- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.801
Cuma gittigimde soyledi cnm sezeryan olcagim.icin 13 14 15 gibi alirim dedi. Yani 38 falan.oluyorum. suan 35+2 im :)
Ben de varım. Yurtdışındayım, sadece doğum için annem geldi, o yanımda.
Her sey gecici.Esin belki suan yaninda yok ama bebekleri birlikte buyuteceksiniz inşallah,dua et sabir dile,allah baska turlu yokluklarini vermesin,onun haricinde her sey yoluna girer bir bir,güçlü ol ki guclusundur eminim..yalnız hıssetıgın olmuyormuakrabaların falandamı yok orda. ben galıba es dost aıleden zıyada esımın olmamasından kaynaklı yanlızlık cekıyorum... ınslalah bu psıkolojıden cıkarım
İnşallahİnşallah yakın zamanda kavuşursunuz bebislere sağlıklı bir şekilde
İnşallah daha hic bir sey anlamadım hastanede bırakıp gelince 2045 1950İnşallah bebeklerine çok geçmeden kavuşur yanına alırsın. Gözün aydın aynı zamanda. Bebeklerin kaç kilo doğdu inşallah çabucak toparlarlar
Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla gelsinler gelmedi henüz sütTabi ederiz. Sağlıcakla kucagına aldığın günleride nasip etsin rabbim.siz toparladınız mı.sütünüzün gelme durumu nasıl
Moral bozmak yok canim,vucudun icin yavruların icin uzulme,sütünü etkilemesin,sağlıkla alacaksın onları inşallah,toparlamaya bak en kisa zamanda..Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla gelsinler gelmedi henüz süt
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur.destek alıyorlar bu gun mavi ışık veriyorlardi sarılık olmamalatı için. 2045 1950Herzamaniyiki Allah şifa versin bebeklerine de sana da canım.. Durumları nasıl solunum desteği alıyorlar mı? Kaçar kilo doğdular? Hafta olarak iyi bi haftada doğurmuşsun inşallah bir an önce toparlarsınız
İnşallah çok eksik hissediuorum kendimi sağlıkla yakın zamanda gelirler inşallah.Moral bozmak yok canim,vucudun icin yavruların icin uzulme,sütünü etkilemesin,sağlıkla alacaksın onları inşallah,toparlamaya bak en kisa zamanda..
İnşallah teşekkür ederim desteğiniz içininşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benim kızlarımda kaldı yogun bakımda ama çok şükür çıktılar inşallah senin miniklerde sağlıkla çıkar
Sen gönlünü ferah tut bak ikisi de 2 kg doğmuş maşallah.. En kısa zamanda toparlayacaklardır..Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur.destek alıyorlar bu gun mavi ışık veriyorlardi sarılık olmamalatı için. 2045 1950
Geşmiş olsun cnm genemi ya. Rabbim bu günlerinizi mutluluga erdirsin işallah. Sonu güzel olur umarım. Allah şifa versin zamanında gelirler işallah. Dayanma gücü versin Rabbim.Sen gönlünü ferah tut bak ikisi de 2 kg doğmuş maşallah.. En kısa zamanda toparlayacaklardır..
Kızlar ben yine hastanedeyim
Kasılma (%92’ye çıktı nstde) + tansiyon (14-9) + ateş (38.2) + nabız sürekli 120 civarı.. Yine yatış verdiler bana..
hayırlı sağlıklı sıhhatli şekilde devam edebiliyim nolur hayırlı dualarınızı eksik etmeyin ..
Sen gönlünü ferah tut bak ikisi de 2 kg doğmuş maşallah.. En kısa zamanda toparlayacaklardır..
Kasılma (%92’ye çıktı nstde) + tansiyon (14-9) + ateş (38.2) + nabız sürekli 120 civarı.. Yine yatış verdiler bana..
hayırlı sağlıklı sıhhatli şekilde devam edebiliyim nolur hayırlı dualarınızı eksik etmeyin ..
@
Her sey gecici.Esin belki suan yaninda yok ama bebekleri birlikte buyuteceksiniz inşallah,dua et sabir dile,allah baska turlu yokluklarini vermesin,onun haricinde her sey yoluna girer bir bir,güçlü ol ki guclusundur eminim..
Sen gönlünü ferah tut bak ikisi de 2 kg doğmuş maşallah.. En kısa zamanda toparlayacaklardır..
İnşallah 38 leri görürsün görmesende üzülme 32 den sonra korkma diyo drum üzme canınıSen gönlünü ferah tut bak ikisi de 2 kg doğmuş maşallah.. En kısa zamanda toparlayacaklardır..
Çabukcak kavuşacaksın ne güzel kilolarda doğurmuşsun maşalllahİnşallah çok eksik hissediuorum kendimi sağlıkla yakın zamanda gelirler inşallah.
Moral bozmak yok canim,gecmisler olsun,bu haftalara kadar gelebilmissin bu da mukemmel bir sey ama dahada dayanirsiniz inaniyorum ben yeter ki moral bozma kuvvetli ol,Allah yar ve yardımcın olsun..Sen gönlünü ferah tut bak ikisi de 2 kg doğmuş maşallah.. En kısa zamanda toparlayacaklardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?