- Konu Sahibi marbling817
- #6.861
Aa ne güzel çok güzel bi duygu yaİkiside oğlan canım. Bir kızım vardı değişiklik oldu bize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ne güzel çok güzel bi duygu yaİkiside oğlan canım. Bir kızım vardı değişiklik oldu bize :)
evet ben bayadir yapmiyorum esim gorumcem falan yapiyo bakalim birini bulursam eger daha iyi olacakYardımcı degılde ayda bir kadın alıyorum ben onu dısındada haftada bir eşim yapiyo biraz idare ediyoruz dikkat etmek lazım gerçekten
ben 3.ayda soylemistim uzun zaman bekledik bebislerimizi ikiz oldugunu da yeni soyledim hatta esimin kuzeninn eside hamileydi bevek haberi vermslerdi bize ben soylememistim sora 3 ayi doldurunca bizimde var hemde iki tane diye onlara soylemistik cok guzel oluyo masallah insanin ici icine sigamiyo herkese soylemek istiyo ama fesat insan cok benimde bi uvey abim ile ablam vardi onlar duydugunda daha belli olmaz bskalim durcakmi demisler ikisi konusrken annem duymus cok sinir olmustum aklima geldi o gunlerçok teşekkür ederim. inanılmaz heyecanlıyım. yakın çevreme gebe olduğumu söyledim ama ikiz olduğunu söylemedim. çok abuk nazara gelen biriyim. korkuyorum.
ne kadar fesat insanlar var. Hep yaninizda nazar boncugu bulundurunben 3.ayda soylemistim uzun zaman bekledik bebislerimizi ikiz oldugunu da yeni soyledim hatta esimin kuzeninn eside hamileydi bevek haberi vermslerdi bize ben soylememistim sora 3 ayi doldurunca bizimde var hemde iki tane diye onlara soylemistik cok guzel oluyo masallah insanin ici icine sigamiyo herkese soylemek istiyo ama fesat insan cok benimde bi uvey abim ile ablam vardi onlar duydugunda daha belli olmaz bskalim durcakmi demisler ikisi konusrken annem duymus cok sinir olmustum aklima geldi o gunler
o yuzden evet cok paylasmiyorum guzel ssylerimi o tarz insanlarla ne kadar guzeldir simdi birde ilk bebeklerse benimde 5.yilimda 1 asilama 2.tup denememizde bir kiz bir erkek allahim gonlumuze gore verdi cok mutluyuz insallah sagliklidirlar yoksa baska biseyin onemi yok bide biz ikiz anneleri olarak cok sansliyiz 2.bebek icin doktorda karsilastigim oyle cok bayan vardiki ne gerek var biz biri bulamiyoruz derdim icimden demekki istiyo insanlar 2.yide ama bizde eksikligi olmicak 2.bebeginne kadar fesat insanlar var. Hep yaninizda nazar boncugu bulundurun
kızlar nasılsıniz bütün gün hiç vaktim olmuyo ev çocuklar derken yazamadim bayadir herkes iyidir inşallah sonunda yalnız kaldık 40imiz çıkınca herkes evine döndü böyle çok daha iyi oldu kızlarım büyüyor 57 günlük oldular bile :)
Sağol canım yarın sabaha kadar yatış dediler hastane ortamı gerdiği için.zar zor imza atarak çıktım.Geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile vaktini doldurup gelirler bilemezdinki evde de kalsan acaba gitsemiydim diycektin inşallah bi şey olmaz ferah tut gönlünü Rabbim yardımcınız olsun
Evet canım tedbir amaçlı yapıldı ama alttan muayene yapmaması gerekiyordu oda o kadar kanamam olmasına şaşırdı.Dur bakalım moral bozma hemen belki tedbir amaçlıdır yatisin,biraz daha idare edersin,haberdar et bizi,yaz mutlaka.
Evet canım iyiydim hafifti ağrım.gece lavobaya kalktım iyice ağrı bastırdı.Canım ya gayet iiydin birden bire ne oldu.çok şaşırdım. İnşallah beklerler gönlünden geçen gibi olur ama doğsalarda haftan ii gayet sağlıkla kucağına alacaksın merak etme. Ben de bugün öğlen muayeneye gidicem gün konuşucaz ve bende dra en geç haftaya vermesini istiycem 37 ye kadar beklemek istemiyorum çünkü insanlar tek bebeği 37 de doğuruyo kendimizide düşünmeliyiz. Bak çok güzel şeyler düşün onlara kavuşacaksın ne güzel
Sağol canım inşallahEvelallah hayırlısıyla çıkarsın hastaneden,haftan gayet güzel su gibi aksın tüm ağrıların
Allahin bize verdigi bir nimet bu şukur sebebi. Bende cok bekledim bizimde 4.5 sene oldu agustosta 5 bitecek oyle bunalmistim ki sorulardan sanki bebek yapmkyorsan sen bi hicsin gibi davraniyor insanlar. Hep anlatirim bassagligi icin gittigimiz bir evde olen teyzenjn bir kizini tanimiyordum. Dusunun yani annesi olmus. Bize kac yillik evli oldugumuzu sordu bizde soyledik. Cok gec kalmissiniz bebek icin dedi!!!! Ben oraya onun uzuntusu icin gitmisim bana dedigi lafa bak terbiyesiz ya. Neyse Allah bizlere nasip etti cok sukur insallah saglikla ilerler bebeklerimiz. Allah olmayan herkese nasip etsin insallaho yuzden evet cok paylasmiyorum guzel ssylerimi o tarz insanlarla ne kadar guzeldir simdi birde ilk bebeklerse benimde 5.yilimda 1 asilama 2.tup denememizde bir kiz bir erkek allahim gonlumuze gore verdi cok mutluyuz insallah sagliklidirlar yoksa baska biseyin onemi yok bide biz ikiz anneleri olarak cok sansliyiz 2.bebek icin doktorda karsilastigim oyle cok bayan vardiki ne gerek var biz biri bulamiyoruz derdim icimden demekki istiyo insanlar 2.yide ama bizde eksikligi olmicak 2.bebegin
Amin canım o günleri görürüz bizdeHaklısın canım bende şimdiden ağırlaşmaya başladım ztn insanın aklına hić gelmese kötü şeyler geliyo işte rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder inş annelik hep bi endişe haliymiş
Senin doguma da yaklaşmış canım Allah sağlıklı kolay dogumlar nasip etsin bende nisan 15 gibi alışverişi yapacam zaten işte yorulurum birde daha ilerlediğinde hiç cikamam7 ay da zor olur alışveriş ama daha erken yapın bencede sonradan yoruluyor insan gezerken hepsini bi kere de alamazsınız da yavaş yavaş alırsınız bizim mobilya siparisi vermek te geç kaldık 45 günde teslimat yapılıyor mesela daha gelmedi bekliyoruz
Bende iyiki birseyleri almak için erken davranmışım diyorum gün geçtikçe dolaşmak daha zorlaşıyor bu isleri erken bitirmek istiyorum bende.S
Senin doguma da yaklaşmış canım Allah sağlıklı kolay dogumlar nasip etsin bende nisan 15 gibi alışverişi yapacam zaten işte yorulurum birde daha ilerlediğinde hiç cikamam
ben 3.ayda soylemistim uzun zaman bekledik bebislerimizi ikiz oldugunu da yeni soyledim hatta esimin kuzeninn eside hamileydi bevek haberi vermslerdi bize ben soylememistim sora 3 ayi doldurunca bizimde var hemde iki tane diye onlara soylemistik cok guzel oluyo masallah insanin ici icine sigamiyo herkese soylemek istiyo ama fesat insan cok benimde bi uvey abim ile ablam vardi onlar duydugunda daha belli olmaz bskalim durcakmi demisler ikisi konusrken annem duymus cok sinir olmustum aklima geldi o gunler
nurcuk34 .herkeste farkli. Ama ikizler erken ve bariz oluyor. Benim iç karnım küçük. Şimdiden 5 aylık gibiyim.
bende bende. Yeter ki saglikli olsunlar gobegimin sismesi hic muhim degil :)ay ciddi misin sağlıklı olsunlar yeter. ben tombik tombik dolaşmaya razıyım.