2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlaar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim :KK200: kusura bakmayın yazamadım, hastanede çok gelen giden oldu süt sağmaydı, elimde damar yoluydu derken yazamadım :olamaz: bugün taburcu oldum evdeyim kızlarım küvezde 1ay kadar kalacaklar :KK43: ama maşallah solunum desteği almıyorlar :nazar::nazar:

yalnız hıssetıgın olmuyormu:KK43: akrabaların falandamı yok orda. ben galıba es dost aıleden zıyada esımın olmamasından kaynaklı yanlızlık cekıyorum... ınslalah bu psıkolojıden cıkarım

Olmaz mı? Özellikle Doğumdan sonra lohusalık da eklendi herhalde, çok yalnız hissediyorum. Türkiye’de de akrabalık ilişkilerimiz çok iyiydi, sık sık görüşürdük. Şimdi bana burda yalnız olmak çok zor geliyor,
Senin tabi eşinden de uzak olman apayrı bir durum. Umarım en kısa zamanda ayrılığınız biter, şimdi hamilelikte de zor ama lohısalıkta da insan herşeyden fazla etkileniyor, inşallah eşin yanında olabilir o zamanlarda.

Geşmiş olsun cnm genemi ya. Rabbim bu günlerinizi mutluluga erdirsin işallah. Sonu güzel olur umarım. Allah şifa versin zamanında gelirler işallah. Dayanma gücü versin Rabbim.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah. Allah sanada zamanında hayırlı doğum nasip etsin.

canım sımdı okudum mesajını bırazdan uyuyacagım uykuya gecene kadar dua edıcem Rabbim şafi isminde şifa versın dua et bol bol gonlunu rahat tut. hem cok guzel haftadasın buna bile şükür

İnşallah 38 leri görürsün görmesende üzülme 32 den sonra korkma diyo drum üzme canını

Allah acil sifa versin canim. Insallah sag saglim atlatirsin. Bebisler duracak insallah.
Dun aksam beni de yokladi bizde korkruk ama gecti.

jeliboni jeliboni cok gecmis olsun canim. Gelecegi varsa da bebislerin saglikla ve vaktinde gelsinler insallah. Sen rahat olmaya calis canim

jeliboni jeliboni canım Allah yardımcın olsun. İnşallah beklerler bir kaç hafta daha rahat ol sen iyiyi düşün

jeliboni jeliboni herşey güzel gider inşallah

Canım benim üzüldüm.Rabbim hayırlı sağlıklı zamanda getirsin bebişlerini. Sende en kısa zamanda toparlarsın inşallah

jeliboni jeliboni guzelim nasil olsun daha iyisindir insallah

jeliboni jeliboni çok geçmiş olsun, içini ferah tut canım, kontrol altındasın en azından, dualarımız seninle. İnşallah biraz daha bekler bebişlerin.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, hastane yatağında yazdıklarınızı okumak ve oralarda birilerinin dualarında olduğunu bilmek çok güzel :)
daha iyi durumumuz, ateşimiz tansiyonumuz nabzımız normale döndü hamd olsun. Antibiyotik tedavisi alıyorum. Kasılmalar için durdurucu ilaç verilmiyor artık, bu haftadan sonra gelene gelme demeyiz dedi doktor :) en az 2 hafta daha dursunlar büyüsünler bebişler inşallah..

Her birimiz sağlıkla sıhhatle vakti zamanında kavuşalım yavrularımıza inşallah :)

Poğçalarım büyümüş 350 310 gr olmuşlar.ayrıntılıya mecburen oğlumla gittim sekreter acıdı aaaa bide ikizimi diye manyak bu insanlar .Gerçekten zor ikiz hamileliği de riskleride ama Harika bişey Allahım gerçekten herbirimiz çok şanslıyız .Tadını çıkar hamileliğinin diyince dr en büyük çikolatayı alıp yedim anca böle çıkar :))Bin şükür verene..,
Mrb cnm bnm de iki yaşında bi yavrum var herkese ikiz deyince Ayyy napcan deyip duruyo senin oglun kaç yaşında acaba ikiz bebek arabasi almayi düşünüyormusun mesela beşiği nasıl düşünüyorsun İkizlere nasıl alışveriş yapıcam hiç bi fikrim yok mesela evde bi tane bebek arabam var beşik var ayrı bi tane mi alsam evdeki de yavrum yatio acaba ona büyük yatak alsam erken mi evdeki besige ikizleri koysam kafam da deli sorular :))) daha erken ama düşünmeye basladim bn şimdiden

Sen gönlünü ferah tut bak ikisi de 2 kg doğmuş maşallah.. En kısa zamanda toparlayacaklardır..

Kızlar ben yine hastanedeyim :KK43:
Kasılma (%92’ye çıktı nstde) + tansiyon (14-9) + ateş (38.2) + nabız sürekli 120 civarı.. Yine yatış verdiler bana..
hayırlı sağlıklı sıhhatli şekilde devam edebiliyim nolur hayırlı dualarınızı eksik etmeyin ..
Rabbim sana ve bebislerine sağlık sıhhat versin tez zamanda yoluna girer inşallah hersey

Kızlar yine ben ama son yazışım sizleri de bıktırmak istemiyorum habire . 41 Meryem suresi okuyoruz
Her hafta bir kişiye
Herkes birer ikişer okuyor
Bir hafta boyunca niyetimizde sadece bir kişi oluyor
1 okuyun 41 kazanın daha ne diyim
Hamile olanlara da lazım bu dua onlar içim de yararlı
İsteyenler dmden msj atsın ya da etiketlesin beni farkedemeyenilirim
Tekrardan kusura bakmayın hepinizin allah gönlüne göre versin amin

Olmaz mı? Özellikle Doğumdan sonra lohusalık da eklendi herhalde, çok yalnız hissediyorum. Türkiye’de de akrabalık ilişkilerimiz çok iyiydi, sık sık görüşürdük. Şimdi bana burda yalnız olmak çok zor geliyor,
Senin tabi eşinden de uzak olman apayrı bir durum. Umarım en kısa zamanda ayrılığınız biter, şimdi hamilelikte de zor ama lohısalıkta da insan herşeyden fazla etkileniyor, inşallah eşin yanında olabilir o zamanlarda.

haklısın... ama esın yanındaysa öp basına koy yanlızlıgın aslında buyuk bır cocugunlugunu esım kamufle edıyormus takı goreve gıttıgınde anladım bunu.. sımdı doguma gelecek 10-15 gun duracak inşallah. sonra ıkı ayımız kalıyor görevın sonlanmasına bunada şükür diyorum.

Kızlaar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim :KK200: kusura bakmayın yazamadım, hastanede çok gelen giden oldu süt sağmaydı, elimde damar yoluydu derken yazamadım :olamaz: bugün taburcu oldum evdeyim kızlarım küvezde 1ay kadar kalacaklar :KK43: ama maşallah solunum desteği almıyorlar :nazar::nazar:

ayyy süper solunum destegı almıyolarsa demekkı cok daha ıyıler... maşallah papatyalara... ay darısı basımıza bebeler tek tek doguyor vallaa :) bakalım sırada kım var :) sende sakın streslı olma en azından olmamaya calıs canım hersey onların iyiliği için

jeliboni jeliboni canım Allah yardımcınız olsun çok giremiyorum buraya, ama tanıdık isimleri merak ediyorum... umarım her şey yoluna girer, bebişlerin de sen de iyi olursunuz.
Tombuldut Tombuldut canım eşinin görevde olduğunu şimdi öğrendim, Allah kavuştursun sağlıkla sizi birbirinize... bebişlerin de babalarını beklesinler inşallah.
İkiniz de dualarımdasınız...

ayyy süper solunum destegı almıyolarsa demekkı cok daha ıyıler... maşallah papatyalara... ay darısı basımıza bebeler tek tek doguyor vallaa :) bakalım sırada kım var :) sende sakın streslı olma en azından olmamaya calıs canım hersey onların iyiliği için
Bende hastanedeyken iyiydi ama bugün eve gelince kötü oldum canım ya zor oldu yıllarca beklediğim bebekleri hastanede bırakıp eve boş gelmek çok zor oldu :( ama tabi tesellimiz onların iyi olması bunada çok şükür kilo alıp gelecekleri günü bekliyoruz

jeliboni jeliboni canım Allah yardımcınız olsun çok giremiyorum buraya, ama tanıdık isimleri merak ediyorum... umarım her şey yoluna girer, bebişlerin de sen de iyi olursunuz.
Tombuldut Tombuldut canım eşinin görevde olduğunu şimdi öğrendim, Allah kavuştursun sağlıkla sizi birbirinize... bebişlerin de babalarını beklesinler inşallah.
Teşekkürler canım, hepimiz iyi olalım bebişlerimiz sağlıklı olsun her şey yolunda gitsin inşallah :)

Allah razı olsun canım rabbim cümlesine yardım etsın cok sagol dualar tek ihtiyacımız :KK200:

Bende hastanedeyken iyiydi ama bugün eve gelince kötü oldum canım ya zor oldu yıllarca beklediğim bebekleri hastanede bırakıp eve boş gelmek çok zor oldu :KK43: ama tabi tesellimiz onların iyi olması bunada çok şükür kilo alıp gelecekleri günü bekliyoruz

bunada şükür bak ne guzel bebeklerın oldu artık Allahın ıznıyle annesın en guzel mevkıdesın... onların suan varlıgı bile dunyaya bedel... belkı bır ayı bile bulmaz cıkmaları sen dua et bol bol :dua:

Kızlar kıyafet alışverişleriniz bittiyse kaçar tane ne aldığınızı yazarmısınız.ikiz olduğu için çok almışım gibi geliyor ama tek bebegede az geliyor.yıkama. Serme yetiştiremem diye biraz telaşlıyım.

Kızlar kıyafet alışverişleriniz bittiyse kaçar tane ne aldığınızı yazarmısınız.ikiz olduğu için çok almışım gibi geliyor ama tek bebegede az geliyor.yıkama. Serme yetiştiremem diye biraz telaşlıyım.
Ben bol bol çıtçıtlı kısa ve uzun kollu badi almışım. Ama baya var yenidoğan ve 0-3 olmak üzere ikişer tulum ikişer tanede ikili takım iki tanede hastane seti var her birinin. Geriside hediye gelir desim almadım yada doğunca alırım dedim inşallah

Benim kizimdan kalanlar bayagi var. Kis bebesi oldugu icin hep 2 kat giyindi. O yuzden cok almistim. 10 tane filan alt ust takimi vardi. Bi o kadr zibin. Ikizlere hastane cikisi, 5 li takim ve 2 zibin aldim. Zaten cok ustu basi batıyor. Yika kurut derken zaman geciyir. Coksa bile kullaniloyor. Dert etme

CB994EAD-5E45-4313-8BEE-12F89DBA3155.jpeg

benım liste böyle sonradan ekledıklerımde oldu

Ben bol bol çıtçıtlı kısa ve uzun kollu badi almışım. Ama baya var yenidoğan ve 0-3 olmak üzere ikişer tulum ikişer tanede ikili takım iki tanede hastane seti var her birinin. Geriside hediye gelir desim almadım yada doğunca alırım dedim inşallah
Inşallah yeter aldıklarım.şuan yıkanma işlemlerindeyim.
Benim kizimdan kalanlar bayagi var. Kis bebesi oldugu icin hep 2 kat giyindi. O yuzden cok almistim. 10 tane filan alt ust takimi vardi. Bi o kadr zibin. Ikizlere hastane cikisi, 5 li takim ve 2 zibin aldim. Zaten cok ustu basi batıyor. Yika kurut derken zaman geciyir. Coksa bile kullaniloyor. Dert etme
Senin kızdan kalanlar baya işine yarar.bakalım acemiliğimiz zorlamaz inşallah.
Eki Görüntüle 2103215

benım liste böyle sonradan ekledıklerımde oldu
Benim senin listende ufak tefek eksiklerim var kıyafet konusunda bi ütüleyip yerleştireyim eksik gelene alacagım. Herkes çok diyor.seninkinden az benimkiler.adam akıllı kimse yokki bi bak azsa söyle diyecegim.hemen fazla diyorlar bi bak üst penyem az gibime geliyor...haftaya kontrolüm var doktora soracagım doğumu kaçıncı haftada düşünüyor ona göre 1 er tane prematüre alayım diyorum.genelde 0-3 ay 50-56-62 arası alıyorum

Bende merak ediyorum 3 erden 6 tane zıbınım var beğenip aldığım okadar. Birde biberon hangi marka tercih edildiğini çok merak ediyorum gaz yapmayan biberonlar varmış işe yarıyormu bilmiyorum.

Back