Evet canım benim de 17’sinde doğum oldu. Normal doğum oldu, sezaryene girme ihtimaline karşılık doktor epidural yapmayı önerdi, aslında istemiyordum ama Doğuma kadar olan son 2 haftanın uykusuzluğu ve yorgunluğu, Doğumun öncesindeki geceden aç gel demişti doktor, onun güçsüzlüğüyle sancılarda iyice gücüm azalmıştı ve epidural beni bayağı rahatlattı, işimi kolaylaştırdı.
Sezaryene de gerek kalmadı çok şükür, ikizlerim 4 dk arayla geldiler. Çok şükür bir sıkıntıları da olmadı. Oğlum önce geldi 2760 gr, arkasından da kızım 2855 gr olarak doğdu.
Çarşamba akşam 7 gibi doğum oldu, 2 gece kaldık hastanede, şimdi evimizdeyiz.
Bu aralar bütün derdim beslenmeleri, hastahanede iyiydi, eve gelince bu 2 saatte bir emzirme işini yapmak çok zor oldu, bebekler hep uyumak istiyor, uyandırmak çok zor bazen yapamıyorum aç kalıyorlar. İlk 3 gün sütüm az geldi, çok korktum üzüldüm. Sarılık olmalarından korktuğun için birkaç kez mama verdim ama şimdi daha iyi geliyor sütüm. Mamayı ancak zorda kaldığımda veririm artık.
Azıcık lohusa depresyonuna da girdim galiba, ufacık şeylere canım sıkılıyor, ağlıyorum. Telefona falan hiç bakasım yok, o yüzden de geç cevapladım kusura bakmayın. İnşallah bu günleri de atlatacağız.
Bizde şimdilik durumlar böyle, sen de iyisindir inşallah, senin kaçıncı hafta oldu? Takvimin olmadığı için hep unutuyorum. sana ve buradaki tüm arkadaşlara 36 haftaları bitirdikten sonra hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.