2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Öyle evet oğlumda da öyle idi benim fakat ikinci olunca acaba diyor insan..82 limisiniz
Evet 82liyim, uzun zaman yapmadım sonra tedavi ile oldu benim ilk bebişlerim inşallah, aynı yaşta mıyız yoksa? Siz yine kıdemli sayılırsınız annesiniz, ama ikiz başkadır. Zormuş ve çok ta özelmiş, Allah kolaylık sağlık versin hepimize, 27 haziran tekli gebeliğe göre değil mi, 01 Haziran tutabilirsek diyor benim doktor.

Sallamaya ihtiyacım olur diye kararsizim. Alırsam 160 lik alacağım. Odaya ancak sığar. Seninki kuruldu mu bu ara geleceklerdi sanki
Evet canım ben de sonradan düşündüğümde bu kadar büyük yatağa ihtiyacım olmadığını düşündüm çünkü benim bebek odam da ufak.
Sadece küçük olan yatağın farkı, altında dadı yatağı konulmaması. Ben iki büyük yatağın altına da birine dadı yatağı koydurdum diğeri sadece bazalı. Eşya koymak için öyle tercih ettm..
12 ocakta geldi kuruldu, 3 ay önce sipariş vermiştim tam söyledikleri günde getirip kurdular

Çiğneme konusunu sordun mu doktora aman sıkıntı olmasın

Aynen yaşıtız..5 yaşında oğlum var..bu da Allah vergisi nasibimiz böyle imiş..valla tek gebelik hiç bişeymiş ben oğlumda hamilelik yaşamamışım..zor Allah yardımcımız olsun..aynen o civarda olacak doğumlar mayıs sonu Haziran başı sağlıkla inşallah

Sen 3 ay deyince gidip sordum 4 hafta dedi bana. Ama küçük mağaza olduğu için şifonyer ve dolap vardı. Sipariş üzerine getiriyorlarmis. Müsait bir zamanında fotoğraf atar misin canım.

İnş canım yarın kısmetse 32 haftaya giriyoruz ayın 19 unda da devlet hastanesinden randevu aldım Doğum yapmayı düşündüğüm hastane bakalım nolcak

benımde bu persembe randevu bakalım bıze ne dıcek doktor korkmaya basladım yavastan

2017 annelerinin son yazdıklarını okudum gözüm korktu iyice kızlar

ne gıbı seyler yazmıslarkı merak ettım :) ama genede olumsuz seylere takılmamaya bak sen

Çalışan arkadaşlar ikiz gebeliklerde doktor kaç haftalık olunca rapor verdi acaba özel durumlar dışında normal süreçlerde de ikizlerde son haftalara kadar çalışılıyor mu?

Doktordaydık bebeklerden biri kucuk kalmis. Transfizyon baslamis
Doktor haftaya gene gel dedi
Dua edin kizlar canim cok sıkıldı

Kızlar ikizlerden birini daha çok hissediyorum diğerini nerdeys ehiç sizdede böle mi. Biraz endişelendiriyo bu durum beni. Ayrıca iki gündür vulva ağrım var neden bilmiyorum bacağımı ayıramıyorum yürüken sağımdan solum dönerken normaldir inşallah

Doktordaydık bebeklerden biri kucuk kalmis. Transfizyon baslamis
Doktor haftaya gene gel dedi
Dua edin kizlar canim cok sıkıldı
Senin tek yumurta ikizimiydi canım? Benimde küçükler biri baya küçük bende haftalık kontrole gidiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…