- 9 Temmuz 2017
- 395
- 291
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.641
Bu arada doktorum 12. haftada 2li tarama testi yapalım dedi normalde çoğul gebelikte yapılmıyor falan deniyor napiyim bilemedim yaptıran var mı bi yandanda sonuç iyi olursa içim rahatlar gibi geliyor ama çoğu doktor önermiyormuş arada kaldım
Tesekkur ederim canim cevabin icin.Ben 2017 ikiz anneleri topigine baktim ancak uc dort sayfa okuyabildim kapattim hemen.Mutlaka kolayliklarimiz olacak diye düşünüyorum bende illaki bir yolunu bulup yemek yapmaya ya da bir iki saat dinkenmeye vaktimiz olacaktir iyi dusunmek istiyorum ve gerçekten her turlu seye hazirim mucizelerim onlar benim:)Emzik olayina katiliyorum kesinlikle hayat kolaylastiracak cinsten bisey o.Sallamaya bende alistirmicam inşallah eger cok zorlamazlarsa beni.Her seyin bir yolu bulunur elbet,Allah yardım edecek inanıyorum
kızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin emmeyi denicez sonra çıkışları olacak :)
Öyleyse iyiymiş bide rapor alabilirsem tadından yenmezBenim doktorum yapti ikili test ama kan testi yapmadı sadece ultrasonla ense kalınlığı bakılıyor seninkide öyle olur herhalde.
Ayyy canım hadi inşallahh ne güzel haber:)kızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin emmeyi denicez sonra çıkışları olacak :)
Onu bilmiyorum bize doktor henüz birşey demedi dün telefonla konuştuk 12. haftada gel tarama testi yapalım dedicanım bana nifty testi yapacak doktorum biraz pahalı ama en doğru sonuç o olur ikizlerde dedi bizde kabul ettik
Bende öyle biliyordum doktorum ikiz gebeliğe göre yapıyoruz yapalım dedi.çok şükür iyi çıktı üçlüyü de yaptık hatta o da güzel çıktı.darısı başınıza inşallahBu arada doktorum 12. haftada 2li tarama testi yapalım dedi normalde çoğul gebelikte yapılmıyor falan deniyor napiyim bilemedim yaptıran var mı bi yandanda sonuç iyi olursa içim rahatlar gibi geliyor ama çoğu doktor önermiyormuş arada kaldım
İnşallah bende sırf ondan istiyorum iyi birşeyler duyup içim rahatlasın diye ^^Bende öyle biliyordum doktorum ikiz gebeliğe göre yapıyoruz yapalım dedi.çok şükür iyi çıktı üçlüyü de yaptık hatta o da güzel çıktı.darısı başınıza inşallah
Hatta ben dedim dr yani bir anlamı yoksa nifty test falan yaptıralım için rahat olsun dedi.ölçümleri yaptı kan verdim bir hafta sonra aradılar yaptırmanın bir zararı yok bencede içimizde kalmasınİnşallah bende sırf ondan istiyorum iyi birşeyler duyup içim rahatlasın diye ^^
Oyyyy masallah size . Hadi bakalım insallah :)teyzeleeer biz nst deyız34+4 haftadayız
sancımız cıkmadı sıkıntımızda yok şükür.
kıloları 2370 gramdoktor ıyı beslıyosun ıkızlerı dedı inşallah böyle devam ederız...
Canım benim çok mutlu oldum sanki ben çıkartıyormuşum gibi sevindim.kızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin emmeyi denicez sonra çıkışları olacak :)
Cok şükür :) kendimmis gibi sevindim. Amin insallah hepimizealdım kızlarımı evdeyiz çok şükür darısı başınıza kızlar
Hadi göZünüz aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahaldım kızlarımı evdeyiz çok şükür darısı başınıza kızlar
çok sevindim canım. Allah sağlıklı uzun ömür versin prenseslere :)aldım kızlarımı evdeyiz çok şükür darısı başınıza kızlar
teyzeleeer biz nst deyız34+4 haftadayız
kıloları 2370 gramdoktor ıyı beslıyosun ıkızlerı dedı inşallah böyle devam ederız...
Ayy canım çok sevindim ne güzel maşallah inşallah sonuna kadar böyle devam ederteyzeleeer biz nst deyız34+4 haftadayız
Maşallah canım ne güzel darısı başımıza inşallahaldım kızlarımı evdeyiz çok şükür darısı başınıza kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?