- 29 Mayıs 2017
- 368
- 279
- 23
- 44
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.621
48 le hamile kaldım. Su an 14 kilo oldımKaç kg aldınız
Şuan bile zorlanıyorum çok çabuk yoruluyorum eleman çıktı işten 3 haftadır koşturmaktan çok yoruldum cidden 30. Hafta deyince korktumBende çalışıyorum öğretmenm çok zorlandığım ağrılarım olduğu için 20+30 heyet aldım aralardada 4 er günlük aldım 30. Haftada doğum iZnimiz başlıyor inşallah
Selam bende calisiyorum bizim erken Doğum olacağı için doktor Doğum tarihini veriyor zaten ona göre hesaplanıyormuş diye biliyorumBizden başka çalışan yok sanırım
Hadi inşallah bebişlerini evlerine getirirsin ^^kızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin emmeyi denicez sonra çıkışları olacak :)
30 dan önce başlatılmıyor dediler canımSelam bende calisiyorum bizim erken Doğum olacağı için doktor Doğum tarihini veriyor zaten ona göre hesaplanıyormuş diye biliyorum
kızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin emmeyi denicez sonra çıkışları olacak :)
Çok sevindim Allah yardımcın olsun inşallah güzelce emerler.kızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin emmeyi denicez sonra çıkışları olacak :)
Ne kadar erken doğum olacak şimdiden belli mi peki sen çalışmaya devam ediyor musun şuanSelam bende calisiyorum bizim erken Doğum olacağı için doktor Doğum tarihini veriyor zaten ona göre hesaplanıyormuş diye biliyorum
Benim gittiğim dr öyle hesaplamıyor ama cidden 30a kadar çalışmak zor ikiz gebelikteSelam bende calisiyorum bizim erken Doğum olacağı için doktor Doğum tarihini veriyor zaten ona göre hesaplanıyormuş diye biliyorum
Çok güzel haber bu evin şenlenecek hadi inşallahkızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin emmeyi denicez sonra çıkışları olacak :)
Bizden başka çalışan yok sanırım
şuana kadar 2 kere rapor aldım ben istersem veriyor ben hasta olmasam bile ofiste hasta biri varsada veriyor yorgun hissedersemde veriyor ama kısa kısa verdi hepaylık rapor vermedi ama verir inşallah bende çok çabuk yoruluyorum. Dün çok kötü oldu gözümü açamadım arkadaşlar idare ettide bi yarım saat uzandım mutfakta sandalyeleri birleştirip yoksa napardım bilmiyorumbende çalışıyorum ama rapor almadım daha hasta olmadığımdan doktor rapor vermiyor ama sabah kalkmak öldürüyor beni de çok yorgun hissediyorum ama mecbur çalışıyorum
nevesta81 canım benim nerdeyse 16 haftalıktan beri raporluyum. Bebeklerimden birinin suyu gelmişti o sıralar. Heyet raporu dışında günlük raporlarım da oldu. Sürekli dinlenme vermişti o haftalarda. Özel hastaneye gidiyorum. Devlette heyet raporu nasıl veriliyor bilmiyorum. Eğer çok zorlanıyorsan riske atma al bence.
Benim doktorum yapti ikili test ama kan testi yapmadı sadece ultrasonla ense kalınlığı bakılıyor seninkide öyle olur herhalde.Bu arada doktorum 12. haftada 2li tarama testi yapalım dedi normalde çoğul gebelikte yapılmıyor falan deniyor napiyim bilemedim yaptıran var mı bi yandanda sonuç iyi olursa içim rahatlar gibi geliyor ama çoğu doktor önermiyormuş arada kaldım
Bende de astım var zaten o yüzden kışın çok hasta oluyorum bu Hafta antibiyotik kullandırdı doktorum ve halen duzelemedim. Gece 3 defa kalkıp ventolin aldım ama kar etmiyor yatamıyorum. Symbicort aliyorum sabah akşam ama ilerki haftalarım nasıl olacak çok çekiniyorum. Arada bir hafta rapor yazdiriyorum ama bende sürekli işe gidemem yolda yürümek bile zorluyor beni.bende özele gidiyorum canım özeldeki heyet raporu devlet kurumunda (kamuda memurum)geçerli oluyor mu yoksa devletten mi almak gerekiyor. ben şimdilik gidiyorum işe ama astım biraz zorluyor birde yorgunluk beni bitiriyor bende 16. haftalarda almayı düşünüyorum raporuda heyet olması benim için daha iyi olacak inşallah alırım
şuana kadar 2 kere rapor aldım ben istersem veriyor ben hasta olmasam bile ofiste hasta biri varsada veriyor yorgun hissedersemde veriyor ama kısa kısa verdi hepaylık rapor vermedi ama verir inşallah bende çok çabuk yoruluyorum. Dün çok kötü oldu gözümü açamadım arkadaşlar idare ettide bi yarım saat uzandım mutfakta sandalyeleri birleştirip yoksa napardım bilmiyorum
Bende de astım var zaten o yüzden kışın çok hasta oluyorum bu Hafta antibiyotik kullandırdı doktorum ve halen duzelemedim. Gece 3 defa kalkıp ventolin aldım ama kar etmiyor yatamıyorum. Symbicort aliyorum sabah akşam ama ilerki haftalarım nasıl olacak çok çekiniyorum. Arada bir hafta rapor yazdiriyorum ama bende sürekli işe gidemem yolda yürümek bile zorluyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?