How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Herzamaniyiki Herzamaniyiki Allah şifa versin bebeklerine de sana da canım.. Durumları nasıl solunum desteği alıyorlar mı? Kaçar kilo doğdular? Hafta olarak iyi bi haftada doğurmuşsun inşallah bir an önce toparlarsınız

Evet kızlar 34+1 de yani bunsabah 9da bende Doğuma giriyorum :110: dualarınıza talibim :dua: kızlarım çok küçükler beslenemedikleri için alınıyorlar :110: inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim minnoşlarımı :emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Aa cnnn dogum.oldumu..hayirdir neden erken aliniyorlarki. Saglikla alirsin insallah minnaklarini kucagina iyi hberlerini bekliyorum.cnm

Canim.sen nasilsin gorunmuyorsun bebisler.nasil
Canım iyiyim çok şükür.. bebekler de iyi ama artık kasılmalarım epey hayatımı kısıtlıyor. Nerdeyse sürekli yatış modundayım çok ağırlaştım. Geçen hafta hastanede yattım çıktım artık kasılmaları durdurmak için ilaç vermiyorlar, evde dinleniyorum.
Sende ne var ne yok nasıl geçiyor hamilelik?

Merhaba arkadaşlar ben 34+4 de acil sezeryana alındım cuma gecesi bebeklerim yoğun bakımda bana ve bebeklerime dua edermisiniz.
inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım benim kızlarımda kaldı yogun bakımda ama çok şükür çıktılar inşallah senin miniklerde sağlıkla çıkar

Canım iyiyim çok şükür.. bebekler de iyi ama artık kasılmalarım epey hayatımı kısıtlıyor. Nerdeyse sürekli yatış modundayım çok ağırlaştım. Geçen hafta hastanede yattım çıktım artık kasılmaları durdurmak için ilaç vermiyorlar, evde dinleniyorum.
Sende ne var ne yok nasıl geçiyor hamilelik?
Biraz daha dayansin minnaklar :))) bende oyle ya yatamiyorum kalkamiyorum karnim.oluyor tas gibi. Uykusuz uykusuz geciriyorum.gunleri. benum dogum tarihi belli gibi 13 14 15 subattan herhangi birinde.olck.insallah..bi an once.dogurmak.istiyorum vallahi..senin ne zaman bellimi dogum tarihi ?

Merhaba arkadaşlar ben 34+4 de acil sezeryana alındım cuma gecesi bebeklerim yoğun bakımda bana ve bebeklerime dua edermisiniz.

ederız tabıkı ınsallahh saglıkla evınize donersınız bır an once rabbım saglık versın

Biraz daha dayansin minnaklar :))) bende oyle ya yatamiyorum kalkamiyorum karnim.oluyor tas gibi. Uykusuz uykusuz geciriyorum.gunleri. benum dogum tarihi belli gibi 13 14 15 subattan herhangi birinde.olck.insallah..bi an once.dogurmak.istiyorum vallahi..senin ne zaman bellimi dogum tarihi ?

bırsey sorabılırmıyım kacıncı haftanda doktor gun verdı ? ben 35+0 haftamdayım henuz bırsey demedı. ve kacıncı haftada olmus oluyorsun doguma gırerken ?

ederız tabıkı ınsallahh saglıkla evınize donersınız bır an once rabbım saglık versın

bırsey sorabılırmıyım kacıncı haftanda doktor gun verdı ? ben 35+0 haftamdayım henuz bırsey demedı. ve kacıncı haftada olmus oluyorsun doguma gırerken ?
Cuma gittigimde soyledi cnm sezeryan olcagim.icin 13 14 15 gibi alirim dedi. Yani 38 falan.oluyorum. suan 35+2 im :)

Belli değil canım, artık her an olabilir belirli bir gün verilmedi.. zorlanıyoruz ama katlanıcaz.. ben senin gibi şubat ortasını görebilir miyim bilmiyorum, hayırlısı olsun:)

Merhaba 7 .haftadayız biz ikiz. 5cm. Miyomum var. Pazartesi şiddetli bir kanama geçirdim. Progestan igne başladi dr. Ve fitil. Dün yine oldu kanamam. Şakır şakır. Herşeye hazırlıklı olun dedi dr. Benim gibi olup bebeklerine kavuşan varmı.:KK17:

Merhaba 7 .haftadayız biz ikiz. 5cm. Miyomum var. Pazartesi şiddetli bir kanama geçirdim. Progestan igne başladi dr. Ve fitil. Dün yine oldu kanamam. Şakır şakır. Herşeye hazırlıklı olun dedi dr. Benim gibi olup bebeklerine kavuşan varmı.:KK17:
Merhaba ben de 8. 10. 13. Haftalarda şiddetli kanama yaşadım ama Allaha şükür bebeklerim beni bırakmadı şimdi 16. Haftadayız bundan sonra da olmaz inş. Sen de ıstirahat et bol bol dua et bizim elimizden bu geliyo gerisi Allah a kalmış

Back