- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.861
Hangimiz kaygılanmıyoruz kiAy aglicam simdiiii
Bazen 3 cocuga yeterli olabilecekiyim diye kaygilaniyorum...
Kizimi normal.dogurdum canim ama doktorum ikizde normal riskli dedi. Zaten ikizi normal dogurmaya korkuyorum ama sezeryan dan daha cok korkuyorum. Buyuk ihtimal sezeryan olacak. Orada prosedur nasil isliyor... sen ne dusunuyorsun
Slm herkese rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi kaç haftalik hissettiniz bebislerinizi biz 17+4 olduk daha hissetmedim erkenmi
Sağolasın canım öyle böyle gerçek inşallah güzel günler bunlarda ama aklımıza takılı yor işte bazen sorular Bildiklerimizi birbirimize sorcaz ne yapalım dimi damdan düşenin derdinden damdan düşen anlarbenim kontrollerde öyleydi canım 3 haftada bir gittim bende 8 ya da 9 haftaydi tam hatırlamıyorum benimde lekelenme oldu yat dedi doktor progestan kullandım ama pek yatmadım inşallah sağlıkla gelsin kuzular
Hangimiz kaygılanmıyoruz ki
Az önce ilk kez hisseder gibi oldum ama çok kısaydı. Belkide ben yanlış anladım daha çok erken benimki. Bu arada benim minikler ikisi de erkek, doktora rahim ağzı ölçümünü de sormayı unuttum ama o ultrasona bakarken rahim ağzın kapalı demişti sonra sorarım dedim ve unuttum. Aynı şey mi acaba biliyor musun?Ben 20 lerde net bi sekilde hissetmeye basladim canim..
Rabbim sana kolaylik ihsan eylesin canim...hangi arlaliklarda doktora gidiyosun?
Az önce ilk kez hisseder gibi oldum ama çok kısaydı. Belkide ben yanlış anladım daha çok erken benimki. Bu arada benim minikler ikisi de erkek, doktora rahim ağzı ölçümünü de sormayı unuttum ama o ultrasona bakarken rahim ağzın kapalı demişti sonra sorarım dedim ve unuttum. Aynı şey mi acaba biliyor musun?
Senin nasıl geçiyor bu günlerin, her şey yolundadır inşallah.
PembeHelvam iki haftada bir perinatolog. Kendi doktorum da gel diyor arada ama artik ultrasona girmekten yoruldum. En son 2 ocakta perinatologa gittim. Sonrasi 16 ocak. Kendi doktoruma da ondan sonra giderim artik
Sağol canım şu an diyet yapıyorum takip ediyorum açlık tokluk şekerimi. Bakalım bir hafta böle devM edecek. Ultrasonumda 12 sinde seni haberdar edicem. İnşallah ikimiznde bu böbrek sorunu hallolur önümüzdeki haftaları rahatlıkla atlatırıznymph26
Canım ne yaptin, gittin mi doktora gebelik şekeri için? 12 simde ürolog randevun vardı. Merakla bekliyorum seni
Genelde ikinci trimester ile başlıyor:)yani bir 13 haftadan sonra benim öyle olduİkiz bebeklerde karın hangi haftada büyümeye başlıyor :)
Daha bir 4 haftam falan var o zaman teşekkür ederim :)Genelde ikinci trimester ile başlıyor:)yani bir 13 haftadan sonra benim öyle oldu
Kizlar nasilsiniz... yeni hamileler hepinize hayirli olsun. Rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini. Dogumu yaklasan arkadaslar heyecan nasil...
Günaydınn herkese...benim biranda karnım büyüdü yaa şimdiden böyle sonra nasıl olacak...Kızlar çok mu büyüyor bu göbekler??bir de çatlak durumunuz nedir?
Ay benimde 31 den sonra catlamaya başladı gittikçede çoğalıyor yaglar fayda etmedi. İlk gebeligimde hiç olmadı ama malum 6 aylıkken 8 aylık gibi olmuştum. Karnımın deriside resmen yanıyor catlaklardan sanırım.Benim ilk hamileliğim ama benim vücuduma göre göbeğim biraz fazla büyük herhalde, kaç hafta önceden görenler Bugünlerde doğacak herhalde diyorlar bana.
Çatlaklar da 33. Haftaya kadar bişey yoktu bende ama 33’de bir başladı, şu anda kaşıntıdan yerimde duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?