2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba arkadaşlar bende kasılmaların başlamasından mütevellit yatış yapılmıştım. Doktorum her ihtimale karşı bulunduğum şehir Küçük yenidoğan yoğun bakımı Yok diye sevk etti. Çarşamba Ambulansla Ankara tıpa sevk olundum. O gün çok kötü oldum.. Burda ilacı kestiler sadece serum tedavisi uyguluyolar. Sebebi de Rahim uzunluğu iyiymiş bu yüzden gerek yokmuş. Ama toplanmalarım özellikle akşamları devam ediyo az da olsa sancı çıkıyo nst de. Niye ilaç vermiyorlar anlamıyorum. Önceki forumları okudum hep ilaçla destekliyorlar süreci. Kaldık ben memleketime dönüyorum Napcam bilmiyorum. Bugün taburcu edecekler beni. İnş daha ileri haftaları görmek nasip olur rabbimden dilerim ki.

Son düzenleme:
akıl sır ermiyo ki doktorlara biri başka diyo biri başka. Stres yapmamaya çalış inşallah zamanında sağlıkla gelirler

Cok gecmis olsun,Allah sifa versin,toparlayacaksin inşallah iyi düşün,nasil anladin o kasilmalari Karnın mı sertlesiyor?Bende de oluyor da yani agri yok sanci yok nasil anlamaliyim bilmiyorum.

Cnm senin kesin sezeryan.mi olacak ? Bana da bisey demedi ben zorladim.olursa.hangi.gun alirsiniz falan diye. Iki hafta once aliniyor zaten. Sezeryan.olcksan subat ortasi alirlar seninkinide :))) takma.kafani bukadar kontrole.gidince.sorarsin tkrar

Cok gecmis olsun,Allah sifa versin,toparlayacaksin inşallah iyi düşün,nasil anladin o kasilmalari Karnın mı sertlesiyor?Bende de oluyor da yani agri yok sanci yok nasil anlamaliyim bilmiyorum.
Teşekkür ederim kızlar inş daha ileri haftaları görebilmek nasib olur.canım bende ağrı yok sancı yok,mesela karnımın sağ tarafı sertleşiyor bazen sol tarafı. Özellikle akşamları oluyo. Bi akşam biraz daha sık oldu. Öyle olunca acile gittim nst bağladılar. Hafif sancı çıktı. Hemen hap verdi doktor. Sevk etmesinin sebebi küçük şehirde olmam ve sorumluluk almak istememesi. İyi de oldu bi taraftan.

Bendede var cnm hala devam ediyor alıştım artık özellikle uykudayken sabit kalınca. Dogumdan sonra gecermiş. Benim yüzük parmağımda yogunlaşıyor.
İnşallah geçer canım, maşallah sen benden önde gidiyorsun, tecrübelerine dayanarak uykuda nasıl yatıyorsun sorabilir miyim? Ben sağıma veya soluma döndüğüm zaman döndüğüm tarafta ağrı oluyor, ben hep sırt üstü yatmaya alışkınım ama o da artık yapmamam gereken bir alışkanlıkmış

Hamilelikte sola yatmak hem senin için hemde bebek için en faydalı olanı. Doktorların tavsiyesi

Allah allah ben doktoruma soyledigimde bu durumu rahim agzin kapali gorunuyor sorun yok dedi ve bende surekli oluyor sabah aksam,aksamlari yogunlasiyor hatta,yerleri daraliyor normaldir dedi hatta bir de devit3 damla yazdi,anlamadım ben bu isten bisey.

İnş öylesi normaldir canım benim de rahim ağzım kapalı rahim uzunluğum iyi ama bana öyle demedi doktor.

Cnm senin kesin sezeryan.mi olacak ? Bana da bisey demedi ben zorladim.olursa.hangi.gun alirsiniz falan diye. Iki hafta once aliniyor zaten. Sezeryan.olcksan subat ortasi alirlar seninkinide :))) takma.kafani bukadar kontrole.gidince.sorarsin tkrar

kesın sezeryan olcak canım ya heycanlanıyorum artık hem bıtsın ıstıyorum hemde sabırsızlanıyorum hem bebelere kavusucam hemde 10 gunlukte olsa eşimi gorucem :) neyse bu hafta yoklarım doktorun agzını

Poğçalarım büyümüş 350 310 gr olmuşlar.ayrıntılıya mecburen oğlumla gittim sekreter acıdı aaaa bide ikizimi diye manyak bu insanlar .Gerçekten zor ikiz hamileliği de riskleride ama Harika bişey Allahım gerçekten herbirimiz çok şanslıyız .Tadını çıkar hamileliğinin diyince dr en büyük çikolatayı alıp yedim anca böle çıkar :))Bin şükür verene..,

Canım benim üzüldüm.Rabbim hayırlı sağlıklı zamanda getirsin bebişlerini. Sende en kısa zamanda toparlarsın inşallah

Canım rabbim sanada şifa versin inşallah. Zamanında sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…