How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Evet kızlar 34+1 de yani bunsabah 9da bende Doğuma giriyorum :110: dualarınıza talibim :dua: kızlarım çok küçükler beslenemedikleri için alınıyorlar :110: inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim minnoşlarımı :emir_bebek::emir_bebek::KK200:
Rabbim yar ve yardimciniz olsun sağlıkla gelsin bebekler sende sağlıklı ol inşallah

ünşallah:cry: okadar yoruldum kı psıkolojık olarak.... ılk gebelıgım zaten Allaha sukur dıyorum ama ınan berbat gectı burnumdan geldı. bebeklerde hıc sıkıntım olmadı ama psıkolojık olarak cok yıprandım cok yalnız hıssettım:cry:
ısterdım bende eşimle yasayayım bazı seylerı :KK42: ama olmadı. canları sagolsun inşallah hepsi sagsalım dönsün:KK61:
Amin Rabbim eşini ve tüm güvenlik guclerimizi Korusun inşallah kısa zamanda sağlıkla kavuşur inşallah

Bir yerden baslamak lazım:))S

Ben varim:KK43: Yurtiçindeyim ama annemlerden de kv gilden de uzaktayim malesef.

bende aynı durumdayım :( herkese uzagım bu sene tayın cıkıyor inşallah ıstanbula yakın bır yer olur dıyorum en azından. zaten akrabalar bır tuhaf olmus herkes ayrı alemde kımseden bı hayır yok. barı aıleme yakın olsam dıyorum. baska cocuk varmı canım senın ılk gebelıkmı

Mrb kızlar bu körseden kullanan var mi internet te faydası var diolar bel ağrısına bebekleri tutmaya falan ama bilgisi olan varsa paylasabilirmi dr u nuz birsey dedi mi Screenshot_2018-01-27-22-40-13.png

bende aynı durumdayım :KK43: herkese uzagım bu sene tayın cıkıyor inşallah ıstanbula yakın bır yer olur dıyorum en azından. zaten akrabalar bır tuhaf olmus herkes ayrı alemde kımseden bı hayır yok. barı aıleme yakın olsam dıyorum. baska cocuk varmı canım senın ılk gebelıkmı
Insanlari anlamak pek mumkun değil akil sir ermiyor bir tane görüştüğün komsun varsa o yetiyor fazlasi zarar ozellikle küçük yerlerde.Allah gonlune gore versin inşallah istediginiz yere gidersiniz.Benim ilk gebeligim canim baska cocuk yok.

Arkadaşlar merhaba, Bebeklerine kavuşan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah hayırlı uğurlu etsin...
Benim size bir sorum var, şimdi 17 haftalığız, vücudumda özellikle kollarımda bir miktar uyuşma var, bu sabah başladı hala sürüyor... sizler de yaşadınız mı bu sorunu? İnternette baktım biraz karpel sendromu mu neymiş adı :KK43:
Bendede var cnm hala devam ediyor alıştım artık özellikle uykudayken sabit kalınca. Dogumdan sonra gecermiş. Benim yüzük parmağımda yogunlaşıyor.

Insanlari anlamak pek mumkun değil akil sir ermiyor bir tane görüştüğün komsun varsa o yetiyor fazlasi zarar ozellikle küçük yerlerde.Allah gonlune gore versin inşallah istediginiz yere gidersiniz.Benim ilk gebeligim canim baska cocuk yok.

benımde ılk gebelık... amin canım cok haklısın bende o kafadayım fazla kabalıga gerek yok sevdıgın guvendıgın bır komsu bıle yetıyor. Allah kımseye muhtac etmesın

Merhaba arkadaşlar ben 34+4 de acil sezeryana alındım cuma gecesi bebeklerim yoğun bakımda bana ve bebeklerime dua edermisiniz.
İnşallah bebeklerine çok geçmeden kavuşur yanına alırsın. Gözün aydın aynı zamanda. Bebeklerin kaç kilo doğdu inşallah çabucak toparlarlar

Back