2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

hayrlı olsun bende ikiz erkek beklıyorum :) bızımde dogum yuksek ıhtımal erken geleceklerı ıcın ocak subat gıbı olur. valla ben marka almadım cunku okadar cok alınacak sey varkı herseyin markalısına kacarsam altından kalkamam galıba:) çifter çifter alıyoruz cunku

Bence hastane cikislarindaki fiyatlar cok ucuk acikcasi.. ondan alacagima bi tulum bi sapka bi eldiven bide yün battaniye kendim kombine ederim daha mantikli.. sonucta evde öyle giydirmiyorsun bebegi canim.. 1 kerelik icinde kendim kombin yaparim daha iyi bence he hevesin vardir degisik süslü püslü o ayri.. icinde kalmasin.. organik koton hep tercihim bebek kiyafette heleki ic kiyafeti.. h&m hosuma gidiyo bu konuda.. bide c&a .. organik pamuklu cok cesitleri var.. tabi büdceyede bakiyo ama ara ara indirimler oluyo takip etmek lazim hep..

Ay ikizim olsun cok istiyorum ikiz bebeklerim olsun inşallah nasip eder hayırlısıyla evlat sahibi olsun herkes kimse aramasın.

Hadi hayirlisi canim.. dualarim seninle insallah rabbim nasip eder ne zaman kan testi yapicaksin?

Cok para lazim coooooooook

adet günüme son 3 gün olmazsam eger zaten teste cıkar. Oyüzden beklmek dahaiiii her ay düzenli tarihte olmuyorum agusta 6 sında olmustm eylülde 12 oldum. O yüzden cok emin olamıyorum.Bi ümitsizlik var.

Hadi hayirlisi canim.. dualarim seninle insallah rabbim nasip eder ne zaman kan testi yapicaksin?[/QUOTE]
adet günüme son 3 gün olmazsam eger zaten teste cıkar. Oyüzden beklmek dahaiiii her ay düzenli tarihte olmuyorum agusta 6 sında olmustm eylülde 12 oldum. O yüzden cok emin olamıyorum.Bi ümitsizlik var.

Anladim canim... ümitsiz olma..dua et bol bol.. herseyin hayirlisi.,

Anladim canim... ümitsiz olma..dua et bol bol.. herseyin hayirlisi.,
Tabi orası öle cok sıkıntılı işler her ay doktora git gel her gün bir ümitle gitmek işden ayrı izin al kimseye derdini anlatamıyorsun. Kolay cocuk sahibi olunmuyor annelerimiz değeri bi kat daha anlasılıyor.

Ah canim... ben 6 yillik bir mücadelenin sonunda kavustum allahin izniyle... tüp bebekle.. o yüzden seni cok iyi anliyorum.. hersey nasip.. tevekkül ediyoruz.. Rabbim insallah bu yolda herkesin kucagini saglikli bebelerle doldurur...

Ah canim... ben 6 yillik bir mücadelenin sonunda kavustum allahin izniyle... tüp bebekle.. o yüzden seni cok iyi anliyorum.. hersey nasip.. tevekkül ediyoruz.. Rabbim insallah bu yolda herkesin kucagini saglikli bebelerle doldurur...
Canım doktor rahim filmi cekmeden klomen ilacına başladı sence normal mi rahimde sıkıntı varsa eğer boşuna hormon yüklemiş olmuyor mu bünyeye

Canım doktor rahim filmi cekmeden klomen ilacına başladı sence normal mi rahimde sıkıntı varsa eğer boşuna hormon yüklemiş olmuyor mu bünyeye

Genelde doktorlar öyle yapio klomen.. asilama.. onlarda olmazsa arayisa basliyorlar...tüp bebek diolar ona göre.. bencede bütün teptikler önden yapilmali.. insallah bekletmeden bebislerin seninledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…