2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Banada herkes cok aldin dedi. Bebegin yedigi helal giydiği harammis :anneadayı: zaten tek cocuk dusunmedigim icin soylentileri hic takmadim Ama fazla da gelmedi. Yetmezse alirsin zaten dert etme. Hem fazlamolunca az kullanilmis oluyor. :)

canım ben yenidoğan almıştım 50 cm olanlardan şimdi onları giydiriyorum 0-3 ay olanlar biraz büyük geliyo içinde kayboluyolar :)
Yerim senin o kuzularını ya maşallah
Bende birer tane prematüre aldım başka almıcam ihtiyaca göre alırım
Fırsat buldukça yazsana evdeki durumları çok merak ediyorum

Bende merak ediyorum 3 erden 6 tane zıbınım var beğenip aldığım okadar. Birde biberon hangi marka tercih edildiğini çok merak ediyorum gaz yapmayan biberonlar varmış işe yarıyormu bilmiyorum.
Ben avent aldım biberonlarını ve emziklerini onu tavsiye ettiler emzik açıkçası tutana kadar her markanınkini alıcam şu an sadece avent ve nuk var

Inşallah yeter aldıklarım.şuan yıkanma işlemlerindeyim.

Senin kızdan kalanlar baya işine yarar.bakalım acemiliğimiz zorlamaz inşallah.

Benim senin listende ufak tefek eksiklerim var kıyafet konusunda bi ütüleyip yerleştireyim eksik gelene alacagım. Herkes çok diyor.seninkinden az benimkiler.adam akıllı kimse yokki bi bak azsa söyle diyecegim.hemen fazla diyorlar bi bak üst penyem az gibime geliyor...haftaya kontrolüm var doktora soracagım doğumu kaçıncı haftada düşünüyor ona göre 1 er tane prematüre alayım diyorum.genelde 0-3 ay 50-56-62 arası alıyorum

benımde acgozlulugum bıtmıyor halbukı gereksız alınmamalı cabuk buyuyorlarmıs bebeler. birde ılk bebeklerım oncesınde cocuk olmadıgı ıcın kenarda köşemde kıyafet yoktu. herseyı en bastan aldık. ama premeture hıc almadım ben. azcık buyuk gıyseler bısı olmaz dıye:)

Ben avent aldım biberonlarını ve emziklerini onu tavsiye ettiler emzik açıkçası tutana kadar her markanınkini alıcam şu an sadece avent ve nuk var
Bende şuan dr. browns bakıyorum biberonları baya önerilmiş. 2 tane 120 ml 2 tane 240 ml sipariş vermeyi düşünüyorum ama bilemedim

Bende merak ediyorum 3 erden 6 tane zıbınım var beğenip aldığım okadar. Birde biberon hangi marka tercih edildiğini çok merak ediyorum gaz yapmayan biberonlar varmış işe yarıyormu bilmiyorum.

bende biberonları emzıklerı avent aldım. emzık sımdılık avent sadece var bebekler eger tutmazlarsa ozaman baska markaların deneyecegım fuzılı stok yapmak ıstemedım

bende biberonları emzıklerı avent aldım. emzık sımdılık avent sadece var bebekler eger tutmazlarsa ozaman baska markaların deneyecegım fuzılı stok yapmak ıstemedım
Nereden ve nekadara aldınız acaba?? ve kaç tane aldınız biberonu

Canım avent cam biberon aldım 1 tane büyük 1 tanede orta boy var anne gögüs ucuna en yakın o diye.çok pahalı biberonlar.birerde sağlıklı plastik yada karışık olandan almak istiyorum ama onu hangi marka alacagıma karar veremedim.

Ikiside güzel marka canım. Bende kararsızım

Kizimda hep nuk kullandik
Hanim aga baska birseyi agzina surmezdi
Birde beyazlari hic sevmedi
Hep sarı slikon olanlardan kullandik. Neyi sevip sevmeyecekleri belli olmaz hanimaga ve pasalarin. Eger cok.gaz sıkıntısı yaşarsak o zaman dr. Browns alirim sanirim.

acayip kararsız kaldım aventle dr browns arasında sepete attım bekletiyorum öyle çok ucuzda değilki ikisinide alayım diyeyim

Baktığın sitede avent kaç ml ne kadar
yeni doğan set 134 tl 4 biberon 1 emzik var

Natural Serisi Biberon (120 ml): 2 adet

Natural Serisi Yeni Doğan Akış Biberon Emziği: 2 adet

Natural Serisi Biberon(240 ml): 2 adet

Natural Serisi Yavaş Akış Biberon Emziği: 2 adet

Yenidoğan emziği: 1 adet

1 adet temizleme fırçası

Yerim senin o kuzularını ya maşallah
Bende birer tane prematüre aldım başka almıcam ihtiyaca göre alırım
Fırsat buldukça yazsana evdeki durumları çok merak ediyorum
prematüre çok alma canım zaten dün bi tane hediye tulum vardı denedim olmadı bacakları uzatamadi kuzum :)
evdeki durumlar iyi gidiyor şükür bi tek oğlum sürekli benle vakit geçirmek istiyor kızlari emzirirken falan ilgilenemeyince küsüp odasına gidiyor buda beni üzüyor çünkü bugüne kadar hep onunla ben ilgilendim ama Seviyo kardeşlerini öpüyor sarılmak istiyor kızlarim kuvezde ışığa alismislar gece gündüz ayrımı yok suan gece ışıkta uyuyor gündüz daha fazla uyuyorlar gece pek uyku yok bide ikisi aynı anda agliyo aynı anda emmek istiyor aynı anda altlarını kirletiyor biriyle ilgilenirken öbüründe aklım kalıyo emmeye alisiyorlar yavaş yavaş biraz gaz sorunlari var ama o kadar güzel ki ikiz annesi olmak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın günlerdir 1 saatlik uykuyla idare ediyorum ama onlara değer

Kızlaar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim :KK200: kusura bakmayın yazamadım, hastanede çok gelen giden oldu süt sağmaydı, elimde damar yoluydu derken yazamadım :olamaz: bugün taburcu oldum evdeyim kızlarım küvezde 1ay kadar kalacaklar :KK43: ama maşallah solunum desteği almıyorlar :nazar::nazar:
gözün aydın canım doğum yapmışsın inşallah kuzularda kuvezden sağlıkla çıkacaklar solunum desteği almamalari iyi bişey bide beslenmeye geçip kilo aldılar mi çıkarlar anne için çok zor onları orda bırakmak ama sakın moral bozma bak sağlıkla doğdular

Back