genislemem lazım gibi :)) herkes çok zayifsin nerende tasiyacaksin diyor . Gerçekten öyle olmaz demi ya :)
Olurmu canım son zamanlarda sen istemesende biranda öyle bir alıyorsunki.ilk 4 ay hiç almadım almaya bir başladım.bazı hamilelik grçirmişler anlatıyor şöyle yiyordum böyle yiyordum diye. Ben 2 taneyle o kadar iştahlı hiç birşey yemedim.sadece 2 aydır miğde yanmam olduğu için geceleri mecburiyetten ekmek arası peynir muz süt çok tükettim o çok aldırdı sanırım. Bebişlerine yarayacak şeyleri ye inan fazlası don zamanlarda çok canını acıtıyor. Ağrım olmasa hiç takmayacagım kiloyu ama son zamanlar bazen ağlıyorum ağrıdan.

Tombuldut Tombuldut Canım emzirme yastığı sipariş edicektim ama sana sormak istedim çok gerekli bir şey mi alınmasa da olur mu?
çok rahat edersin ben aldım bi tane de 2 tane mi alsam diye düşünüyorum bebeğide yaslıyorsun oturtuyorsun oğlanda çok işime yaradı hele sezeryandan sonra eğilip kalkamıyorsun rahat oluyor tlc de beşizler var seyrediyomusun bilmiyorum onların 5 tane var:))

çok rahat edersin ben aldım bi tane de 2 tane mi alsam diye düşünüyorum bebeğide yaslıyorsun oturtuyorsun oğlanda çok işime yaradı hele sezeryandan sonra eğilip kalkamıyorsun rahat oluyor tlc de beşizler var seyrediyomusun bilmiyorum onların 5 tane var:))
Seyretmem mi her şeyden beş tane aman Allahım diyorum sen nelere kadirsin:))Aslında evet çok yönlü de kullanılabilir sadece emzirmeyle sınırlı kalmaz ben en iyisi sipariş edeyim.Tesekkur ederim canım.

Back