- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.881
Slm herkese rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi kaç haftalik hissettiniz bebislerinizi biz 17+4 olduk daha hissetmedim erkenmi
Heyecan dorukta canım, her an tetikteyim ve artık doğsunlar istiyorum, ne sağa ne sola yatabiliyorum, oturarak uyumaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum yani son haftalarda, 17 Ocak’a gün verdi doktor ama bakalım bekleyecekler mi bebişler
Doğrudur çünkü herşeyi sordu bende hiçbir belirti yoktu o yüzden demek ki. Ama bugünlerde çok uyuyorum hep yorgunum her tarafım ağrıyor.Masallah erken hissetmissin canimbelkide ben kizimla ugrasmaktan anlamadim pek
Rahim agzi kapali olmasi tabiiki iyi.. ama uzunlugu önemli.. kisalma olmucak... bidahaki gittiginde gerek duyarsa doktor ölcer canim.. bazen sikayetin olmaYinca ölcmüyo doktorlar amma bence illa bi ölcülmeli...
Ayyy ne mutlu sana son bi hafta :) boyle 37 filan gördükçe mutlu oluyorum. Malum herkes ikiz olunca kesin erken dogar onlar diyor. Rabbim sag saglim versin kucagina... kolay dogum olsun insallah
Canım ben şuan 32.haftanın içindeyim ama henüz girmedim nst yeİleri haftadaki anneler nst ye giriyormusunuz
Canim benim insallah. Allah büyük diyoruz. Dualarimdasin. Allah saglikli ve zamaninda kucagina almayi nasip etsinSeni cok iyi anliyorum bende oglumda artik öyle yorulmustum ki.. ama mecburdum ultrasona girmeye cünkü onun gelisiminide doktorum cok dikkatlice gözlemledi strese veya sikntiya girmesini istemedi hic...hakkinda hayirlisi olsun... Allah büyük.. mucize hazinesi cok.. insaAllah sizede cok büyük bi mucize göstersin ve iki beebginde seninle olsun sagliklica.. duacinim..
İleri haftadaki anneler nst ye giriyormusunuz
Heyecan dorukta canım, her an tetikteyim ve artık doğsunlar istiyorum, ne sağa ne sola yatabiliyorum, oturarak uyumaya çalışıyorum. Çok zorlanıyorum yani son haftalarda, 17 Ocak’a gün verdi doktor ama bakalım bekleyecekler mi bebişler
Doğrudur çünkü herşeyi sordu bende hiçbir belirti yoktu o yüzden demek ki. Ama bugünlerde çok uyuyorum hep yorgunum her tarafım ağrıyor.
Raporlar bitti maalesef geçen hafta işe başladım ve halen çalışıyorum ama iş yerinde akşam üstü uyuklamaya başlıyorum, işten çıkıp eve gitmek bile beni çok yoruyor, daha şimdiden böyleyse ilerde ne kadar zor olacak belli oluyor zaten. Senin nasıl geçiyor, iyi misin bu aralar her şey yolunda mı?Normal canimikiz gebelikte herseyi duble yasamak demek.. sen cok yorma ama kendini.. yoruldugun anda hemen uzanip dinlen.. naptin rapor isini?
Raporlar bitti maalesef geçen hafta işe başladım ve halen çalışıyorum ama iş yerinde akşam üstü uyuklamaya başlıyorum, işten çıkıp eve gitmek bile beni çok yoruyor, daha şimdiden böyleyse ilerde ne kadar zor olacak belli oluyor zaten. Senin nasıl geçiyor, iyi misin bu aralar her şey yolunda mı?
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim ilk hamileliğim ama benim vücuduma göre göbeğim biraz fazla büyük herhalde, kaç hafta önceden görenler Bugünlerde doğacak herhalde diyorlar bana.
Çatlaklar da 33. Haftaya kadar bişey yoktu bende ama 33’de bir başladı, şu anda kaşıntıdan yerimde duramıyorum.
Bende ilk hamileliğimi hiç anlamamışım 7 kg aldım zaten sadece kasık kısımlarımda son aylarda çatlak olmuştu.ama bu çok başkaymış hele bir de ilki sezeyan olunca sanki dikiş yerlerim acıyor o çatlaklar kendini göstermeye başladı şimdiden ilerisi için korkutuyor beni:)allahım yardım etsin artıkAy benimde 31 den sonra catlamaya başladı gittikçede çoğalıyor yaglar fayda etmedi. İlk gebeligimde hiç olmadı ama malum 6 aylıkken 8 aylık gibi olmuştum. Karnımın deriside resmen yanıyor catlaklardan sanırım.
Aslında şimdi düzeldim diye rapor olayını araştırmadım ama haftaya kontrolde sorabilirim. Peki çok kilo aldın mıyani toplamda kaç kilo aldın? En çok kilo alımından çekiniyorum.Heyet raporunu arastirdin mi canim? Hic mi imkani yok onu alabilmene? Ikiz gebelik gercekten zor canim.. insaAllah hic bi zorluk yasamazsinda.. yinede temkinli ol sen... cok yorma kendini... ilerledikce agirlasican..
ben cok sükür iyim canim.. evde yatistayim.. her hafta kontrollerim var .. doktorum yatmaktan baska yapilcak bisey yok diyo... insaAllah vakitlice sag salim alirim kucagima...
Canım geçmiş olsun inşallah bebişlerin sağlıkla vaktinde gelir sen moralini bozma ki onlarda kendini iyi hissetsinHanımlar nasılsınız. Kontrol vardı bugün benim. Servikal uzunluk 2 cm hala doktor 34 ten önce gelceklerini düşünmüyorum dedi bı de soldaki bebeğin suyu biraz azalmış moralim bozuldu ona ama inşallah sorun olmaz
Sağol canım inşallah hepimizinki inşallah. 15 gün sonra tekrar gidicem nasip olursa bakalım ne dicek. Soldaki başını baya aşağı dayamis korkuttu bniCanım geçmiş olsun inşallah bebişlerin sağlıkla vaktinde gelir sen moralini bozma ki onlarda kendini iyi hissetsin
Artık dua edip dinleneceğiz canım bebeklerimiz içinde bizim içinde hayırlısı olsunSağol canım inşallah hepimizinki inşallah. 15 gün sonra tekrar gidicem nasip olursa bakalım ne dicek. Soldaki başını baya aşağı dayamis korkuttu bni
canm korkma benımde gecen haftakı kontrolum berbat gecmıstı ama korkmak cıdden daha kotu yapıyor ınsanı ıyı dusun ıyı olsun. persembede benım kontrolum var.Hanımlar nasılsınız. Kontrol vardı bugün benim. Servikal uzunluk 2 cm hala doktor 34 ten önce gelceklerini düşünmüyorum dedi bı de soldaki bebeğin suyu biraz azalmış moralim bozuldu ona ama inşallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?