2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

mALESEF SUAN ADET OLDUM BU AY GENE HÜSRAN :KK43:((

Üzülme canim.. demek hayirlisi buymus... bence
Doktorunla görüs.. tüm gereken hormon tahlilleri yaptir hemen adetliyken bakilmasi gereken hormonlar var.. zaman kaybetme... rahim filmi vs gibi filmleride konus.. esinde urolojiye gidip sperm versin..

5haftalık hamileyim ultrasonda doktor kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için bi haber versin

Üzülme canim.. demek hayirlisi buymus... bence
Doktorunla görüs.. tüm gereken hormon tahlilleri yaptir hemen adetliyken bakilmasi gereken hormonlar var.. zaman kaybetme... rahim filmi vs gibi filmleride konus.. esinde urolojiye gidip sperm versin..
Hormon testi yaptırdım canım LH hormonum da sıkıntı çıktı oda adet düzzensizliği ve yumurtlama yavaşlığı na sebeb oluomus doktor numun sonucunda klomen verdi.

Bence hastane cikislarindaki fiyatlar cok ucuk acikcasi.. ondan alacagima bi tulum bi sapka bi eldiven bide yün battaniye kendim kombine ederim daha mantikli.. sonucta evde öyle giydirmiyorsun bebegi canim.. 1 kerelik icinde kendim kombin yaparim daha iyi bence :-) he hevesin vardir degisik süslü püslü o ayri.. :-) icinde kalmasin.. organik koton hep tercihim bebek kiyafette heleki ic kiyafeti.. h&m hosuma gidiyo bu konuda.. bide c&a .. organik pamuklu cok cesitleri var.. tabi büdceyede bakiyo ama ara ara indirimler oluyo takip etmek lazim hep..

Aynen canım çok pahalı herşey birde çift çift .. bende iki tam 20li takım alaym havlu falanda dahil olsn diğerlerini tekli alırım diye düşündm ya da daha az parçalı artk.. bi yerden sıkmazsak zor

Hormon testi yaptırdım canım LH hormonum da sıkıntı çıktı oda adet düzzensizliği ve yumurtlama yavaşlığı na sebeb oluomus doktor numun sonucunda klomen verdi.

O zaman rahim filmi bide cektir canim..
Ayrica sana saracoglunun incir kürünü tavsiye ederim eger prolaktin hormonon cok yüksek degilse.. bi arastir canim.. ari sütü polen bal karisimlari var bide... onlarla dene..

mALESEF SUAN ADET OLDUM BU AY GENE HÜSRAN :KK43:((
emınım en kısa zamanda gelecek bebişler ve ilerleyen sayfalarda alısverıs muhabbetlerını bıle yapacagız :KK5: üzülmemeye calıs ümidin olsunkı basarabılesin yeterkı gönülden dua ıle isteyelım rabbım guzel haber versın inşalllaaaahh :KK200:

Kızlar izmirde soner recai beye giden var mı
Ben cumartesi ilk defa gidicem bakalım 2 li tarama için

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bende 17 haftalik hamileyim ikizlere ve ara ara kalp çarpıntısı oluyo baya sizde de oluyo mu merak ettim

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum bende 17 haftalik hamileyim ikizlere ve ara ara kalp çarpıntısı oluyo baya sizde de oluyo mu merak ettim
Normal canim.. bebekler diyaframa
Baski yapio buda nefesimizi kesip kalp carpintisina neden oluyo... bendede cok oluyo durdufum yerde birden.. yemekten sonra.. merdiven cikarsam... yattigim yerdede birde nefesim kesilip kalbim carpiyo..

Normal canim.. bebekler diyaframa
Baski yapio buda nefesimizi kesip kalp carpintisina neden oluyo... bendede cok oluyo durdufum yerde birden.. yemekten sonra.. merdiven cikarsam... yattigim yerdede birde nefesim kesilip kalbim carpiyo..
Aynen aynı durumlarda oluyo bende de yemekten sonra falan. Endişelendim bende normal mı değil mi diye teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı :)

X