2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

evet yukumuz agır bazıları anlamıyor daha bes aylıkken ne bu agırlasmalar dıyolar ama onların tasıdıgı bır candan bende ıkı tane var beyınlerı basmıyo sankı ben belımın agrımasından cok mutluyumusum gıbı. ayrıca bende mavı alıyorum ama sarı yeşil beyaz gri de alıyorum ortak renk:)

Benimde bazen bicak saplaniyo belime :bicak:
Bende gri ve beyaz rengini cok severimm.. kizimda bile hep pembe almadim acikcasi.. beyaz gri tercihimdi canim..

Benimde bazen bicak saplaniyo belime :bicak:
Bende gri ve beyaz rengini cok severimm.. kizimda bile hep pembe almadim acikcasi.. beyaz gri tercihimdi canim..
ya ben sey sorucam allah askına beden de kararsızım ya nıye boyle zorlandım ne alacagımı sasırıyorum ya kacar takım 0-3 almalıyım kacar takım 3-6 almalıyım ve nelerden almalıyım off

ya ben sey sorucam allah askına beden de kararsızım ya nıye boyle zorlandım ne alacagımı sasırıyorum ya kacar takım 0-3 almalıyım kacar takım 3-6 almalıyım ve nelerden almalıyım off

0-3 agirlikli almalisin canim.. ve tulum terciihin olsun cok rahat oluyo.. tek parca ayakli olanlardan..bide ic badi oluyo citcitli.. ondan lazim inan baslarda 15-20 tane.. cünkü kusuyolar kaka yapiolar... cok sIk bez degisio.. tek cocuk ilk ayda günde 10 bebek bezi harcio demedi deme :-) yani bizde 20 bez eder günde.. simdiden kampanyalari takip etmek lazim prima nin.. onun disinda ilk aylarda fazlasina gerek yok.. agiz mendili, battaniye, yelek, patik, corap.. bunlar standard zaten.. sakin bosa biseyler alma...ilk ay icin bunlari al giyim babinda.. sonra ihtiyacina göre bakarsin.. diger seyleri saymiorum sampuan, krem vs gibi onlri zaten alirsin... bide kis bebekleri olacagi icin disari cikmaya tüglü dis tulumu gibi bisey almalisib giydirmeye.. cümkü bebeklerin doktor kontrolleri olcak ve saglik ocagina gidicen .. puset sart :-) aklima gelen bunlar...

Kızlar ben bugün ikiz arabası baktım Yanyana olan hantal ve ağır, arkalı önlü olanda çok uzun ve çocuklar çok sıkış tepiş olacak onuda beğenmedim. En çok baston ikizleri beğendim hem hafif hem kolay kullanımlı 6aydan sonra kullanılıyormuş zaten benimkiler ocakta doğarlarsa haziranda 5-6aylık oluyorlar onun öncesinde de bebek arabasıyla biyere çıkmam diye düşünüyorum zaten heryere arabayla giden biriyim, anlayacağınız bebek arabası almayıp 5aylıkkken bastonlardan almayı düşündüm. Şimdi sadece araba için puset almayı düşünüyorum
Aynı dertten muzdaripiz bende Ocakta doğum yapıcam inşallah..Mclaren baston puset hoşuma gitti biraz pahalı ama araştırıyorum hâlâ

Kizlar ayrintili ultrason yapicakmisiniz. Hangi hastanede ucret ne kadar acaba.
Ben nasipse yaptircam canim.. gecmisimden dolayi.. bir bebek kaybim var cünkü.. zeynep kamil de yapan arkadaslarim var onlar en uygunu orasi diyodu.. kendim yurtdisinda oldugum icin daha fazla bilgiye sabhip degilim acikcasi :-)

Ne güzel bi kizin ve oglun oluyormus insallah.. darisi basima olsun insallah :-) tabi önce saglik...

0-3 agirlikli almalisin canim.. ve tulum terciihin olsun cok rahat oluyo.. tek parca ayakli olanlardan..bide ic badi oluyo citcitli.. ondan lazim inan baslarda 15-20 tane.. cünkü kusuyolar kaka yapiolar... cok sIk bez degisio.. tek cocuk ilk ayda günde 10 bebek bezi harcio demedi deme :-) yani bizde 20 bez eder günde.. simdiden kampanyalari takip etmek lazim prima nin.. onun disinda ilk aylarda fazlasina gerek yok.. agiz mendili, battaniye, yelek, patik, corap.. bunlar standard zaten.. sakin bosa biseyler alma...ilk ay icin bunlari al giyim babinda.. sonra ihtiyacina göre bakarsin.. diger seyleri saymiorum sampuan, krem vs gibi onlri zaten alirsin... bide kis bebekleri olacagi icin disari cikmaya tüglü dis tulumu gibi bisey almalisib giydirmeye.. cümkü bebeklerin doktor kontrolleri olcak ve saglik ocagina gidicen .. puset sart :-) aklima gelen bunlar...
ay ne guzel anlattın ekran resmını cektım yaa :KK45: cok tesekkur ederım bende kararsızdım tecrubemde yok ben bı sıte var ordan ındırımlı alıcam cok guzel seyler var. zaten liste yaptım o listeye göre alıyorum tekrardan sagol canımmm:KK19:

Selam kızlar bende ikiz erkek bebek bekliyorum .. ocak şubat arası bekliyoruz bizde kısmetse inş. Ufak tefek alışverişlere başldk bizde hatta bebek mağazalarında ihtiyaç listesi varmş ondan verdiler baya güzel hazırlamışlar :) hastane çıkışı hangi marka tercih ettiniz ben kararsızım idil baby organik alcaktım ama iki bebek olunca biraz zor olacak en az ikişer tane almamız lazım..

X