- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #3.941
Kızlar, tetanoz aşısını yaptırdınız mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim yatak odamda da yer Yok bebek odası yaptım ama şimdilik bir beşik aldım 5ay birlikte yatacaklar nasılsa diye 5-6ay sonra Ne yapacağımıza bakarız artık2 tane neyse de 3 taneyi nasil yatiririm acaba ben park besikleri pek sevemedim ya daha alisveris dusunmuyorum ama bu demonte besikler fiyati uygun onlardan almayi dusundum 3 tane onlarda fazla buyuk artik nasil yaparim bilemiyorum
Sağol canım :)Cnm hadi gözün aydın maşallah
doğru canım senin 3 tane daha zor eşya seçimi montessori yataklarına bak istersen instagramda falan çok oluyo istediğin gibi yaptırabilirsin bak resim bulursam atayım bende ikiz için bakmıştım2 tane neyse de 3 taneyi nasil yatiririm acaba ben park besikleri pek sevemedim ya daha alisveris dusunmuyorum ama bu demonte besikler fiyati uygun onlardan almayi dusundum 3 tane onlarda fazla buyuk artik nasil yaparim bilemiyorum
Sağol canım doktor 17si dedi ama ben 18 diyince kırmadı sağolsun :) arka arkaya gelcek bebislerimiz ne güzel :)Hayırlı olsun canım, maşallah bebişlerine. Ben de 18.01.18 istemiştim ama doktorumun programı uymadı. Çok güzel bir tarih olmuş, inşallah beklerler o güne kadar da.
O zaman ben senin önüne geçmiş oldum ilk sıradayım, (sırayı kimse bozmasın) Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin.
canım bak buldum dediğim yatağı geniş ya rahat rahat yatabilirler diye düşünüyorum2 tane neyse de 3 taneyi nasil yatiririm acaba ben park besikleri pek sevemedim ya daha alisveris dusunmuyorum ama bu demonte besikler fiyati uygun onlardan almayi dusundum 3 tane onlarda fazla buyuk artik nasil yaparim bilemiyorum
Amin inşallahRabbim sizede yaşatsın canım bu haftalara gelmeyi 2000 gr i geçmeyi inşallah sağ salim kavuşalim bebeklerimize
Ilk gebeliğim de gitmiştim pijama takımı sorun yaşamadım.fadiming e katılıyorum bende gecelik pek kullanmam bir tane tek alıp sadece hastanede kullanabilirim. Hastanede sezaryen olunca pijama rahat olmuyordur belki.
Ben yaptırdım canım bı dozKızlar, tetanoz aşısını yaptırdınız mi
Bende öyle düşünüyorum çünkü gecelikle rahat edemem ben mecbur değilsem hiç kullanmam yani.Ilk gebeliğim de gitmiştim pijama takımı sorun yaşamadım.
Ilk dozunu yaptırdım 20 .hafta gibi bir ay sonra 2.doz için cagirdiKızlar, tetanoz aşısını yaptırdınız mi
Allah yardimcin olsun ay çatlama si yetmiyor gibi ağrıda yapıyor öylemi ah ah ne yapalım Allahım kolaylik versinHayırlı olsun canım, burda üçüz bekleyen olduğunu bilmiyordum. Biz bu kadar sızlanırken Allah sana kolaylıklar versin.
Kaşıntı deyince söylemeden geçemedim. Benim hiç çatlak olmamıştı 33. Haftaya kadar, sonra hafif çatlaklar başladı, Sonra da kaşıntılar. Çatlaklardan diye düşündüm ama kaşıntı gittikçe artmaya devam etti ve artık ağrı sancıyı unuttum kaşıntıdan. Böyle kırmızı kabuk kabuk oldu göbeğim. Doğal zeytinyağı sürmüştüm bir haftadır, onun asitinden diye düşündüm. Sonra badem yağına geçtim o da fayda etmedi.
Zaten birkaç saatliğine zor uykuya dalıyordum ve Uykumdan kaşıntıyla uyanıyorum. Dün gece artık sabaha kadar ağladım kaşıntıdan. Dünkü doktor kontrolünde söylemiştim de doktora Allah’tan bir ilaç vermişti bana onu aldım hemen sabah. Göbeğimi kapatamıyordum bu soğukta alev alev yanıyor, iğneler batırıyorlar sanki. İlaçtan sonra Şimdi biraz Alevi geçti.
Doktoruna mutlaka danış, ben yağlayarak geçer diye düşündüm, iyice arttı. Bu sefer geçmesi de daha uzun zaman alır.
Selamın aleyküm arkadaşlar bir sorum olacak . Ikizlere hamile kalanlar ailede genetik mi var. Yoksa ilaç tedavisi gördünüz mü, benim ailede ikiz genetik var. Doktorum bana klomen verdi. Çoğul gebelik olabilir dedi. Ben ikiz bebek hastasıyım inşallah olur. Bana da dua edin anne ler
Ah ah bukdar yer nerde evim 3+1 ama odalrim kucuk sanirim bunlarda da sallayamicama gore ben bi kac aylik olana kadar yatak odama sigdirabilcegim bisey dusunuyorum ama bilemedim vallacanım bak buldum dediğim yatağı geniş ya rahat rahat yatabilirler diye düşünüyorum
Saol canm tskkur ederimdoğru canım senin 3 tane daha zor eşya seçimi montessori yataklarına bak istersen instagramda falan çok oluyo istediğin gibi yaptırabilirsin bak resim bulursam atayım bende ikiz için bakmıştım
5 ay cok degilmi berber yatmalari icin ben birbirlerini uyandirmasinlar diye ama 2 izle 3 uz bir olmaz sanirimCanım benim yatak odamda da yer Yok bebek odası yaptım ama şimdilik bir beşik aldım 5ay birlikte yatacaklar nasılsa diye 5-6ay sonra Ne yapacağımıza bakarız artık
En bastaki cok iyiymis