- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.681
Yarın yaptıracagım inşallah birşey çıkmazda dikkat ederim yediklerimeBenim de kaşıntılarım çoktu doktor karaciger enzimleri ve safra asitlerine baktı temiz çıktı canım.
Farkedememişim yediğim bal bana alerji yapmış o yüzden kaşınıyormuşum deli gibi.
Sen de bir düşün acaba alerji yapan şeyler mi var? (Bu arada normalde bala filan alerjim yoktur hamilelikte gelişti böyle birşey aniden)
Allah korusun, tedbir amaçlıdır inşallah, yaptır rahatla aman temiz çıksın inşallah.Kızlar 1 haftadır çok yoğun kaşıntılarım vardı bugün kontrolüm vardı kan verdim degerlerde biraz anormallik var onun için özel bir yerde tekrar açlık safra asidine baktırmamı önerdiler bunu ihmal etmemem gerektiğini söylediler aranızda böyle birşeyle karşılaşan varmı.doktor biraz korkuttu ani bebek ölümleri oluyor bebeklerin hareketlerini takip et devamlı dedi.yarın sabahtan gidecegim
Yoktur canm bişey doktorlar hep en kötüsünü söylüyorKızlar dua edin temiz çıksın içim rahatlasın
İçim rahat ama yinede öyle birşey söyleyince insan bi tuaf oluyor.pazartesi yaptıracaktım asla geçiktirme yarın yaptır dedi.Yoktur canm bişey doktorlar hep en kötüsünü söylüyor
Kardeşimde aşırı kaşıntı vardı kolestaz çıktı erken doğum olcak dediler hastaneye yatırdılar 38 haftalık planlı doğum yaptı
Maşallah gün vermedi mi henüz.teyzeleeer biz nst deyız34+4 haftadayız
sancımız cıkmadı sıkıntımızda yok şükür.
kıloları 2370 gramdoktor ıyı beslıyosun ıkızlerı dedı inşallah böyle devam ederız...
aldım kızlarımı evdeyiz çok şükür darısı başınıza kızlar
Nasıl bekliyorsun annesi bebişleri varmı belli bi düzenin
Kızlar dua edin temiz çıksın içim rahatlasın
En gevşek ikiz annesi olarak ne ikili ne Nifty hiçbişey yaptırmadım şeker yüklemesi yaptırmıycam Allah a emanet pazartesi ayrıntılım var ilk çocuğumda dr ların kafalarına göre ilaç vermesiyle avuç avuç içtim .kurcaladıkça bişiy çıkıyoCanEs
yok canım ınatla gun vermıyoMaşallah gün vermedi mi henüz.
Aynı durumdayım 37. Haftaya ulaşmak istiyor. 36+1 2 3 4 yeterki görsün. Ben her seferinde bir dahaki konturole dayana bilecekmiyim diyorum. Hayırlısıyla işallah sırada ikimiz varız galiba. Şubatın ilk haftası alırız demişti. Bakalım perşembe son konturol nediyecek.yok canım ınatla gun vermıyo37. rakamını gorcekmısız bişe degıl kontrole gıderken doguruverıcem
Arkanızdan da ben geliyorum 34.haftam bitmek üzere hayırlısıyla vaktinde doğum yaparız inşallahhAynı durumdayım 37. Haftaya ulaşmak istiyor. 36+1 2 3 4 yeterki görsün. Ben her seferinde bir dahaki konturole dayana bilecekmiyim diyorum. Hayırlısıyla işallah sırada ikimiz varız galiba. Şubatın ilk haftası alırız demişti. Bakalım perşembe son konturol nediyecek.
Aynı durumdayım 37. Haftaya ulaşmak istiyor. 36+1 2 3 4 yeterki görsün. Ben her seferinde bir dahaki konturole dayana bilecekmiyim diyorum. Hayırlısıyla işallah sırada ikimiz varız galiba. Şubatın ilk haftası alırız demişti. Bakalım perşembe son konturol nediyecek.
Arkanızdan da ben geliyorum 34.haftam bitmek üzere hayırlısıyla vaktinde doğum yaparız inşallahh
Evet canım artık cidden çok zor ama az kaldı dediğin gibi biraz daha sabretmek gerekiyoray bende persembe gunlerı gıdıyorum kontrole
artık cok sabırsızlanmaya basladım umarım dogana kadar guzel kılo alır ve gelısımlerı ıyı olur
amın ınsallah umarım ıstedıgımız haftalara ulasırız tasıması artık cok zor ama ya sabır artık
Inşallah temiz çıkar hemencecik iyilesirsinizKızlar dua edin temiz çıksın içim rahatlasın
Inşallah temiz çıkar hemencecik iyilesirsiniz
Şükür temiz çıktı
Sağol canım gittim şükür temiz çıktı.Geleceksin biliyorum naptin gittin mi doktora?
Gozunaydin cok sevindim iyi dusun iyi olsun her zamanKızlar dua eden herkese teşekkür ederim sonucum temiz çıktı
Tasinmak cok zor allah yardimcin olsun.Bir caresi bulunur mutlaka simdiden darlama kendini.Tasima şirketiyle falan anlasirsiniz.doğuma az kaldı ve bızım tayınımız cıkıyor aslında uzatmıstık ama birliğimiz kayıyor
başka şehire. ıkı kucuk bebeyle nasıl tasınıcam acaba hazıran temmuz gıbı. 3 aylık anca oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?