2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ayy kıyamam bende bırakamıyorum hiç ya ki 6 yaşına girdi artık ama benim aklım onda kalır elimde değil yapamıyorum yani amin cnm

Az kaldı maşallah varmı bizlere onerilerin senin Haftalara varabilmek için Allah im herkesin bebisleri sağlıkla gelir inşallah sende vaktinde inşallah sağlıkla alırsın kucağına kuzulari

Evet canim aramizda 3 hafta var.. saglikla kavusalim insaAllah.. sezeryan mi
Normal mi düsünüyorsun canim? Kizin sezeryan mi? Ben sezeryandan cok korkuyom

Az kaldı maşallah varmı bizlere onerilerin senin Haftalara varabilmek için Allah im herkesin bebisleri sağlıkla gelir inşallah sende vaktinde inşallah sağlıkla alırsın kucağına kuzulari
canım ben hiç dikkat etmedim her işimi kendim yaptım oğlumla oynadim dışarı çıktım tabi sonunda 32 haftada erken doğum riski çıktı normal hayata devam et riskin yoksa aklın sürekli bebeklerde olursa kendini strese sokuyor insan çünkü ama tabi kendini çok yorma mutlaka bi iş yaptıysan arkasına uzan dinlen en ufak şikayetin olsa doktora söyle gözden kaçan bişey olmasın işte böyle böyle geldik 36 haftaya :) yeme içme konusunda ilk aylar pek bişey yiyemedim bulantilar geçince hergün süt kaşar peyniri yumurta(sadece peynirli yiyebildim) ceviz muz bol meyve yedim inşallah sizde görürsünüz bu haftaları canım

Ay aglicam simdiiii
Bazen 3 cocuga yeterli olabilecekiyim diye kaygilaniyorum...

Ay aglicam simdiiii
Bazen 3 cocuga yeterli olabilecekiyim diye kaygilaniyorum...
aynı şeyi bende düşünüyorum ama yeteriz canım allah yardım eder inşallah ben çok merak ediyorum eşimle nasıl olcaz bi anda 3 çocuk sahibi olmak garip geliyo tam düzene girdi hersey oğlumda şimdi sil baştan başlamak zorlamaz umarım

Evet canim aramizda 3 hafta var.. saglikla kavusalim insaAllah.. sezeryan mi
Normal mi düsünüyorsun canim? Kizin sezeryan mi? Ben sezeryandan cok korkuyom

Kizimi normal.dogurdum canim ama doktorum ikizde normal riskli dedi. Zaten ikizi normal dogurmaya korkuyorum ama sezeryan dan daha cok korkuyorum. Buyuk ihtimal sezeryan olacak. Orada prosedur nasil isliyor... sen ne dusunuyorsun

Teşekkür ederim ağzına kalemine sağlık ben normalde çalışıyorum ama raporluyum evdeyim yemek ütü ufak tefek işler yapıyorum ayrıntılı USG de 3 cm demişti radyoloji uzmanı serviks boynu uzunluğu için kadın doğum Dr 3 hafta da bir çağırıyor muayene o da şimdilik iyi diyo başlarda lekenlenme olunca yasaklamisti yürüyüşü şimdi yapabilirsin diyo artık hayırlısı Allahtan vakti saati gelince gelirler inşallah sağlıkla çok teşekür lerrrr

benim kontrollerde öyleydi canım 3 haftada bir gittim bende 8 ya da 9 haftaydi tam hatırlamıyorum benimde lekelenme oldu yat dedi doktor progestan kullandım ama pek yatmadım inşallah sağlıkla gelsin kuzular

Slm herkese rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi kaç haftalik hissettiniz bebislerinizi biz 17+4 olduk daha hissetmedim erkenmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…