• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

62B59D17-833D-4CC2-A42D-A0A636BA51BD.jpeg B8D498B0-117A-49C0-B60F-6EAD53368BCE.jpeg
Kizlar bayadir aklimda da cocuk odalarini nasil planliyosunuz. Yatak odam kucuk oldugu icin oda mecbur yapicam ama yanimda da olmalrini istiyorum 3 besigi nasil yaparim nasil sigdiririm siz neler yaptiniz

2 tane neyse de 3 taneyi nasil yatiririm acaba ben park besikleri pek sevemedim ya daha alisveris dusunmuyorum ama bu demonte besikler fiyati uygun onlardan almayi dusundum 3 tane onlarda fazla buyuk artik nasil yaparim bilemiyorum
Canım benim yatak odamda da yer Yok bebek odası yaptım ama şimdilik bir beşik aldım 5ay birlikte yatacaklar nasılsa diye 5-6ay sonra Ne yapacağımıza bakarız artık

2 tane neyse de 3 taneyi nasil yatiririm acaba ben park besikleri pek sevemedim ya daha alisveris dusunmuyorum ama bu demonte besikler fiyati uygun onlardan almayi dusundum 3 tane onlarda fazla buyuk artik nasil yaparim bilemiyorum
doğru canım senin 3 tane daha zor eşya seçimi montessori yataklarına bak istersen instagramda falan çok oluyo istediğin gibi yaptırabilirsin bak resim bulursam atayım bende ikiz için bakmıştım

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım, maşallah bebişlerine. Ben de 18.01.18 istemiştim ama doktorumun programı uymadı. Çok güzel bir tarih olmuş, inşallah beklerler o güne kadar da.
O zaman ben senin önüne geçmiş oldum ilk sıradayım, (sırayı kimse bozmasın☺️) Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Sağol canım doktor 17si dedi ama ben 18 diyince kırmadı sağolsun :) arka arkaya gelcek bebislerimiz ne güzel :)

canım bak buldum dediğim yatağı geniş ya rahat rahat yatabilirler diye düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-09-23-24-20.png
    Screenshot_2018-01-09-23-24-20.png
    167,8 KB · Görüntüleme: 64
Hayırlı olsun canım, burda üçüz bekleyen olduğunu bilmiyordum. Biz bu kadar sızlanırken Allah sana kolaylıklar versin.
Kaşıntı deyince söylemeden geçemedim. Benim hiç çatlak olmamıştı 33. Haftaya kadar, sonra hafif çatlaklar başladı, Sonra da kaşıntılar. Çatlaklardan diye düşündüm ama kaşıntı gittikçe artmaya devam etti ve artık ağrı sancıyı unuttum kaşıntıdan. Böyle kırmızı kabuk kabuk oldu göbeğim. Doğal zeytinyağı sürmüştüm bir haftadır, onun asitinden diye düşündüm. Sonra badem yağına geçtim o da fayda etmedi.
Zaten birkaç saatliğine zor uykuya dalıyordum ve Uykumdan kaşıntıyla uyanıyorum. Dün gece artık sabaha kadar ağladım kaşıntıdan. Dünkü doktor kontrolünde söylemiştim de doktora Allah’tan bir ilaç vermişti bana onu aldım hemen sabah. Göbeğimi kapatamıyordum bu soğukta alev alev yanıyor, iğneler batırıyorlar sanki. İlaçtan sonra Şimdi biraz Alevi geçti.
Doktoruna mutlaka danış, ben yağlayarak geçer diye düşündüm, iyice arttı. Bu sefer geçmesi de daha uzun zaman alır.
Allah yardimcin olsun ay çatlama si yetmiyor gibi ağrıda yapıyor öylemi ah ah ne yapalım Allahım kolaylik versin

Selamın aleyküm arkadaşlar bir sorum olacak . Ikizlere hamile kalanlar ailede genetik mi var. Yoksa ilaç tedavisi gördünüz mü, benim ailede ikiz genetik var. Doktorum bana klomen verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi. Ben ikiz bebek hastasıyım inşallah olur. Bana da dua edin anne ler

Selamın aleyküm arkadaşlar bir sorum olacak . Ikizlere hamile kalanlar ailede genetik mi var. Yoksa ilaç tedavisi gördünüz mü, benim ailede ikiz genetik var. Doktorum bana klomen verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi. Ben ikiz bebek hastasıyım inşallah olur. Bana da dua edin anne ler

Hamile kaldiktan sonra ogrendim annemin halasinin ikizleri varmis ama bebekken olmusler. Anne tarafında varsa ikiz olma ihtimali yükselemiyormuş.

canım bak buldum dediğim yatağı geniş ya rahat rahat yatabilirler diye düşünüyorum
Ah ah bukdar yer nerde evim 3+1 ama odalrim kucuk sanirim bunlarda da sallayamicama gore ben bi kac aylik olana kadar yatak odama sigdirabilcegim bisey dusunuyorum ama bilemedim valla

Canım benim yatak odamda da yer Yok bebek odası yaptım ama şimdilik bir beşik aldım 5ay birlikte yatacaklar nasılsa diye 5-6ay sonra Ne yapacağımıza bakarız artık
5 ay cok degilmi berber yatmalari icin ben birbirlerini uyandirmasinlar diye ama 2 izle 3 uz bir olmaz sanirim

Back