- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
- #4.161
Çift yumurta hemde allahım sen koru cnm inş en kısa zamanda herşey yoluna girerCift yumurta canim. En cok o şaşırttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift yumurta hemde allahım sen koru cnm inş en kısa zamanda herşey yoluna girerCift yumurta canim. En cok o şaşırttı
Bende ikizlere hamileyim ve tüp bebek tedavimden beri b12 vitamini ve d vitamini için hep değerlerime bakıldı gerekirse destek verdi, omega 3 desteği gebelikten önce başlattı 2 haftadırda elevit ve gyno feron demir hapına devam ediyorum. Normalde değerlerim yüksekti ama doktorda ikiz gebelikte bütün değerlerin zamanla düşer o yüzden destek şart dedi.Kızlar ben size birşey sorayım...b12 vitamininize bakılıyor mu bakılıyorsa değerler ne durumda..benim düşüktü endokrin doktorum Dodex iğne verdi haftada bir vuruluyorum..yalnız kadın Doğum drum gerek YÖK diyor.bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz.ayrıca omepa-d kullanıyorum..devlet karşılamıyor dışardan alıyoruz..kadın Doğum dr ise sadece gynoferron verdi.onu da kullanıyorum.endokrin drları özellikle ikiz gebelikte vitamin önemini vurguluyor ve çok dikkat ediyorlar..
Çift yumurta hemde allahım sen koru cnm inş en kısa zamanda herşey yoluna girer
Allah Allah ,internette transfüyonu tek yumurta ikizlerine risk belirtmiş ,inşallah yanılmıştır dr banada tek plasenta diyip duruyorlar aynı senin gibi çift yumurta.inşallah kolayca atlatırsın Allah sağlıkla zamanında getirsin bebekleriniInsallah canim. Rabbim vaktinde verir kucagima insallah
Allah Allah ,internette transfüyonu tek yumurta ikizlerine risk belirtmiş ,inşallah yanılmıştır dr banada tek plasenta diyip duruyorlar aynı senin gibi çift yumurta.inşallah kolayca atlatırsın Allah sağlıkla zamanında getirsin bebeklerini
İnşallah yolunda gider herşey canım dua et sende bol bol canını sikmamaya calis. Tek kesedemiydi seninkilerDoktordaydık bebeklerden biri kucuk kalmis. Transfizyon baslamis
Doktor haftaya gene gel dedi
Dua edin kizlar canim cok sıkıldı
Pardon canım zaten çift yumurta demişsin. İnşallah sağlıkla devam ederiz hepimizİnşallah yolunda gider herşey canım dua et sende bol bol canını sikmamaya calis. Tek kesedemiydi seninkiler
İnşallah yolunda gider herşey canım dua et sende bol bol canını sikmamaya calis. Tek kesedemiydi seninkiler
Senin yazdığını görünce bende son sayfalarına bir göz attım da gözümüzün korkmamasına imkan yok.2017 annelerinin son yazdıklarını okudum gözüm korktu iyice kızlar
inşallah sağlıkla gelecekler canım iyi düşünmeye çalış bak geçen forumda okuduğum bi yazı vardı senin yazdığını görünce simdi buldum yaziyi ekran görüntüsü aldım bi oku sendeDoktordaydık bebeklerden biri kucuk kalmis. Transfizyon baslamis
Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir ikiside sağlığına kavuşur, Rabbim esirgesin.Doktordaydık bebeklerden biri kucuk kalmis. Transfizyon baslamis
Hay Allah boşversene onu bunu demiş canım ya, büyük güne 2 gün kalmış yavrularına kavuşucan hayırlısıyla dünyanın en güzel duygusunu yaşıyacan, kucağına aldığını düşün sen buna odaklan Allah güç kuvvet verecek, yorulacak ama bi gülüşleriyle şükür diyeceğiz, çevrenden moral bozanları kim olursa uzaklaştır lütfen ben bile heyecanlandım bak tablo gözümün önüne geldi birden.Nasılsıniz kızlar bizim son 2 gün kaldı ama hiç keyfim yok kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum çünkü herkes olumsuz konusmaya meraklı biraz öncede sinirden ağladım sonra bi baktım akıntım ve ağrım arttı bazı insanlar öyle gereksizki hayatımızda can sıkmaya yararlar anca
Nasılsıniz kızlar bizim son 2 gün kaldı ama hiç keyfim yok kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum çünkü herkes olumsuz konusmaya meraklı biraz öncede sinirden ağladım sonra bi baktım akıntım ve ağrım arttı bazı insanlar öyle gereksizki hayatımızda can sıkmaya yararlar anca
Tesekur ederim guzelim.inşallah sağlıkla gelecekler canım iyi düşünmeye çalış bak geçen forumda okuduğum bi yazı vardı senin yazdığını görünce simdi buldum yaziyi ekran görüntüsü aldım bi oku sende
canım çocuklarıma bakmak uykusuz kalmak hiç bişey umrumda değil zaten evlat çok başka allah aratmadi şükür ondan değil sıkıntım moral bozanlar malesef uzaklasmicak lohusalikta yanımda olacak şimdiden eşimle huzurum kaçtı 3 çocuğa bakmak değilde yanimdakilerle mücadele yoracak beni inşallah Rabbim merhamet verir kalplerine lohusa insanı uzmemeleri gerektiğini anlarlar kusura bakma canım çok doluyum baya yazdımHay Allah boşversene onu bunu demiş canım ya, büyük güne 2 gün kalmış yavrularına kavuşucan hayırlısıyla dünyanın en güzel duygusunu yaşıyacan, kucağına aldığını düşün sen buna odaklan Allah güç kuvvet verecek, yorulacak ama bi gülüşleriyle şükür diyeceğiz, çevrenden moral bozanları kim olursa uzaklaştır lütfen ben bile heyecanlandım bak tablo gözümün önüne geldi birden.