- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.861
Yerim senin o kuzularını ya maşallahcanım ben yenidoğan almıştım 50 cm olanlardan şimdi onları giydiriyorum 0-3 ay olanlar biraz büyük geliyo içinde kayboluyolar :)
Ben avent aldım biberonlarını ve emziklerini onu tavsiye ettiler emzik açıkçası tutana kadar her markanınkini alıcam şu an sadece avent ve nuk varBende merak ediyorum 3 erden 6 tane zıbınım var beğenip aldığım okadar. Birde biberon hangi marka tercih edildiğini çok merak ediyorum gaz yapmayan biberonlar varmış işe yarıyormu bilmiyorum.
Inşallah yeter aldıklarım.şuan yıkanma işlemlerindeyim.
Senin kızdan kalanlar baya işine yarar.bakalım acemiliğimiz zorlamaz inşallah.
Benim senin listende ufak tefek eksiklerim var kıyafet konusunda bi ütüleyip yerleştireyim eksik gelene alacagım. Herkes çok diyor.seninkinden az benimkiler.adam akıllı kimse yokki bi bak azsa söyle diyecegim.hemen fazla diyorlar bi bak üst penyem az gibime geliyor...haftaya kontrolüm var doktora soracagım doğumu kaçıncı haftada düşünüyor ona göre 1 er tane prematüre alayım diyorum.genelde 0-3 ay 50-56-62 arası alıyorum
Bende şuan dr. browns bakıyorum biberonları baya önerilmiş. 2 tane 120 ml 2 tane 240 ml sipariş vermeyi düşünüyorum ama bilemedimBen avent aldım biberonlarını ve emziklerini onu tavsiye ettiler emzik açıkçası tutana kadar her markanınkini alıcam şu an sadece avent ve nuk var
Bende merak ediyorum 3 erden 6 tane zıbınım var beğenip aldığım okadar. Birde biberon hangi marka tercih edildiğini çok merak ediyorum gaz yapmayan biberonlar varmış işe yarıyormu bilmiyorum.
Nereden ve nekadara aldınız acaba?? ve kaç tane aldınız biberonubende biberonları emzıklerı avent aldım. emzık sımdılık avent sadece var bebekler eger tutmazlarsa ozaman baska markaların deneyecegım fuzılı stok yapmak ıstemedım
Canım avent cam biberon aldım 1 tane büyük 1 tanede orta boy var anne gögüs ucuna en yakın o diye.çok pahalı biberonlar.birerde sağlıklı plastik yada karışık olandan almak istiyorum ama onu hangi marka alacagıma karar veremedim.Bende merak ediyorum 3 erden 6 tane zıbınım var beğenip aldığım okadar. Birde biberon hangi marka tercih edildiğini çok merak ediyorum gaz yapmayan biberonlar varmış işe yarıyormu bilmiyorum.
Ikiside güzel marka canım. Bende kararsızımBende nukun biberonunu aldim. Ama dr. Brwons alsam mi bilemedim
Ozellikle gaz icin tavsiye eden var.
Emziklerini nukun kauçuk aldım onu genelde tutuyorlarmış onun için.Nereden ve nekadara aldınız acaba?? ve kaç tane aldınız biberonu
Ikiside güzel marka canım. Bende kararsızım
Ben pek araştırmadan emziğide biberonuda avent aldım iki tane ama biberon cam değil acaba yedek dursun diye cam da alsam mı?Emziklerini nukun kauçuk aldım onu genelde tutuyorlarmış onun için.
Cam daha sağlıklı diye 1 er tane aldım. Ama çok ağır oluyor ikiz olunca iki kolunda çalışacak illakiBen pek araştırmadan emziğide biberonuda avent aldım iki tane ama biberon cam değil acaba yedek dursun diye cam da alsam mı?
Baktığın sitede avent kaç ml ne kadaracayip kararsız kaldım aventle dr browns arasında sepete attım bekletiyorum öyle çok ucuzda değilki ikisinide alayım diyeyim
yeni doğan set 134 tl 4 biberon 1 emzik varBaktığın sitede avent kaç ml ne kadar
prematüre çok alma canım zaten dün bi tane hediye tulum vardı denedim olmadı bacakları uzatamadi kuzum :)Yerim senin o kuzularını ya maşallah
Bende birer tane prematüre aldım başka almıcam ihtiyaca göre alırım
Fırsat buldukça yazsana evdeki durumları çok merak ediyorum
gözün aydın canım doğum yapmışsın inşallah kuzularda kuvezden sağlıkla çıkacaklar solunum desteği almamalari iyi bişey bide beslenmeye geçip kilo aldılar mi çıkarlar anne için çok zor onları orda bırakmak ama sakın moral bozma bak sağlıkla doğdularKızlaar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederimkusura bakmayın yazamadım, hastanede çok gelen giden oldu süt sağmaydı, elimde damar yoluydu derken yazamadım bugün taburcu oldum evdeyim kızlarım küvezde 1ay kadar kalacaklar ama maşallah solunum desteği almıyorlar
Oğlumda dr browns kullandım doğal akış onlar hiç gaz yapmadı aynısından bir tane daha alacağım tavsiye ederimBende şuan dr. browns bakıyorum biberonları baya önerilmiş. 2 tane 120 ml 2 tane 240 ml sipariş vermeyi düşünüyorum ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?