How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bu arada doktorum 12. haftada 2li tarama testi yapalım dedi normalde çoğul gebelikte yapılmıyor falan deniyor napiyim bilemedim yaptıran var mı bi yandanda sonuç iyi olursa içim rahatlar gibi geliyor ama çoğu doktor önermiyormuş arada kaldım
Canım zaten kan falan alınmıyor.ultrason sadece

valla cok özür dileyerek yazıcam ama kımse kusura bakmasın buzamandakı annelerın coguna bakıyorum tek sıkıntıları “tembellık”.... tek cocukla hıc bırseye yetemeyen kısılerı tanıyorum ne ev temızlıgı ne yemek ne bakım ne sosyallık ne mısafır vs vs... ama bazı annelerıde goruyorum kadın hem calısıyor fecı bır temposu var hem cocuklar var hem esı hem evı herseye yetıyorlar...
bence bu tamamen kısının psıkolojık gucuyle alakalı. ben sımdıden ay yapamıcam ay yetemıcem ay mahvolucam moduna gırmıyorum.
teyzemınde ıkızlerı var valla gayette süper herseye yetısıyor yetmezmıs gbı kadın benden cok gezıyor :KK70: oyuzden tabıkı zorlukları olacak ıkızlerın ama ben olumsuz herseye kapalıyım duymuyorum gormuyorum... guzel orneklerı dıkkate alıyorum inşallah oylede olacak
Hayalimdeki annelik teyzeniz gibi:))Kesinlikle katiliyorum size kesinlikle.

teyzeleeer biz nst deyız :KK49: 34+4 haftadayız
sancımız cıkmadı sıkıntımızda yok şükür.
kıloları 2370 gram :anne: doktor ıyı beslıyosun ıkızlerı dedı :anneadayı: inşallah böyle devam ederız...
Maşallah maşallah harika.Uc hafta daha sabretseniz daha da harika olacak.Hayirlisiyla iyi haberlerini alacağız sizinde inşallah.

Merhaba arkadaşlar bi kaç gün karnımda toplanmalar oluyordu. Bi gece sıklığı çok şiddetli olmasa da artınca korkup acilden giriş yaptım. Nst de az da olsa sancı çıktı. Doktor haftan ileri olsaydın eve gönderirdim bu sancılara müdahale etmezdim ama haftan daha erken dedi. Üç gündür hastanedeyim serum ve ilaç tedavisine başlandı. Şu an sancım çıkmıyor nst de çok şükür. Ama serviks uzunluğunu takip ediyor ne zaman çıkarım bilmiyorum. Daha çok erken, benim bulunduğum şehirde yenidoğan yoğun bakımı yok korkular korkular... serviks uzunluğunu ölçüp taburcu edebilirim evde istirahatte olup ilaçlarına devam edersin dedi. İlaçlarla ileri haftaları gören arkadaşlar olmuş çok şükür. İnşallah rabbim vakitlice gelmelerini nasip eder. İkiz gebelik gerçekten çok bi süreçmiş..dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Canim oncelikle gecmis olsun ayni seyi bende yasadim 2 hafta once 3 gun hastanede yattim taburcu etti calisiyordum normalde artik ise gitmek yok istirahat ve ilac verdi..haftalık kontrollerim var nst de hafif sanci ve kasilmalar hala devam ediyor evde yatıyorum genelde sende dikkat et..serviks uzunlugun kac çıkıyor olcumlerde o onemli

Calisanlarin dogum izni ikizlerde 30. Haftada basliyor.benim doktorum ona gore hesaplayip oncesine rapor verdi 30. Haftam doldugunda da dogum iznini baslatacak bildigim bu
Öncesi için heyet raporu mu aldın yoksa 10 günde bir tek doktordan mı alıyorsun?

Bu arada doktorum 12. haftada 2li tarama testi yapalım dedi normalde çoğul gebelikte yapılmıyor falan deniyor napiyim bilemedim yaptıran var mı bi yandanda sonuç iyi olursa içim rahatlar gibi geliyor ama çoğu doktor önermiyormuş arada kaldım
İkili testi yaptı Canım bişey çıkmadı şükür ama cinsiyeti öğrendik bi kız bi erkek büyük ihtimal :)

Kızlar 1 haftadır çok yoğun kaşıntılarım vardı bugün kontrolüm vardı kan verdim degerlerde biraz anormallik var onun için özel bir yerde tekrar açlık safra asidine baktırmamı önerdiler bunu ihmal etmemem gerektiğini söylediler aranızda böyle birşeyle karşılaşan varmı.doktor biraz korkuttu ani bebek ölümleri oluyor bebeklerin hareketlerini takip et devamlı dedi.yarın sabahtan gidecegim

Kızlar 1 haftadır çok yoğun kaşıntılarım vardı bugün kontrolüm vardı kan verdim degerlerde biraz anormallik var onun için özel bir yerde tekrar açlık safra asidine baktırmamı önerdiler bunu ihmal etmemem gerektiğini söylediler aranızda böyle birşeyle karşılaşan varmı.doktor biraz korkuttu ani bebek ölümleri oluyor bebeklerin hareketlerini takip et devamlı dedi.yarın sabahtan gidecegim
Benim de kaşıntılarım çoktu doktor karaciger enzimleri ve safra asitlerine baktı temiz çıktı canım.
Farkedememişim yediğim bal bana alerji yapmış o yüzden kaşınıyormuşum deli gibi.
Sen de bir düşün acaba alerji yapan şeyler mi var? (Bu arada normalde bala filan alerjim yoktur hamilelikte gelişti böyle birşey aniden)

Bayılıyorlar korkutmaya bu dr lar ne biçim demiş ya felaket tellalı gibi ,yoktur bişeyin evelallah

Hangi degerlerde anormallik var mesela?

Benimde vardi hamilelikte bendende safrs asiti istediler bi gun once aksamdan yemek yemeden gittim yaptirdim 9 cikmosti herhalde doktor sorun yok dedi canim gonlunu ferah tut tahlili yaptir biran once sadece karin kasininca dusuk ihtimal olmuyor dedi butun vucudumda yoktu doktor her ihtimale karsi baktirdi onemli dedi

En gevşek ikiz annesi olarak ne ikili ne Nifty hiçbişey yaptırmadım şeker yüklemesi yaptırmıycam Allah a emanet pazartesi ayrıntılım var ilk çocuğumda dr ların kafalarına göre ilaç vermesiyle avuç avuç içtim .kurcaladıkça bişiy çıkıyo CanEs CanEs
Sekeri bende yaptirmadim.Bugun son günümdü guya yaptirmak icin gittim yine vazgectim geldim.

Back