- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #4.141
Evet 82liyim, uzun zaman yapmadım sonra tedavi ile oldu benim ilk bebişlerim inşallah, aynı yaşta mıyız yoksa? Siz yine kıdemli sayılırsınız annesiniz, ama ikiz başkadır. Zormuş ve çok ta özelmiş, Allah kolaylık sağlık versin hepimize, 27 haziran tekli gebeliğe göre değil mi, 01 Haziran tutabilirsek diyor benim doktor.Öyle evet oğlumda da öyle idi benim fakat ikinci olunca acaba diyor insan..82 limisiniz
Evet canım ben de sonradan düşündüğümde bu kadar büyük yatağa ihtiyacım olmadığını düşündüm çünkü benim bebek odam da ufak.Sallamaya ihtiyacım olur diye kararsizim. Alırsam 160 lik alacağım. Odaya ancak sığar. Seninki kuruldu mu bu ara geleceklerdi sanki
Çiğneme konusunu sordun mu doktora aman sıkıntı olmasınMerhaba melek anneleri benimde kanım ve Demir değerleri düşük üç tane ilaç yazdı doktor ama hap tutamıyorum çiğneyerek içiyorum inş zararı olmaz bitane hap var kapsüllü Demir hapı onu tutamıyorum birde damla var onuda yiyeceklerin içine damlatıyorum fikir verirmisiniz bana bu konuda
Aynen yaşıtız..5 yaşında oğlum var..bu da Allah vergisi nasibimiz böyle imiş..valla tek gebelik hiç bişeymiş ben oğlumda hamilelik yaşamamışım..zor Allah yardımcımız olsun..aynen o civarda olacak doğumlar mayıs sonu Haziran başı sağlıkla inşallahEvet 82liyim, uzun zaman yapmadım sonra tedavi ile oldu benim ilk bebişlerim inşallah, aynı yaşta mıyız yoksa? Siz yine kıdemli sayılırsınız annesiniz, ama ikiz başkadır. Zormuş ve çok ta özelmiş, Allah kolaylık sağlık versin hepimize, 27 haziran tekli gebeliğe göre değil mi, 01 Haziran tutabilirsek diyor benim doktor.
Sormadım yani şöyle aslında çiğneme değil hap çok büyük parçalara bölüp yutuyorum o şekilde bu cuma gittiğimde sorucam yineÇiğneme konusunu sordun mu doktora aman sıkıntı olmasın
Evet canım ben de sonradan düşündüğümde bu kadar büyük yatağa ihtiyacım olmadığını düşündüm çünkü benim bebek odam da ufak.
Sadece küçük olan yatağın farkı, altında dadı yatağı konulmaması. Ben iki büyük yatağın altına da birine dadı yatağı koydurdum diğeri sadece bazalı. Eşya koymak için öyle tercih ettm..
12 ocakta geldi kuruldu, 3 ay önce sipariş vermiştim tam söyledikleri günde getirip kurdular
İyi canm kiloları her hafta aynı hızda almıyolardır belki. Dr bana bu haftadan sonra aralarında fark oluşabilir dedi. Asıl doktoruma yarın gitcem bakalımÇarşamba günü 750 biri 800 e yakın biriydi 10 gün sonra diğer kontrol bakalim inşallah güzel gelişirler.
Olabilir canım çok takılmıyorum kilolarına ama yinede insan merakta oluyor birde ikiz oluncaİyi canm kiloları her hafta aynı hızda almıyolardır belki. Dr bana bu haftadan sonra aralarında fark oluşabilir dedi. Asıl doktoruma yarın gitcem bakalım
İnş canım yarın kısmetse 32 haftaya giriyoruz ayın 19 unda da devlet hastanesinden randevu aldım Doğum yapmayı düşündüğüm hastane bakalım nolcak
2017 annelerinin son yazdıklarını okudum gözüm korktu iyice kızlar
demin okudum biri hayatım raydan çıktı diyo ,ben biliyorum bu duyguyu .1-2 saat uyku diyo ,yandık valla2017 annelerinin son yazdıklarını okudum gözüm korktu iyice kızlar
Canım inşallah olumlu gelişmeler olur. Bozma moralini yüksek tut bua rda tek yumurta ikiziydi galiba senin dimiDoktordaydık bebeklerden biri kucuk kalmis. Transfizyon baslamis
Doktor haftaya gene gel dedi
Dua edin kizlar canim cok sıkıldı
Senin tek yumurta ikizimiydi canım? Benimde küçükler biri baya küçük bende haftalık kontrole gidiyorum artıkDoktordaydık bebeklerden biri kucuk kalmis. Transfizyon baslamis
Doktor haftaya gene gel dedi
Dua edin kizlar canim cok sıkıldı
Canım inşallah olumlu gelişmeler olur. Bozma moralini yüksek tut bua rda tek yumurta ikiziydi galiba senin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?