- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi marbling817
mALESEF SUAN ADET OLDUM BU AY GENE HÜSRAN ((anladım :) allah sağlıklı şekilde kucagına almayı nasip eder yavrularını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mALESEF SUAN ADET OLDUM BU AY GENE HÜSRAN ((anladım :) allah sağlıklı şekilde kucagına almayı nasip eder yavrularını
mALESEF SUAN ADET OLDUM BU AY GENE HÜSRAN ((
Hormon testi yaptırdım canım LH hormonum da sıkıntı çıktı oda adet düzzensizliği ve yumurtlama yavaşlığı na sebeb oluomus doktor numun sonucunda klomen verdi.Üzülme canim.. demek hayirlisi buymus... bence
Doktorunla görüs.. tüm gereken hormon tahlilleri yaptir hemen adetliyken bakilmasi gereken hormonlar var.. zaman kaybetme... rahim filmi vs gibi filmleride konus.. esinde urolojiye gidip sperm versin..
Bence hastane cikislarindaki fiyatlar cok ucuk acikcasi.. ondan alacagima bi tulum bi sapka bi eldiven bide yün battaniye kendim kombine ederim daha mantikli.. sonucta evde öyle giydirmiyorsun bebegi canim.. 1 kerelik icinde kendim kombin yaparim daha iyi bence he hevesin vardir degisik süslü püslü o ayri.. icinde kalmasin.. organik koton hep tercihim bebek kiyafette heleki ic kiyafeti.. h&m hosuma gidiyo bu konuda.. bide c&a .. organik pamuklu cok cesitleri var.. tabi büdceyede bakiyo ama ara ara indirimler oluyo takip etmek lazim hep..
Aynen canım çok pahalı herşey birde çift çift .. bende iki tam 20li takım alaym havlu falanda dahil olsn diğerlerini tekli alırım diye düşündm ya da daha az parçalı artk.. bi yerden sıkmazsak zor
Hormon testi yaptırdım canım LH hormonum da sıkıntı çıktı oda adet düzzensizliği ve yumurtlama yavaşlığı na sebeb oluomus doktor numun sonucunda klomen verdi.
emınım en kısa zamanda gelecek bebişler ve ilerleyen sayfalarda alısverıs muhabbetlerını bıle yapacagız üzülmemeye calıs ümidin olsunkı basarabılesin yeterkı gönülden dua ıle isteyelım rabbım guzel haber versın inşalllaaaahhmALESEF SUAN ADET OLDUM BU AY GENE HÜSRAN ((
PembeHelvam iyiyim canim şükür... yuvarlaniyorum desem yeridir sen nasilsin.
Normal canim.. bebekler diyaframaArkadaşlar bişey sormak istiyorum bende 17 haftalik hamileyim ikizlere ve ara ara kalp çarpıntısı oluyo baya sizde de oluyo mu merak ettim
Aynen aynı durumlarda oluyo bende de yemekten sonra falan. Endişelendim bende normal mı değil mi diye teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı :)Normal canim.. bebekler diyaframa
Baski yapio buda nefesimizi kesip kalp carpintisina neden oluyo... bendede cok oluyo durdufum yerde birden.. yemekten sonra.. merdiven cikarsam... yattigim yerdede birde nefesim kesilip kalbim carpiyo..
hahahahahahhaa anacım bende doymuyorum karnım buara buyume yolunda sımdı kalkıp kahvaltı etcem nası ıstahlıyım ııımmmhhh sen napıyosun bebemTombuldut tombisimmmm naber? Bende tombis oldum bu gidisle vinclemi giderim hastaneye bilmem..
sen nasılsın canım nası gıdıyo gunler :)F followingsf bende oluyor ara ara ozellile sirt ustu yattigimda filan sanki kalbim agzimda gibi.... alistim artık