- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.121
Kızlar benim ilk gebeliğim 19. Haftadan sonra hissetmeye başladım.Seninle aynı tarihlerimiz bende henüz hissetmedim acaba ben mi anormalim diye kendimi sorgulamaya başladım, bazen 20.haftayı bulabiliyor diye okuyorum..
Evet baby cotton aldım iki tane büyüyen yatak.
Evet baby cotton aldım iki tane büyüyen yatak.
İlk 5-6 ay yanımda yatak odasında yatırmak için dr ayrıca Prego Cosmos 76*110 park yatak aldım canım beraber yatırcam orda minnaklarımı :)
80*180 canım en büyük olanıydı. Sallanmıyor, Çilek mobilya avrupa standartları gereği sallanmayan yatak üretiyormuş.Bende bu takimi düşünuyorum. Büyüyen yatakların 160 mi 180 mi. Bir de sallanmiyor değil mi
80*180 canım en büyük olanıydı. Sallanmıyor, Çilek mobilya avrupa standartları gereği sallanmayan yatak üretiyormuş.
Canım yarın dr kontrolümüz var dr dan çıkınca yazarım en son Perşembe devlete gitmiştim 774-790 dedi. 800 gr olmuşlardır tahminim seninkiler nasılmışfadiming canım senin yavruların gelişimi nasıl aynı haftada sayılırız.bu hafta fazla kilo almamış benimkiler.
Kizlar ya grip.oldumbaşım cok ağrıyor
Hamilelik se sadece parol kullanıyordu degil mi?? Alsam mi almasam mi bilemedim. Doktora da ulasamadim.pazaryesi gitcem insallah. Dua edin bize
Merhaba arkadaşlar, öncelikle inşallah hepiniz hayırlı sağlıklı bı şekilde bebeklerinize kavuştursunuz. Allah rızası için bana da dua edin lütfen. Üç buçuk yıl oldu artık gelsin bebeklerim. Ikiz hastasiyim resmen ikiz aşığıyim diyebilirim. Benim ailede genetik ikiz var. Inşallah bana da bulaşır. Uzun oldu kusura bakmayin. Duanuzda unutmayin. Bu ay güzel haberler akmak istiyorum
Merhaba hanımlar tecrübeli anneler okur inş bir park yatak alıp ilk etapta beraber yatırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Bir de bizim arabamız yok araba koltuğu tarzında puset gerekli mi yoksa ana kucağı tarzında bişey almak mı lazım? İnş sorum arada kaynamaz
Canım benimkide büyüyen ama sallanıyor 180 cm 80 likBende bu takimi düşünuyorum. Büyüyen yatakların 160 mi 180 mi. Bir de sallanmiyor değil mi
Kakao yağı özü kullanıyorum canımArkadaşlar karnınızda oluşan çatlaklar için krem kullanıyor musunuz var mı önerileriniz
Çarşamba günü 750 biri 800 e yakın biriydi 10 gün sonra diğer kontrol bakalim inşallah güzel gelişirler.Canım yarın dr kontrolümüz var dr dan çıkınca yazarım en son Perşembe devlete gitmiştim 774-790 dedi. 800 gr olmuşlardır tahminim seninkiler nasılmış
Canım benimkide büyüyen ama sallanıyor 180 cm 80 lik
İnş canım yarın kısmetse 32 haftaya giriyoruz ayın 19 unda da devlet hastanesinden randevu aldım Doğum yapmayı düşündüğüm hastane bakalım nolcaktabıkı ıkız gebelıklerde cok cok normal sure uzamadıgı sürece sıkıntı yok canm. gelırsın gelırsın bende dıyordum 34lerı gorucekmıyım dıye :)
Ben kullanıyorum doktor yazdı eczaneden aldım ama çatlaklara faydası Yok kaşıntısını alıyo sadece susam yağıda iyi geliyormuş ama Doğumdan sonra badem yağı kullanıcam o yağ çok iyi diyolar çatlaklaraArkadaşlar karnınızda oluşan çatlaklar için krem kullanıyor musunuz var mı önerileriniz
Arkadaşlar karnınızda oluşan çatlaklar için krem kullanıyor musunuz var mı önerileriniz
Evet bebek yağları da iyi diyolar ama ben denemedimVazelin kullanıyordum doktorum uni beyb nin bebek yağını kullanmamı söyledi şimdi onu kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?