• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizimi normal.dogurdum canim ama doktorum ikizde normal riskli dedi. Zaten ikizi normal dogurmaya korkuyorum ama sezeryan dan daha cok korkuyorum. Buyuk ihtimal sezeryan olacak. Orada prosedur nasil isliyor... sen ne dusunuyorsun

Normal olmasini cok istiyorum Ama Allahtan hayirlisini diliyorum .. bebekler ve benim icin en sagliklisi neyse o olsun.. doktorum henüz net bisey konusmadi erken dogum riskinden.. 35den önce zaten sezaryan olur demisti.. bebekleri yormamak icin... bakalim hayirlisiyla ilerleyimde Allahin izniyle... sezeryan cok korkutuyo beni :KK17:

benim kontrollerde öyleydi canım 3 haftada bir gittim bende 8 ya da 9 haftaydi tam hatırlamıyorum benimde lekelenme oldu yat dedi doktor progestan kullandım ama pek yatmadım inşallah sağlıkla gelsin kuzular
Sağolasın canım öyle böyle gerçek inşallah güzel günler bunlarda ama aklımıza takılı yor işte bazen sorular Bildiklerimizi birbirimize sorcaz ne yapalım dimi damdan düşenin derdinden damdan düşen anlar

Ben 20 lerde net bi sekilde hissetmeye basladim canim..
Az önce ilk kez hisseder gibi oldum ama çok kısaydı. Belkide ben yanlış anladım daha çok erken benimki. Bu arada benim minikler ikisi de erkek, doktora rahim ağzı ölçümünü de sormayı unuttum ama o ultrasona bakarken rahim ağzın kapalı demişti sonra sorarım dedim ve unuttum. Aynı şey mi acaba biliyor musun?
Senin nasıl geçiyor bu günlerin, her şey yolundadır inşallah.

Az önce ilk kez hisseder gibi oldum ama çok kısaydı. Belkide ben yanlış anladım daha çok erken benimki. Bu arada benim minikler ikisi de erkek, doktora rahim ağzı ölçümünü de sormayı unuttum ama o ultrasona bakarken rahim ağzın kapalı demişti sonra sorarım dedim ve unuttum. Aynı şey mi acaba biliyor musun?
Senin nasıl geçiyor bu günlerin, her şey yolundadır inşallah.

Masallah erken hissetmissin canim :-) belkide ben kizimla ugrasmaktan anlamadim pek :-)
Rahim agzi kapali olmasi tabiiki iyi.. ama uzunlugu önemli.. kisalma olmucak... bidahaki gittiginde gerek duyarsa doktor ölcer canim.. bazen sikayetin olmaYinca ölcmüyo doktorlar amma bence illa bi ölcülmeli...

PembeHelvam PembeHelvam iki haftada bir perinatolog. Kendi doktorum da gel diyor arada ama artik ultrasona girmekten yoruldum. En son 2 ocakta perinatologa gittim. Sonrasi 16 ocak. Kendi doktoruma da ondan sonra giderim artik

Seni cok iyi anliyorum bende oglumda artik öyle yorulmustum ki.. ama mecburdum ultrasona girmeye cünkü onun gelisiminide doktorum cok dikkatlice gözlemledi strese veya sikntiya girmesini istemedi hic...hakkinda hayirlisi olsun... Allah büyük.. mucize hazinesi cok.. insaAllah sizede cok büyük bi mucize göstersin ve iki beebginde seninle olsun sagliklica.. duacinim..

İkiz bebeklerde karın hangi haftada büyümeye başlıyor :)

nymph26 nymph26
Canım ne yaptin, gittin mi doktora gebelik şekeri için? 12 simde ürolog randevun vardı. Merakla bekliyorum seni
Sağol canım şu an diyet yapıyorum takip ediyorum açlık tokluk şekerimi. Bakalım bir hafta böle devM edecek. Ultrasonumda 12 sinde seni haberdar edicem. İnşallah ikimiznde bu böbrek sorunu hallolur önümüzdeki haftaları rahatlıkla atlatırız

Kizlar nasilsiniz... yeni hamileler hepinize hayirli olsun. Rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini. Dogumu yaklasan arkadaslar heyecan nasil...

Heyecan dorukta canım, her an tetikteyim ve artık doğsunlar istiyorum, ne sağa ne sola yatabiliyorum, oturarak uyumaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum yani son haftalarda, 17 Ocak’a gün verdi doktor ama bakalım bekleyecekler mi bebişler

Günaydınn herkese...benim biranda karnım büyüdü yaa şimdiden böyle sonra nasıl olacak...Kızlar çok mu büyüyor bu göbekler??bir de çatlak durumunuz nedir?

Benim ilk hamileliğim ama benim vücuduma göre göbeğim biraz fazla büyük herhalde, kaç hafta önceden görenler Bugünlerde doğacak herhalde diyorlar bana.
Çatlaklar da 33. Haftaya kadar bişey yoktu bende ama 33’de bir başladı, şu anda kaşıntıdan yerimde duramıyorum.

Benim ilk hamileliğim ama benim vücuduma göre göbeğim biraz fazla büyük herhalde, kaç hafta önceden görenler Bugünlerde doğacak herhalde diyorlar bana.
Çatlaklar da 33. Haftaya kadar bişey yoktu bende ama 33’de bir başladı, şu anda kaşıntıdan yerimde duramıyorum.
Ay benimde 31 den sonra catlamaya başladı gittikçede çoğalıyor yaglar fayda etmedi. İlk gebeligimde hiç olmadı ama malum 6 aylıkken 8 aylık gibi olmuştum. Karnımın deriside resmen yanıyor catlaklardan sanırım.

Back