• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

canm korkma benımde gecen haftakı kontrolum berbat gecmıstı ama korkmak cıdden daha kotu yapıyor ınsanı ıyı dusun ıyı olsun. persembede benım kontrolum var. :KK43: bakalım bu sefer ne ekşınlar yaşıcam :işsiz:
Evet haklısın. İnşallah hepimiz için hayırlısi olur. Sende hayırlı haberler alırsın inşallah

Hanımlar nasılsınız. Kontrol vardı bugün benim. Servikal uzunluk 2 cm hala doktor 34 ten önce gelceklerini düşünmüyorum dedi bı de soldaki bebeğin suyu biraz azalmış moralim bozuldu ona ama inşallah sorun olmaz

Insallah sag saglim atlatirsunis guzelim. Sen bol.bol dinlen kensine dikkat et insallah 34 u geçerler

Evet bence erken senin henüz hissetmemen normal. Ben 19+’lardaydım ilk hissettiğimde. Ama az kalmış 2 haftaya sen de hissetmeye başlarsın herhalde. İlk hamileliğin mi peki? Çünkü 2. Hamileliklerde daha erken hissedilebilir diyorlar.[/QUOTE
İlk hamileliğimi canım

Arkadaşlar lohusa pijamasi Alicam ama alt üst mu yoksa boydan olan mı rahat olur ya da bı alt üst bı de diğerinden mı alsam?

Arkadaşlar lohusa pijamasi Alicam ama alt üst mu yoksa boydan olan mı rahat olur ya da bı alt üst bı de diğerinden mı alsam?
Bugün bir tane lohusa pijaması aldım ama alt üst takım aldım. Acaba lohusa geceliğide almak şart mı sadece pijama olsa olmaz mı onu düşünüyordum bende.

Biraz yürüyünce karnım taş gibi oluyor hanımlar normal dimi vücut hareketsizliğe alıştı iyice

Bugün bir tane lohusa pijaması aldım ama alt üst takım aldım. Acaba lohusa geceliğide almak şart mı sadece pijama olsa olmaz mı onu düşünüyordum bende.
Ben bi tanede önden düğmeli gecelik alcam hastanede rahat olur. Sonra giymeyeceğim için onu ucuzlardan alcam

Benimde annem almış alt üst ama bende bilemedim
Bende bilemedim nasıl rahat olur

Kizlar selamunalekum :) nasilsiniz ikiz bebisler nasil? Valla ben son derece yoruluyorum karnimda hasasiyet cok yururken disari cikacak gibi hissediyorum meleklerim iyi cok sukur ikizlerim yukarda tek olan sipa asagida o biraz baski yapio galiba.benim karnim cok catladi ya ve asiri kasiniyo ne yapmali siz neler yapiosunuz digum sonuna kadar kevgir gibi olcam galiba

Ben kizimda onden dugmeli gecelik kullandim ama yazlik cok kullanışlı oldu. . Bi tane gecelik annem aldi. 3 lu takim aldim
Gittigidiyordan mecit marka. Kalitesi guuzel ama bordrosu hafif renk verdi.

Aslında şimdi düzeldim diye rapor olayını araştırmadım ama haftaya kontrolde sorabilirim. Peki çok kilo aldın mıyani toplamda kaç kilo aldın? En çok kilo alımından çekiniyorum.

Benden pay bicme canim cünkü paso yatiyorum.. ve hic hareket yok kac haftadir :KK43: hareket eden arkadaslara sor en iyisi :KK70:benim kilolar aldi basini gidiyo...

Sen kiloyuda takma fazla.. yeterki bebisler saglikli olsun.. sekerin cikmasin insallah .. saglikli beslen canim.. kacamaklarinda olsun.. sonucta hamileyiz... :-)

Hanımlar nasılsınız. Kontrol vardı bugün benim. Servikal uzunluk 2 cm hala doktor 34 ten önce gelceklerini düşünmüyorum dedi bı de soldaki bebeğin suyu biraz azalmış moralim bozuldu ona ama inşallah sorun olmaz

Canim bebegin suyu icin taze sklmis havuc suyunu mutlaka her gün 1 bardak ic!!! Bidahaki kontrolüne kadar her gün ic canim bak gör insaAllah su seviyesi düzelicek Allahin izniyle.. arti bol bol armut ye.. sende benim gibi yatiyorsun.. 2cm dede devam yatmalisin.. progestan kullaniyormusun?

canm korkma benımde gecen haftakı kontrolum berbat gecmıstı ama korkmak cıdden daha kotu yapıyor ınsanı ıyı dusun ıyı olsun. persembede benım kontrolum var. :KK43: bakalım bu sefer ne ekşınlar yaşıcam :işsiz:

Katiliyorum canim.. ve ayrica bebekler o kadar etkileniyor ki üzülünce.. bende üzüldügümde
Agliyordum hemen bebekler bi yere toplanip kasilmalarim oluyodu :KK43: doktorum hep motive etmeye calisti...
Moralini yüksek tutmalisin dedi.. sen elinden geleni yapiorsun.. gerisi allahin emanetinde.. insaAllah persembe güzel haberlerini aliriz.. mutlaka yaz canim.. dualarim seninle..

Biraz yürüyünce karnım taş gibi oluyor hanımlar normal dimi vücut hareketsizliğe alıştı iyice

Artik kilolari artio bebislerin canim v asagiya dogru baski artiyo... gayet normal...

Kizlar selamunalekum :) nasilsiniz ikiz bebisler nasil? Valla ben son derece yoruluyorum karnimda hasasiyet cok yururken disari cikacak gibi hissediyorum meleklerim iyi cok sukur ikizlerim yukarda tek olan sipa asagida o biraz baski yapio galiba.benim karnim cok catladi ya ve asiri kasiniyo ne yapmali siz neler yapiosunuz digum sonuna kadar kevgir gibi olcam galiba

Aleykumselam ücüz anasiiii... :cool:
masallah iyi gidiosun sen... seni görünce ben susmaliyim... masallahin var ..
kasinti yediklerinden dolayida
Olabilir.. karaciger emzinlerindende.. doktora bu sikayetini mutlaka danis canim...
Catlayacagi varsada catliyo acikcasi.. biraz yapi meselesi... nemli tutmaya calis ki fazla kasintin olmasin.. hindistan cevizi yagi faydali..

kumselam ücüz anasiiii... :cool:
masallah iyi gidiosun sen... seni görünce ben susmaliyim... masallahin var ..
kasinti yediklerinden dolayida
Olabilir.. karaciger emzinlerindende.. doktora bu sikayetini mutlaka danis canim...
Catlayacagi varsada catliyo acikcasi.. biraz yapi meselesi... nemli tutmaya calis ki fazla kasintin olmasin.. hindistan cevizi yagi
Allah razi olsun kuzum benim inan biri de 3 u de ayni sanki :) hepimize masllah :) ya kasintiyi catlamaya bagladim sanki ben ozellikle gibegim kasiniyo zaten.catlaktan ziyade artik igne batmiyo gobegime canm cok yaniyo o yuzden

teyzeler geldik kontrolden tarihi değiştirdik inşallah dururlarsa 18.01.18 oldu şafak 9 :) biri 2300 biri 2100 gr olmuş :nazar: artık el ayak kafa ayırt edilmiyor ultrasonda :)

Ne dedim sana? Erken gelicek derken gelmeyi niyetleri olmucak :-) masaAllah size canim.. saglikla gelsin kuzucuklar... :KK36:

Allah razi olsun kuzum benim inan biri de 3 u de ayni sanki :) hepimize masllah :) ya kasintiyi catlamaya bagladim sanki ben ozellikle gibegim kasiniyo zaten.catlaktan ziyade artik igne batmiyo gobegime canm cok yaniyo o yuzden

Yinede doktoruna tedbir amacli sorabilirsin bidahaki kontrolünde canim..

Back