How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bu arada doktorum 12. haftada 2li tarama testi yapalım dedi normalde çoğul gebelikte yapılmıyor falan deniyor napiyim bilemedim yaptıran var mı bi yandanda sonuç iyi olursa içim rahatlar gibi geliyor ama çoğu doktor önermiyormuş arada kaldım

canım bana nifty testi yapacak doktorum biraz pahalı ama en doğru sonuç o olur ikizlerde dedi bizde kabul ettik

Tesekkur ederim canim cevabin icin.Ben 2017 ikiz anneleri topigine baktim ancak uc dort sayfa okuyabildim kapattim hemen.Mutlaka kolayliklarimiz olacak diye düşünüyorum bende illaki bir yolunu bulup yemek yapmaya ya da bir iki saat dinkenmeye vaktimiz olacaktir iyi dusunmek istiyorum ve gerçekten her turlu seye hazirim mucizelerim onlar benim:)Emzik olayina katiliyorum kesinlikle hayat kolaylastiracak cinsten bisey o.Sallamaya bende alistirmicam inşallah eger cok zorlamazlarsa beni.Her seyin bir yolu bulunur elbet,Allah yardım edecek inanıyorum :anneadayı:

valla cok özür dileyerek yazıcam ama kımse kusura bakmasın buzamandakı annelerın coguna bakıyorum tek sıkıntıları “tembellık”.... tek cocukla hıc bırseye yetemeyen kısılerı tanıyorum ne ev temızlıgı ne yemek ne bakım ne sosyallık ne mısafır vs vs... ama bazı annelerıde goruyorum kadın hem calısıyor fecı bır temposu var hem cocuklar var hem esı hem evı herseye yetıyorlar...
bence bu tamamen kısının psıkolojık gucuyle alakalı. ben sımdıden ay yapamıcam ay yetemıcem ay mahvolucam moduna gırmıyorum.
teyzemınde ıkızlerı var valla gayette süper herseye yetısıyor yetmezmıs gbı kadın benden cok gezıyor :D oyuzden tabıkı zorlukları olacak ıkızlerın ama ben olumsuz herseye kapalıyım duymuyorum gormuyorum... guzel orneklerı dıkkate alıyorum inşallah oylede olacak

Bu arada doktorum 12. haftada 2li tarama testi yapalım dedi normalde çoğul gebelikte yapılmıyor falan deniyor napiyim bilemedim yaptıran var mı bi yandanda sonuç iyi olursa içim rahatlar gibi geliyor ama çoğu doktor önermiyormuş arada kaldım
Bende öyle biliyordum doktorum ikiz gebeliğe göre yapıyoruz yapalım dedi.çok şükür iyi çıktı üçlüyü de yaptık hatta o da güzel çıktı.darısı başınıza inşallah

İnşallah bende sırf ondan istiyorum iyi birşeyler duyup içim rahatlasın diye ^^
Hatta ben dedim dr yani bir anlamı yoksa nifty test falan yaptıralım için rahat olsun dedi.ölçümleri yaptı kan verdim bir hafta sonra aradılar yaptırmanın bir zararı yok bencede içimizde kalmasın

Back