• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar nasilsiniz... yeni hamileler hepinize hayirli olsun. Rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini. Dogumu yaklasan arkadaslar heyecan nasil...
heyecan stres korku hepsi tavan suan canım bi taraftan kızlarım sağlıkla doğacak mi bi taraftan oğlum bensiz hiç kalmadı ben hastanedeyken o napcak karmakarışık duygular içindeyim sürekli oğluma sariliyorum öpüyorum

Kizlar nasilsiniz... yeni hamileler hepinize hayirli olsun. Rabbim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeklerini. Dogumu yaklasan arkadaslar heyecan nasil...

Canim cok sükür bugünümüze... insaAllah 36+‘lari saglikla görürüz.. benimde artik yatakta sag ve sola dönüslerim bayagi zorlasti ama herseye raziyim yeterki fistiklarim daha 38 lere kadar icimde dursun insaAllah..

Günaydınn herkese...benim biranda karnım büyüdü yaa şimdiden böyle sonra nasıl olacak...Kızlar çok mu büyüyor bu göbekler??bir de çatlak durumunuz nedir?
Oooo dahacok büyücek insaAllah canimsin... :-)

Evin icinde kadir cöpdemir gibi geziyorum bu yüzden Ben esimin kiyafetlerinden geciniyorum 1 aydir :KK70:

heyecan stres korku hepsi tavan suan canım bi taraftan kızlarım sağlıkla doğacak mi bi taraftan oğlum bensiz hiç kalmadı ben hastanedeyken o napcak karmakarışık duygular içindeyim sürekli oğluma sariliyorum öpüyorum

Ay cennetim... bende en cok kizima kiyamiyorum.. hastanede yatarken o kadar zorduki :( Allahtan esim cok ilgilendi ama yinede anne baska ya :( ama biliyoruz ki sonunda insaAllah kavusmak var... ailemiz insaAllah 5 kisilik olucak hayirlisiyla gelsin minnoslarimiz..

Ayy Allah im daha var ama bende ayni telaslari yasiyirum. :deli:
lBi yandan sezeryandan korkuyorum bi yandan kizim ne yapacak 2 gece nasl duracak. Insallah dogumda kiz kardesim yanımızda olur sınavı olmaz. Teyzemize pek duskunuz...

Merhaba, aranıza dün itibariyle katıldım :) 8+6 haftalık hamileyim. İlk tüp bebek denememdi. Düne kadar tek sanıyorduk ama bir tane yaramaz kendini saklamıs ve bize dün sürpriz yaptı önce şaka sandık ama gercekmiş :) Biri 8+4 digeri 9 haftalık gözüküyordu. Hala şoktayım ve inanamıyorum :)
Canım biz seninle ayniyiz haftamiz ikizlerimin resmen ayniyiz aynı benimde ikizin biri biraz gec geliyo.. doğum zamanlarında aynı tabi ne zman gelirler belli değil ama.. hangi sehirdesin hangi doktora gidiyosun

Canim cok sükür bugünümüze... insaAllah 36+‘lari saglikla görürüz.. benimde artik yatakta sag ve sola dönüslerim bayagi zorlasti ama herseye raziyim yeterki fistiklarim daha 38 lere kadar icimde dursun insaAllah..

Valla ben 37 ye ben razıyım... ama.tabi bi saat bile dursalar kar... ben donerken uyaniyirum artik zaten dönemiyorum. Aka az kaldi sukur Allah in izniyle kazasiz belasiz atlatcaz. Sennkac haftalik oldum bu arada. 3 hafta ilerdesin benden diye hatirliyorum.

Valla büyüyor canim. Kendimden ornek vereyim. Ilk hamileligim de normal kıyafetlerimi giyinidm doguma kadar. 3 tane filan pantalon almistim o kadr. Simdi 4. Aydan.itibaren hamile kiyafetleri (ic camasiri dahil) giyiniyorum. Normal kıyafetler cok rahatsiz ediyor
Ilk dogum kilomu geceli 2 ay olacak nerdeyse. Ikiz hamilelik normal hamilelikden cok.farkli...
Gerçekten öyle imiş daha bu aylarda şikayet etmek istemiyorum ama oğlumda ben hamilelik yaşamamışım diyorum..daha çok erken şaşırdım doğrusu allah yardım etsin artık

Oğlumunda bizimle hastahanede kalmasını istiyorum bakalım bir aksilik çıkmazsa inşallah dileğim bu doğrultuda nasip

Günaydınn herkese...benim biranda karnım büyüdü yaa şimdiden böyle sonra nasıl olacak...Kızlar çok mu büyüyor bu göbekler??bir de çatlak durumunuz nedir?
Günaydın canım yapı meselesi heralde benim iç karnım geniş o yüzden çok aşırı bi göbek yok hala eski kiyafetlerimi giyiyorum doktorum tek gebeliğin 7 aylık hali gibi göbeğin demişti ikiz demesem akrabalar bile anlamiyo çatlak için lierac krem kullandım yeni yeni birkaç yerde olmuş o da bazen sürmedim düzenli kullanınca hiç olmamıştı ilk gebelikte

Ay cennetim... bende en cok kizima kiyamiyorum.. hastanede yatarken o kadar zorduki :KK43: Allahtan esim cok ilgilendi ama yinede anne baska ya :KK43: ama biliyoruz ki sonunda insaAllah kavusmak var... ailemiz insaAllah 5 kisilik olucak hayirlisiyla gelsin minnoslarimiz..
canım doğduğu günden beri hiç ayrı kalmadık ben yokken uzseler beni görünce ağlamaya başlıyor sariliyor beni bırakma diye geçen dedesi amcası ve babasıyla arabaya geçti oturdu bende anca indim aşağı arabaya bi bindim nasıl iç çekip ağlıyor belliki biri bişey yapmış ya da söylemiş Ayy gözlerim doldu yine allah kimseyi evladından ayırmasın

Bende istiyorum ama esim zor olur hangi birinize bakcam ben dedi :eek:
benim eşimde yanımda durur hastanede diyo ama nasıl olcak bilemiyorum çünkü sağa sola gitmesi gerekirse oğlum napcak bide eşim sabırsız oğlum huysuzluk ederse diye aklıma geliyo 6 gün kalmış şurda bi doğurup sağ salim eve donseydim başka derdim yok

canım doğduğu günden beri hiç ayrı kalmadık ben
benim eşimde yanımda durur hastanede diyo ama nasıl olcak bilemiyorum çünkü sağa sola gitmesi gerekirse oğlum napcak bide eşim sabırsız oğlum huysuzluk ederse diye aklıma geliyo 6 gün kalmış şurda bi doğurup sağ salim eve donseydim başka derdim yok

Valla bende esime israr etmedim. Zaten.kizim hareketli durdurması da zor olur. Ama ameliyattan cikinca ilk kizimi gormek istiyorm dedim. Bakalim.ne olacak. Daha 7 hafta var Allah in izniyle ama telas sardi benii simdien

Günaydın canım yapı meselesi heralde benim iç karnım geniş o yüzden çok aşırı bi göbek yok hala eski kiyafetlerimi giyiyorum doktorum tek gebeliğin 7 aylık hali gibi göbeğin demişti ikiz demesem akrabalar bile anlamiyo çatlak için lierac krem kullandım yeni yeni birkaç yerde olmuş o da bazen sürmedim düzenli kullanınca hiç olmamıştı ilk gebelikte
Ay maşallah sanırım benim iç karnım falan geniş değil:)bende ilk gebelikte lierac kullandım son ay sadece alt tarafımda oldu çatlak şimdiden onlar bile gerilmeye başladı:(

Back