2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bende çalışıyorum öğretmenm çok zorlandığım ağrılarım olduğu için 20+30 heyet aldım aralardada 4 er günlük aldım 30. Haftada doğum iZnimiz başlıyor inşallah
Şuan bile zorlanıyorum çok çabuk yoruluyorum eleman çıktı işten 3 haftadır koşturmaktan çok yoruldum cidden 30. Hafta deyince korktum

Selam bende calisiyorum bizim erken Doğum olacağı için doktor Doğum tarihini veriyor zaten ona göre hesaplanıyormuş diye biliyorum
Benim gittiğim dr öyle hesaplamıyor ama cidden 30a kadar çalışmak zor ikiz gebelikte
kızlar bebişlerimi almaya gidiyorum dua edin emmeyi denicez sonra çıkışları olacak :)
Çok güzel haber bu evin şenlenecek hadi inşallah

bende çalışıyorum ama rapor almadım daha hasta olmadığımdan doktor rapor vermiyor ama sabah kalkmak öldürüyor beni de çok yorgun hissediyorum ama mecbur çalışıyorum
şuana kadar 2 kere rapor aldım ben istersem veriyor ben hasta olmasam bile ofiste hasta biri varsada veriyor yorgun hissedersemde veriyor ama kısa kısa verdi hepaylık rapor vermedi ama verir inşallah bende çok çabuk yoruluyorum. Dün çok kötü oldu gözümü açamadım arkadaşlar idare ettide bi yarım saat uzandım mutfakta sandalyeleri birleştirip yoksa napardım bilmiyorum

Bu arada doktorum 12. haftada 2li tarama testi yapalım dedi normalde çoğul gebelikte yapılmıyor falan deniyor napiyim bilemedim yaptıran var mı bi yandanda sonuç iyi olursa içim rahatlar gibi geliyor ama çoğu doktor önermiyormuş arada kaldım

bende özele gidiyorum canım özeldeki heyet raporu devlet kurumunda (kamuda memurum)geçerli oluyor mu yoksa devletten mi almak gerekiyor. ben şimdilik gidiyorum işe ama astım biraz zorluyor birde yorgunluk beni bitiriyor bende 16. haftalarda almayı düşünüyorum raporuda heyet olması benim için daha iyi olacak inşallah alırım

Benim doktorum yapti ikili test ama kan testi yapmadı sadece ultrasonla ense kalınlığı bakılıyor seninkide öyle olur herhalde.

Bende de astım var zaten o yüzden kışın çok hasta oluyorum bu Hafta antibiyotik kullandırdı doktorum ve halen duzelemedim. Gece 3 defa kalkıp ventolin aldım ama kar etmiyor yatamıyorum. Symbicort aliyorum sabah akşam ama ilerki haftalarım nasıl olacak çok çekiniyorum. Arada bir hafta rapor yazdiriyorum ama bende sürekli işe gidemem yolda yürümek bile zorluyor beni.

aile hekimine söyledim o biliyor oda hasta olmadan veremem dedi. bende bide astım var oda kötü yapıyor beni şimdiden
ben aslında kendi doktorumdan almayı denemedim kendi doktorum raporda gebelik nedeniyle yazacak rapora bende gebelik yazmasını istemiyorum şimdilik çünkü hamileliğimi işyerine daha söylemedim ( düşük riskim oldu için eğer öyle bir durum olursa (Allah korusun) işyerindekileri geçmiş olsun vah tüh lafları herkese açıklama yapmak beni daha çok üzeceğinden söylemedim 28 şubatta belli olacak düşük riskimin kalkması ) ondan sonra işyerine söylecem

bende oksijen alıyorum (oksijen makinesi var evde) devamlı akşamları öyle rahatlıyorum sanırım bende senin haftalara geldiğimde ventoline başlarım
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebişlerine ama annelik çok zormuş daha şimdiden onlara bişey olacak diye kendimizden vazgeçiyoruz. inşallah bu astım doğumda bizi zorlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…