• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar ağrıyla geldim. Yatış verildi hemşire hiç belli olmaz doğura bilirsin de diyor.dua edin ben doğuma hiç hazır degilim. Alttan eliyle muayene etti kanamam oldu.çok ağrılıydı.ben henüz doğurmak istemiyor. Keşke parol içseydimde gelmeseydim.biliyorum yavrularım 10 gün daha dayanırdı
Evelallah hayırlısıyla çıkarsın hastaneden,haftan gayet güzel su gibi aksın tüm ağrıların

Kızlar ağrıyla geldim. Yatış verildi hemşire hiç belli olmaz doğura bilirsin de diyor.dua edin ben doğuma hiç hazır degilim. Alttan eliyle muayene etti kanamam oldu.çok ağrılıydı.ben henüz doğurmak istemiyor. Keşke parol içseydimde gelmeseydim.biliyorum yavrularım 10 gün daha dayanırdı
Canım güven doktorlarina insallah dururlar daha dayanabilirler skma canınida cok guzel haftalara gelmissin masallah

canım bekleme 6.7. cok geç bence
ben 5de bitirecem çok agırlaştım nefes almakta zorlanıyorum 6 da 7 de hiç gezemem keyfini çıkaramam ama sen bilirsin yinede canım
bide 7 de 30 haftalık oluyoruz her an bebişler gelebilir riske atmamak gerek canım
Haklısın canım bende şimdiden ağırlaşmaya başladım ztn insanın aklına hić gelmese kötü şeyler geliyo işte rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder inş annelik hep bi endişe haliymiş

Teşekkür ederim canım 19 günlük olduk biz de :) Bir an önce kırkımız çıksa da rahatlasak diye bekliyorum. Biraz daha yoluna gireceğini söylüyor herkes bakalım..
biZim de tüm günümüz emzir süt sağ alt değiştir bebek kussun üst değiştir aynı tempoda geçiyor :))
Bebeklerimden biri kalbimin üzerinde yatıp uykuya geçmeyi seviyor diğeri uyumadan önce pışpışlanmayı seviyor. Hangi birine yetişeceğimi şaşırıyorum bazen, yine de zamanla bi rutin oluştururuz umarım. Şimdilik uyku yolunda her şey mübahtır diyerek hareket ediyoruz :)
Sen nasıl ikisini birden emzirebiliyor musun canım? Eğer öyleyle ikisi de memede uyumayı sever tabi:))
ikisi birlikte emiyor canım bizde ya memede uyuyorlar ya da kucakta :)

kızlar nasılsıniz bütün gün hiç vaktim olmuyo ev çocuklar derken yazamadim bayadir herkes iyidir inşallah sonunda yalnız kaldık 40imiz çıkınca herkes evine döndü böyle çok daha iyi oldu kızlarım büyüyor 57 günlük oldular bile :)
Ah maşallah en güzeli başbaşa kalmak Allahım kolaylik versin

Bugün kızlarım doğalı 1 hafta oldu günler süt sağarak geçiyor. Ruh halim dalgalı beklemek çok zor. Kanguru bakım yapıyoruz yani kucağıma almama izin veriyorlar yarımşar saat kucaklıyorum canlarımı :KK43: Allah kuvez yolu bekleyenlere sağsalim kavuşmayı nasip etsin
inşallah sağlıkla evlerine gelecek kızların canım beklemek çok zor bi hafta bekledim bende allah kimseyi evladıyla sınamasın

kızlar nasılsıniz bütün gün hiç vaktim olmuyo ev çocuklar derken yazamadim bayadir herkes iyidir inşallah sonunda yalnız kaldık 40imiz çıkınca herkes evine döndü böyle çok daha iyi oldu kızlarım büyüyor 57 günlük oldular bile :)
Masallah size masallah.Darisi bize de olsun görelim kirkinin çıktığı günleri.Canim bu ikisini emzirme işi kafamı karıştırıyor,yani göğüs küçük de olsa emzirilebilir mi:110:

Back