- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 34
-
- Konu Sahibi marbling817
hayırlı olsun hosgeldın:)Merhaba ikiz anneleri benimde inşallah ikizim olacak...yeni farkettim bu sayfayı...
Teşekkürler hoşbuldum.hayırlı olsun hosgeldın:)
Aramiza hosgeldin canimMerhaba ikiz anneleri benimde inşallah ikizim olacak...yeni farkettim bu sayfayı...
evet yukumuz agır bazıları anlamıyor daha bes aylıkken ne bu agırlasmalar dıyolar ama onların tasıdıgı bır candan bende ıkı tane var beyınlerı basmıyo sankı ben belımın agrımasından cok mutluyumusum gıbı. ayrıca bende mavı alıyorum ama sarı yeşil beyaz gri de alıyorum ortak renk:)
ben 15+3te ogrendım soyleyebılırler sanırım sanadaKızlar çarşamba ikili taramam var..cinsiyetlerini söylermiki çok merak ediyorum... Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
ya ben sey sorucam allah askına beden de kararsızım ya nıye boyle zorlandım ne alacagımı sasırıyorum ya kacar takım 0-3 almalıyım kacar takım 3-6 almalıyım ve nelerden almalıyım offBenimde bazen bicak saplaniyo belime
Bende gri ve beyaz rengini cok severimm.. kizimda bile hep pembe almadim acikcasi.. beyaz gri tercihimdi canim..
Teşekkürler çift yumurta ikizleriAramiza hosgeldin canim
Hayirli olsun.. tek mi cift yumurta ikizimi?
ya ben sey sorucam allah askına beden de kararsızım ya nıye boyle zorlandım ne alacagımı sasırıyorum ya kacar takım 0-3 almalıyım kacar takım 3-6 almalıyım ve nelerden almalıyım off
Aynı dertten muzdaripiz bende Ocakta doğum yapıcam inşallah..Mclaren baston puset hoşuma gitti biraz pahalı ama araştırıyorum hâlâKızlar ben bugün ikiz arabası baktım Yanyana olan hantal ve ağır, arkalı önlü olanda çok uzun ve çocuklar çok sıkış tepiş olacak onuda beğenmedim. En çok baston ikizleri beğendim hem hafif hem kolay kullanımlı 6aydan sonra kullanılıyormuş zaten benimkiler ocakta doğarlarsa haziranda 5-6aylık oluyorlar onun öncesinde de bebek arabasıyla biyere çıkmam diye düşünüyorum zaten heryere arabayla giden biriyim, anlayacağınız bebek arabası almayıp 5aylıkkken bastonlardan almayı düşündüm. Şimdi sadece araba için puset almayı düşünüyorum
Cift yumurta kiz erkek.inşallah kalabıldıklerı kadar kalırlar içimizde cinsiyetleri ney tek yumurta ıkızımı:)
İnsan psilojisi sanırım kendini hamile olmaya şartlandırıyoruz başka bişey değil.Bu kadar erken belirti olmaz. Tabi inşallah hamilesinizdir.
İnşallah bakalım hayırlısı herşeyin.4 gün sonra kan testi ver canim.. böyle belirti arayip kendini yipratma.. herkesde farkli oluyo cünkü.. az kalmis insallah hayirli sonuclar alirsin insallah..
Ben nasipse yaptircam canim.. gecmisimden dolayi.. bir bebek kaybim var cünkü.. zeynep kamil de yapan arkadaslarim var onlar en uygunu orasi diyodu.. kendim yurtdisinda oldugum icin daha fazla bilgiye sabhip degilim acikcasiKizlar ayrintili ultrason yapicakmisiniz. Hangi hastanede ucret ne kadar acaba.
Bizide bilgilendir canim sonucunu.. insallah bebislerin seninledir..İnşallah bakalım hayırlısı herşeyin.
Römer Britax da güzel canim..Aynı dertten muzdaripiz bende Ocakta doğum yapıcam inşallah..Mclaren baston puset hoşuma gitti biraz pahalı ama araştırıyorum hâlâ
ay ne guzel anlattın ekran resmını cektım yaa0-3 agirlikli almalisin canim.. ve tulum terciihin olsun cok rahat oluyo.. tek parca ayakli olanlardan..bide ic badi oluyo citcitli.. ondan lazim inan baslarda 15-20 tane.. cünkü kusuyolar kaka yapiolar... cok sIk bez degisio.. tek cocuk ilk ayda günde 10 bebek bezi harcio demedi demeyani bizde 20 bez eder günde.. simdiden kampanyalari takip etmek lazim prima nin.. onun disinda ilk aylarda fazlasina gerek yok.. agiz mendili, battaniye, yelek, patik, corap.. bunlar standard zaten.. sakin bosa biseyler alma...ilk ay icin bunlari al giyim babinda.. sonra ihtiyacina göre bakarsin.. diger seyleri saymiorum sampuan, krem vs gibi onlri zaten alirsin... bide kis bebekleri olacagi icin disari cikmaya tüglü dis tulumu gibi bisey almalisib giydirmeye.. cümkü bebeklerin doktor kontrolleri olcak ve saglik ocagina gidicen .. puset sart aklima gelen bunlar...