How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

haklısın canım bende oyle dıyorum gecen uc gun baz ıstasyonlarını kapadılar surıyede ulasamadık kafayı yedım. sımdı dıyorum cok sukur nefes alıyor bı alo dıyor. rabbım aratmasın
Rabbim yardımcın olsun eşim askerdi 3 yıl oldu biz bırakalı.doğudaydık batıya gelince rahatlarsınız inşallah

Harika olmus.Emzik askilarina bayildim ozellikle.Agir degil dimi onlar?Internetten mi yaptırdın?

B224965E-6158-4508-8221-A9C2D52C01E1.jpeg canım ılk dogduklarında bu kadifeleri kullanıcam tavsıye ederım yumusacık. ayrıca diğer gold zincirlerde cok hafif instagramdan arkadasım yaptırdı hedıye.

Rabbim yardımcın olsun eşim askerdi 3 yıl oldu biz bırakalı.doğudaydık batıya gelince rahatlarsınız inşallah

canım meslegımı bıraktı eşin. inan bende bunaldım bebekler 3 aylık falan oluyor nasıl yapıcam hıc bılmıyorum :(

Canim saglikla gelsin bebislerin.Evet olabilecek sendromlar arasindaymis uyusmalar.Ben yasamadim canim.Doktorunla gorus yinede,aydınlatır o seni.
Cevabın için teşekkürler canım, salı kontrolüm var o zaman sorayım dokoruma. Senin bebişler de aşağıya mı inmiş, korkma doktorlar sıkıntılı bir durum olduğunda pat diye söylerler, demek ki bir şeyiniz yok... inşallah 38. Haftalara kadar gelebiliriz

Evet kızlar 34+1 de yani bunsabah 9da bende Doğuma giriyorum :110: dualarınıza talibim :dua: kızlarım çok küçükler beslenemedikleri için alınıyorlar :110: inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim minnoşlarımı :emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Hayırlı doğumlar olsun olmuştur inşallah, yavruların ve sana sağlık ve esenlik dilerim.

Evet kızlar 34+1 de yani bunsabah 9da bende Doğuma giriyorum :110: dualarınıza talibim :dua: kızlarım çok küçükler beslenemedikleri için alınıyorlar :110: inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim minnoşlarımı :emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Allah bi avazda kurtarsın senide bebeklerinife inşallah

Eki Görüntüle 2101608 canım ılk dogduklarında bu kadifeleri kullanıcam tavsıye ederım yumusacık. ayrıca diğer gold zincirlerde cok hafif instagramdan arkadasım yaptırdı hedıye.

Evet canım bıraktı artık bunalmıştık görevlerden.iyi bi iş yeri denk geldi orayı devir aldık 4 yıldır orayı işletiyoruz.rabbim inşallah çocuklarının yüzü suyu hürmetine sana ayrı bir güç verir endişelenme.

canım meslegımı bıraktı eşin. inan bende bunaldım bebekler 3 aylık falan oluyor nasıl yapıcam hıc bılmıyorum :KK43:

Cevabın için teşekkürler canım, salı kontrolüm var o zaman sorayım dokoruma. Senin bebişler de aşağıya mı inmiş, korkma doktorlar sıkıntılı bir durum olduğunda pat diye söylerler, demek ki bir şeyiniz yok... inşallah 38. Haftalara kadar gelebiliriz
Soracaklarini yaz canım kağıda,oraya gidince o atmosferden midir nedir unutuyorsun,evet malesef minikler inmisler aşağıya artık daha dikkatli olmalisin dedi:63:Amin inşallah hepimiz saglikla zamaninda kavusalim yavrularimiza.

Soracaklarini yaz canım kağıda,oraya gidince o atmosferden midir nedir unutuyorsun,evet malesef minikler inmisler aşağıya artık daha dikkatli olmalisin dedi:63:Amin inşallah hepimiz saglikla zamaninda kavusalim yavrularimiza.
Aynen dediğin gibi oluyor canım, çıkınca ya unutmuşum diyorum ya da hiiiiç aklıma bile gelmiyor, hatta şimdi telefonun notlarına yazdım :)

kızlar gurbette olan varmı aranızda yurtiçi yurtdışı akrabalardan aılelerden uzak olan.

Olur mu arkadaşım, sen merak ettiklerini sor, ben elimden geldiğince cevaplamak isterim.
Alt tarafta dikişler olduğu için onlar biraz kısıtlıyor şimdi de ama tabi ilk günden kalktım, yatağa bağlı kalmadım.
Bebişlerin bakımına gelince, bence şimdilik onlarla anlaşmak kolay, çünkü ağlıyorsa birkaç sebebi var; aç, altı pis veya gazı var. O yüzden şimdilik zorlukları sadece sık beslenmeleri gerektiğinden, uykudan uyanmaları için çok uğraşıyorum bazen beceremiyorum.
Benim annem yanımda, yemek işlerini tamamen ona devrettim ama ben çocuk olmadan da o işleri sevmezdim zaten. Yani eli çabuk birisi hepsini de yetiştirebilir bence. Ben büyüdükçe işlerin Zorlaşacağını düşünüyorum, çünkü şimdi koyduğun yerde duruyorlar
Masallah Rabbim sağlıklı Hayırli bereketli evlatlar etsin aydınlattin bizleri Allah razı olsun

Back