- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
- #3.841
Özeller ediyor ya benim kaç tane tanıdık hep öyle yaptıaynen bende istiyorum ama hastane kabul eder mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özeller ediyor ya benim kaç tane tanıdık hep öyle yaptıaynen bende istiyorum ama hastane kabul eder mi acaba
Ayy kıyamam bende bırakamıyorum hiç ya ki 6 yaşına girdi artık ama benim aklım onda kalır elimde değil yapamıyorum yani amin cnmcanım doğduğu günden beri hiç ayrı kalmadık ben yokken uzseler beni görünce ağlamaya başlıyor sariliyor beni bırakma diye geçen dedesi amcası ve babasıyla arabaya geçti oturdu bende anca indim aşağı arabaya bi bindim nasıl iç çekip ağlıyor belliki biri bişey yapmış ya da söylemiş Ayy gözlerim doldu yine allah kimseyi evladından ayırmasın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz daha 8 haftalık olduk bugün çok miniğiz ^^geçiyo canım bak haftaya bugün kızlarım kollarimda olacak
evlat çok başkaymış canım oğlumu kucağıma alana kadar bilmezdim Rabbim olmayanlarada nasip etsinAyy kıyamam bende bırakamıyorum hiç ya ki 6 yaşına girdi artık ama benim aklım onda kalır elimde değil yapamıyorum yani amin cnm
amin canım büyücekler annesi onlarda kocaman olucak kucağına geleceklerAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz daha 8 haftalık olduk bugün çok miniğiz ^^
olsun canım minikler sağlıklı olsunda önemli değil doğumdan sonra gider gobişlerAy maşallah sanırım benim iç karnım falan geniş değil:)bende ilk gebelikte lierac kullandım son ay sadece alt tarafımda oldu çatlak şimdiden onlar bile gerilmeye başladı
Az kaldı maşallah varmı bizlere onerilerin senin Haftalara varabilmek için Allah im herkesin bebisleri sağlıkla gelir inşallah sende vaktinde inşallah sağlıkla alırsın kucağına kuzularibenim eşimde yanımda durur hastanede diyo ama nasıl olcak bilemiyorum çünkü sağa sola gitmesi gerekirse oğlum napcak bide eşim sabırsız oğlum huysuzluk ederse diye aklıma geliyo 6 gün kalmış şurda bi doğurup sağ salim eve donseydim başka derdim yok
Valla ben 37 ye ben razıyım... ama.tabi bi saat bile dursalar kar... ben donerken uyaniyirum artik zaten dönemiyorum. Aka az kaldi sukur Allah in izniyle kazasiz belasiz atlatcaz. Sennkac haftalik oldum bu arada. 3 hafta ilerdesin benden diye hatirliyorum.
Amin canim hepimizin bebekleri Saglikla glsin yazarim mutlaka carsamba ikili test war belki Orda gorunur haainşallah Rabbim nasip eder canım 12 haftada öğrendim ben cinsiyetlerini öğrenince yaz buraya merak ediyorum tabi öncelikle sağlıklı olsunlar
canım ben hiç dikkat etmedim her işimi kendim yaptım oğlumla oynadim dışarı çıktım tabi sonunda 32 haftada erken doğum riski çıktı normal hayata devam et riskin yoksa aklın sürekli bebeklerde olursa kendini strese sokuyor insan çünkü ama tabi kendini çok yorma mutlaka bi iş yaptıysan arkasına uzan dinlen en ufak şikayetin olsa doktora söyle gözden kaçan bişey olmasın işte böyle böyle geldik 36 haftaya :) yeme içme konusunda ilk aylar pek bişey yiyemedim bulantilar geçince hergün süt kaşar peyniri yumurta(sadece peynirli yiyebildim) ceviz muz bol meyve yedim inşallah sizde görürsünüz bu haftaları canımAz kaldı maşallah varmı bizlere onerilerin senin Haftalara varabilmek için Allah im herkesin bebisleri sağlıkla gelir inşallah sende vaktinde inşallah sağlıkla alırsın kucağına kuzulari
canım doğduğu günden beri hiç ayrı kalmadık ben yokken uzseler beni görünce ağlamaya başlıyor sariliyor beni bırakma diye geçen dedesi amcası ve babasıyla arabaya geçti oturdu bende anca indim aşağı arabaya bi bindim nasıl iç çekip ağlıyor belliki biri bişey yapmış ya da söylemiş Ayy gözlerim doldu yine allah kimseyi evladından ayırmasın
aynı şeyi bende düşünüyorum ama yeteriz canım allah yardım eder inşallah ben çok merak ediyorum eşimle nasıl olcaz bi anda 3 çocuk sahibi olmak garip geliyo tam düzene girdi hersey oğlumda şimdi sil baştan başlamak zorlamaz umarımAy aglicam simdiiii
Bazen 3 cocuga yeterli olabilecekiyim diye kaygilaniyorum...
Evet canim aramizda 3 hafta var.. saglikla kavusalim insaAllah.. sezeryan mi
Normal mi düsünüyorsun canim? Kizin sezeryan mi? Ben sezeryandan cok korkuyom
Kesinlikle öyle amin cnm..bu arada sana çok tşk ederim bu son zamanlarında bize vakit ayırdığın ve tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok değerli İnan çok sağolevlat çok başkaymış canım oğlumu kucağıma alana kadar bilmezdim Rabbim olmayanlarada nasip etsin
Teşekkür ederim ağzına kalemine sağlık ben normalde çalışıyorum ama raporluyum evdeyim yemek ütü ufak tefek işler yapıyorum ayrıntılı USG de 3 cm demişti radyoloji uzmanı serviks boynu uzunluğu için kadın doğum Dr 3 hafta da bir çağırıyor muayene o da şimdilik iyi diyo başlarda lekenlenme olunca yasaklamisti yürüyüşü şimdi yapabilirsin diyo artık hayırlısı Allahtan vakti saati gelince gelirler inşallah sağlıkla çok teşekür lerrrrcanım ben hiç dikkat etmedim her işimi kendim yaptım oğlumla oynadim dışarı çıktım tabi sonunda 32 haftada erken doğum riski çıktı normal hayata devam et riskin yoksa aklın sürekli bebeklerde olursa kendini strese sokuyor insan çünkü ama tabi kendini çok yorma mutlaka bi iş yaptıysan arkasına uzan dinlen en ufak şikayetin olsa doktora söyle gözden kaçan bişey olmasın işte böyle böyle geldik 36 haftaya :) yeme içme konusunda ilk aylar pek bişey yiyemedim bulantilar geçince hergün süt kaşar peyniri yumurta(sadece peynirli yiyebildim) ceviz muz bol meyve yedim inşallah sizde görürsünüz bu haftaları canım
inşallah kızlar sakin olurda doğumdan sonrada yazarım canım aile gibi olduk burda artıkKesinlikle öyle amin cnm..bu arada sana çok tşk ederim bu son zamanlarında bize vakit ayırdığın ve tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok değerli İnan çok sağol
İnşallah cnm yazamasan da canın sağolsundualarımız önce seninle sağ Salim inşallah..bu arada senin dr da serviks ölçümü yaptı mı?benim dr da erkek ya çekiniyorum doğrusu..inşallah kızlar sakin olurda doğumdan sonrada yazarım canım aile gibi olduk burda artık
benim kontrollerde öyleydi canım 3 haftada bir gittim bende 8 ya da 9 haftaydi tam hatırlamıyorum benimde lekelenme oldu yat dedi doktor progestan kullandım ama pek yatmadım inşallah sağlıkla gelsin kuzularTeşekkür ederim ağzına kalemine sağlık ben normalde çalışıyorum ama raporluyum evdeyim yemek ütü ufak tefek işler yapıyorum ayrıntılı USG de 3 cm demişti radyoloji uzmanı serviks boynu uzunluğu için kadın doğum Dr 3 hafta da bir çağırıyor muayene o da şimdilik iyi diyo başlarda lekenlenme olunca yasaklamisti yürüyüşü şimdi yapabilirsin diyo artık hayırlısı Allahtan vakti saati gelince gelirler inşallah sağlıkla çok teşekür lerrrr
sagol canim bende sizlere dua ediyorum yok hiç yapmadı sordum ama gerek görmediİnşallah cnm yazamasan da canın sağolsundualarımız önce seninle sağ Salim inşallah..bu arada senin dr da serviks ölçümü yaptı mı?benim dr da erkek ya çekiniyorum doğrusu..