How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Benim de kaşıntılarım çoktu doktor karaciger enzimleri ve safra asitlerine baktı temiz çıktı canım.
Farkedememişim yediğim bal bana alerji yapmış o yüzden kaşınıyormuşum deli gibi.
Sen de bir düşün acaba alerji yapan şeyler mi var? (Bu arada normalde bala filan alerjim yoktur hamilelikte gelişti böyle birşey aniden)
Yarın yaptıracagım inşallah birşey çıkmazda dikkat ederim yediklerime

Kızlar 1 haftadır çok yoğun kaşıntılarım vardı bugün kontrolüm vardı kan verdim degerlerde biraz anormallik var onun için özel bir yerde tekrar açlık safra asidine baktırmamı önerdiler bunu ihmal etmemem gerektiğini söylediler aranızda böyle birşeyle karşılaşan varmı.doktor biraz korkuttu ani bebek ölümleri oluyor bebeklerin hareketlerini takip et devamlı dedi.yarın sabahtan gidecegim
Allah korusun, tedbir amaçlıdır inşallah, yaptır rahatla aman temiz çıksın inşallah.

Yoktur canm bişey doktorlar hep en kötüsünü söylüyor
Kardeşimde aşırı kaşıntı vardı kolestaz çıktı erken doğum olcak dediler hastaneye yatırdılar 38 haftalık planlı doğum yaptı
İçim rahat ama yinede öyle birşey söyleyince insan bi tuaf oluyor.pazartesi yaptıracaktım asla geçiktirme yarın yaptır dedi.

aldım kızlarımı evdeyiz çok şükür darısı başınıza kızlar

oyy cok sukurr canım gozun aydın

Nasıl bekliyorsun annesi bebişleri varmı belli bi düzenin

beslenmeyı sordun galıba canım yanlıs yazım olmus sanırım. her gece be sabah kocaman bı bardak süt ve muz... tek düzenini bırakmadıgım durum bu. gerısı ınan onume ne gelıyorsa... düzenli olmakta elbette fayda vardır ama bazen mukemmelde beslensem o hafta az alıyorlar. bende saldım cayıra mevlam kayıra hesabı :)

Kızlar dua edin temiz çıksın içim rahatlasın

ay hıc sıkma canını ya bu doktorların bazıları cidden bayılıyor korkutmaya. benım basıma sadece bıkere bu korkutma olayı geldı oda doktorun hatasıydı. hemen en kotusune hazırlıyolar ınsanı. sıkma canını olumlu dusun dua et bişeycık olmaz Allahınıznıyle

En gevşek ikiz annesi olarak ne ikili ne Nifty hiçbişey yaptırmadım şeker yüklemesi yaptırmıycam Allah a emanet pazartesi ayrıntılım var ilk çocuğumda dr ların kafalarına göre ilaç vermesiyle avuç avuç içtim .kurcaladıkça bişiy çıkıyo CanEs CanEs

benım gibi biri daha:))) hamılelıgın en basından beri ne ıkı ne uclu ne baska hıc bır test yaptırmadım. seker yuklemesıde yaptırmadım. hatta yasadıgımız sehır de tek bır devlet hastanesı var ayrıntılı ultrason bıle özellerdekı gıbı yeterlı degıldı. ama 35.haftadayız sükür hıc sıkıntı yasamadım kılo alımlarıda gelısımlerıde gayet ıyı.

yok canım ınatla gun vermıyo :işsiz: 37. rakamını gorcekmısız bişe degıl kontrole gıderken doguruverıcem :KK51:
Aynı durumdayım 37. Haftaya ulaşmak istiyor. 36+1 2 3 4 yeterki görsün. Ben her seferinde bir dahaki konturole dayana bilecekmiyim diyorum. Hayırlısıyla işallah sırada ikimiz varız galiba. Şubatın ilk haftası alırız demişti. Bakalım perşembe son konturol nediyecek.

Aynı durumdayım 37. Haftaya ulaşmak istiyor. 36+1 2 3 4 yeterki görsün. Ben her seferinde bir dahaki konturole dayana bilecekmiyim diyorum. Hayırlısıyla işallah sırada ikimiz varız galiba. Şubatın ilk haftası alırız demişti. Bakalım perşembe son konturol nediyecek.
Arkanızdan da ben geliyorum 34.haftam bitmek üzere hayırlısıyla vaktinde doğum yaparız inşallahh

ay bende persembe gunlerı gıdıyorum kontrole
artık cok sabırsızlanmaya basladım umarım dogana kadar guzel kılo alır ve gelısımlerı ıyı olur

Arkanızdan da ben geliyorum 34.haftam bitmek üzere hayırlısıyla vaktinde doğum yaparız inşallahh

amın ınsallah umarım ıstedıgımız haftalara ulasırız tasıması artık cok zor ama ya sabır artık

ay bende persembe gunlerı gıdıyorum kontrole
artık cok sabırsızlanmaya basladım umarım dogana kadar guzel kılo alır ve gelısımlerı ıyı olur

amın ınsallah umarım ıstedıgımız haftalara ulasırız tasıması artık cok zor ama ya sabır artık
Evet canım artık cidden çok zor ama az kaldı dediğin gibi biraz daha sabretmek gerekiyor

doğuma az kaldı ve bızım tayınımız cıkıyor aslında uzatmıstık ama birliğimiz kayıyor
başka şehire. ıkı kucuk bebeyle nasıl tasınıcam acaba hazıran temmuz gıbı. 3 aylık anca oluyorlar

doğuma az kaldı ve bızım tayınımız cıkıyor aslında uzatmıstık ama birliğimiz kayıyor
başka şehire. ıkı kucuk bebeyle nasıl tasınıcam acaba hazıran temmuz gıbı. 3 aylık anca oluyorlar
Tasinmak cok zor allah yardimcin olsun.Bir caresi bulunur mutlaka simdiden darlama kendini.Tasima şirketiyle falan anlasirsiniz.

Back