- 15 Kasım 2014
- 570
- 358
- 53
- 39
- Konu Sahibi marbling817
- #4.821

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıl sır ermiyo ki doktorlara biri başka diyo biri başka. Stres yapmamaya çalış inşallah zamanında sağlıkla gelirlerMerhaba arkadaşlar bende kasılmaların başlamasından mütevellit yatış yapılmıştım. Doktorum her ihtimale karşı bulunduğum şehir Küçük yenidoğan yoğun bakımı Yok diye sevk etti. Çarşamba Ambulansla Ankara tıpa sevk olundum. O gün çok kötü oldum.. Burda ilacı kestiler sadece serum tedavisi uyguluyolar. Sebebi de Rahim uzunluğu iyiymiş bu yüzden gerek yokmuş. Ama toplanmalarım özellikle akşamları devam ediyo az da olsa sancı çıkıyo nst de. Niye ilaç vermiyorlar anlamıyorum. Önceki forumları okudum hep ilaçla destekliyorlar süreci. Kaldık ben memleketime dönüyorum Napcam bilmiyorum. Bugün taburcu edecekler beni. İnş daha ileri haftaları görmek nasip olur rabbimden dilerim ki.
Cok gecmis olsun,Allah sifa versin,toparlayacaksin inşallah iyi düşün,nasil anladin o kasilmalari Karnın mı sertlesiyor?Bende de oluyor da yani agri yok sanci yok nasil anlamaliyim bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar bende kasılmaların başlamasından mütevellit yatış yapılmıştım. Doktorum her ihtimale karşı bulunduğum şehir Küçük yenidoğan yoğun bakımı Yok diye sevk etti. Çarşamba Ambulansla Ankara tıpa sevk olundum. O gün çok kötü oldum.. Burda ilacı kestiler sadece serum tedavisi uyguluyolar. Sebebi de Rahim uzunluğu iyiymiş bu yüzden gerek yokmuş. Ama toplanmalarım özellikle akşamları devam ediyo az da olsa sancı çıkıyo nst de. Niye ilaç vermiyorlar anlamıyorum. Önceki forumları okudum hep ilaçla destekliyorlar süreci. Kaldık ben memleketime dönüyorum Napcam bilmiyorum. Bugün taburcu edecekler beni. İnş daha ileri haftaları görmek nasip olur rabbimden dilerim ki.
Cnm senin kesin sezeryan.mi olacak ? Bana da bisey demedi ben zorladim.olursa.hangi.gun alirsiniz falan diye. Iki hafta once aliniyor zaten. Sezeryan.olcksan subat ortasi alirlar seninkinide :))) takma.kafani bukadar kontrole.gidince.sorarsin tkrarya Allah Allah aramızda ıkı gun var bu benım doktorum neden bırsey soylemıyor. persembe randevum var sormalı mıyım artık ? ustelık esım surıyede yanı dogum tarıhıne gore adam kendını ayarlıyıp gelmeye calısacak. sınır oldum suan
Teşekkür ederim kızlar inş daha ileri haftaları görebilmek nasib olur.canım bende ağrı yok sancı yok,mesela karnımın sağ tarafı sertleşiyor bazen sol tarafı. Özellikle akşamları oluyo. Bi akşam biraz daha sık oldu. Öyle olunca acile gittim nst bağladılar. Hafif sancı çıktı. Hemen hap verdi doktor. Sevk etmesinin sebebi küçük şehirde olmam ve sorumluluk almak istememesi. İyi de oldu bi taraftan.Cok gecmis olsun,Allah sifa versin,toparlayacaksin inşallah iyi düşün,nasil anladin o kasilmalari Karnın mı sertlesiyor?Bende de oluyor da yani agri yok sanci yok nasil anlamaliyim bilmiyorum.
İnşallah geçer canım, maşallah sen benden önde gidiyorsun, tecrübelerine dayanarak uykuda nasıl yatıyorsun sorabilir miyim? Ben sağıma veya soluma döndüğüm zaman döndüğüm tarafta ağrı oluyor, ben hep sırt üstü yatmaya alışkınım ama o da artık yapmamam gereken bir alışkanlıkmışBendede var cnm hala devam ediyor alıştım artık özellikle uykudayken sabit kalınca. Dogumdan sonra gecermiş. Benim yüzük parmağımda yogunlaşıyor.
Hamilelikte sola yatmak hem senin için hemde bebek için en faydalı olanı. Doktorların tavsiyesiİnşallah geçer canım, maşallah sen benden önde gidiyorsun, tecrübelerine dayanarak uykuda nasıl yatıyorsun sorabilir miyim? Ben sağıma veya soluma döndüğüm zaman döndüğüm tarafta ağrı oluyor, ben hep sırt üstü yatmaya alışkınım ama o da artık yapmamam gereken bir alışkanlıkmış
Allah allah ben doktoruma soyledigimde bu durumu rahim agzin kapali gorunuyor sorun yok dedi ve bende surekli oluyor sabah aksam,aksamlari yogunlasiyor hatta,yerleri daraliyor normaldir dedi hatta bir de devit3 damla yazdi,anlamadım ben bu isten bisey.Teşekkür ederim kızlar inş daha ileri haftaları görebilmek nasib olur.canım bende ağrı yok sancı yok,mesela karnımın sağ tarafı sertleşiyor bazen sol tarafı. Özellikle akşamları oluyo. Bi akşam biraz daha sık oldu. Öyle olunca acile gittim nst bağladılar. Hafif sancı çıktı. Hemen hap verdi doktor. Sevk etmesinin sebebi küçük şehirde olmam ve sorumluluk almak istememesi. İyi de oldu bi taraftan.
İnş öylesi normaldir canım benim de rahim ağzım kapalı rahim uzunluğum iyi ama bana öyle demedi doktor.Allah allah ben doktoruma soyledigimde bu durumu rahim agzin kapali gorunuyor sorun yok dedi ve bende surekli oluyor sabah aksam,aksamlari yogunlasiyor hatta,yerleri daraliyor normaldir dedi hatta bir de devit3 damla yazdi,anlamadım ben bu isten bisey.
Cnm senin kesin sezeryan.mi olacak ? Bana da bisey demedi ben zorladim.olursa.hangi.gun alirsiniz falan diye. Iki hafta once aliniyor zaten. Sezeryan.olcksan subat ortasi alirlar seninkinide :))) takma.kafani bukadar kontrole.gidince.sorarsin tkrar
Sağol canım hepimiz sağlıkla büyütelim inşallahÇok teşekkür ederim canım. Siz de eve çıkmışsınız herhalde, çok sevindim, sen de güle güle büyüt yavrularını inşallah.
canım ben yenidoğan almıştım 50 cm olanlardan şimdi onları giydiriyorum 0-3 ay olanlar biraz büyük geliyo içinde kayboluyolar :)Yeni doğum yapan anneler prematüre mi giydiriyorsunuz
Duydun mu bilmiyorum canım humana emziren anneler için çayı var onu tavsiye ederim.kardeşim ve arkadaşıma çok iyi gelmişti bende şimdiden aldım koydum lazım olur diye.Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla gelsinler gelmedi henüz süt
Canım benim üzüldüm.Rabbim hayırlı sağlıklı zamanda getirsin bebişlerini. Sende en kısa zamanda toparlarsın inşallahSen gönlünü ferah tut bak ikisi de 2 kg doğmuş maşallah.. En kısa zamanda toparlayacaklardır..
Kızlar ben yine hastanedeyim
Kasılma (%92’ye çıktı nstde) + tansiyon (14-9) + ateş (38.2) + nabız sürekli 120 civarı.. Yine yatış verdiler bana..
hayırlı sağlıklı sıhhatli şekilde devam edebiliyim nolur hayırlı dualarınızı eksik etmeyin ..
Canım rabbim sanada şifa versin inşallah. Zamanında sağlıkla gelsinlerMerhaba arkadaşlar bende kasılmaların başlamasından mütevellit yatış yapılmıştım. Doktorum her ihtimale karşı bulunduğum şehir Küçük yenidoğan yoğun bakımı Yok diye sevk etti. Çarşamba Ambulansla Ankara tıpa sevk olundum. O gün çok kötü oldum.. Burda ilacı kestiler sadece serum tedavisi uyguluyolar. Sebebi de Rahim uzunluğu iyiymiş bu yüzden gerek yokmuş. Ama toplanmalarım özellikle akşamları devam ediyo az da olsa sancı çıkıyo nst de. Niye ilaç vermiyorlar anlamıyorum. Önceki forumları okudum hep ilaçla destekliyorlar süreci. Kaldık ben memleketime dönüyorum Napcam bilmiyorum. Bugün taburcu edecekler beni. İnş daha ileri haftaları görmek nasip olur rabbimden dilerim ki.
Merhaba.Hayirli olsun saglikla kucaklayin yavrularinizi.Gebeliginiz nasil gerceklesti ogrenebilir miyim?Daha evvel ngs li tup bebek denemeniz olmusmuydu?Merabalar :) bende ikiz bebek bekliyorum ALLAH nasip ederse.25 haftalık hamileyim
Sizde inş sağlıkla sıhatle alırsınız bebeklerinizi kucağınıza