• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba, aranıza dün itibariyle katıldım :) 8+6 haftalık hamileyim. İlk tüp bebek denememdi. Düne kadar tek sanıyorduk ama bir tane yaramaz kendini saklamıs ve bize dün sürpriz yaptı önce şaka sandık ama gercekmiş :) Biri 8+4 digeri 9 haftalık gözüküyordu. Hala şoktayım ve inanamıyorum :)

Merhaba, aranıza dün itibariyle katıldım :) 8+6 haftalık hamileyim. İlk tüp bebek denememdi. Düne kadar tek sanıyorduk ama bir tane yaramaz kendini saklamıs ve bize dün sürpriz yaptı önce şaka sandık ama gercekmiş :) Biri 8+4 digeri 9 haftalık gözüküyordu. Hala şoktayım ve inanamıyorum :)
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah

Merhaba arkadaşlarrr 32.haftama girmiş bulunuyorum çok şükür size birşey soracağım ben sağdaki bebeğimin hareketlerini fazlasıyla hissediyorum ama soldakini o kadar fazla hissetmiyorum sizde de oluyormu böyle

Benim de hamileliğim boyunca öyle oldu. Sağdaki aşırı hareketli, dışardan da görülebilecek şekilde, soldakini hissetmek için sürekli elim üstünde bekliyorum ama fazla hissedemiyorum.
Ultrasonlarda gelişiminin kalp atışlarının normal olduğunu görünce rahatlıyordum. Bir de burda da çoğu ikiz annesinden aynı şeyi duyunca demek ki normalmiş diyorum.

Amin canım inşallah:)
Son bir hafta diyince heyecanlandım valla :))
Biz de doğuracağımız günü bilmiyoruz ama her şey vaktini bekliyo, kimbilir ne zaman gelecek pıtırcanlar.. hazırlıklar bitmek üzere :)
bende çok heyecanlıyım canım valla :) inşallah sizinkilerde zamanini bekleyip öyle gelirler

Ayy bunları okuyunca bi tuaf oldu içim gerçekten okadar çabuk gecermi zaman bende son haftarı gorurmuyum diye düsüyorum hep siz cok şükür sonuna gelmissiniz rabbim hepimize saglikla evlatlarımı kucaklarımıza almayı nasip etsin
Rabbim sizede nasip etsin bu haftalara gelmeyi canım

Hayırlı ugurlu olsun cnm. Allah tamamını erdirsin saglıkla al kucagına.

Canım benim de ilk gebeliğim ve tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım, benim de önceden düşüğüm olmamıştı ve tüp bebek doktorum bana da bir sürü ilaç vermişti transferden sonra. Transferden hemen sonra kullanmaya başladım, hamile olduğumu öğrenince bitecek sanıyordum doktorum devam edeceğiz dedi, 3 Aydan sonra da bunları bırakıp başka ilaçlara geçeceğiz dedi.
Ama ben de herhangi bir sorun yokken ilaç kullanma taraftarı hiç değilim. Almış olduğum ilaçları bitirene kadar devam ettim ama sonra onlar bitirince hepsini bıraktım.
O kan sulandırıcı iğne gerçekten çok can yakıyor. Ve benim de pıhtılaşma sorunum falan yoktu. Doktorum tüm ilaçları önlem amaçlı veriyordu. Yani hamileliğimin 3. Ayının başında belki daha bile erken ben tüm ilaçları bıraktım. Sadece vitamini almaya devam ettim. Şimdi de son 1 aydır kan değerim düşük çıkınca Demir ilacı ve ekstradan kalsiyum ve magnezyum almaya başladım.
Tüp bebek olunca hep ilaca boğuyorlar bizi ama bence bu gebeliğin de normal gebeliklerden farkı yok. Doktor bir test yapıp bende bir eksiklik veya bir sorun görseydi ve ona göre ilaç verseydi amenna ama önlem amaçlı boşa ilaç kullanmayı sevmiyorum çünkü tüm ilaçların faydası olduğu gibi yan etkisi olduğunu da düşünüyorum. Benim bu konudaki naçizane fikirlerim ve yaptıklarım bu şekilde.
Sağlıklı ve sorunsuz hamilelikler diliyorum sana da.
Aynen senin gibiyim bende, üstelik diğer Dr bırak demesine rağmen ya bişey olursa diye içim içimi kemiriyor, aydınlattığın için çok sağol, tabii herkesin durumu başka ama önündeki örnekten daha çok rahatlıyor insan. Amin inşallah sana da hayırlı doğumlar şimdiden az kaldı galiba, sorunsuz Doğum ve sağlıklı günler sana ve bebişlerine, Allah'a emanet..

Canım hayırlı sağlıklı şekilde kucağına al inşallah minnoşlarını.. Seni özellikle takipteyim benim de tek yumurta monokoryonik diamniyotik ikizler :) inşallah seninki gibi 36-37.haftalarımızı sağlıkla görmek nasip olur

Ben de regenesis max içiyorum canım ayrıca bir gün magnesium diasporal bir gün osteocare içiyorum. Ben de senin haftalarda başlamıştım kasılmalarım epey geç başladı diğer arkadaşlara kıyasla.. magnezyum şart sen gönlünü ferah tut doğum sonrası için bile önemli

Benim de tüp bebek ve hamileliğimin ilk 3 ayında kan sulandırıcı hibor iğne kullandım. Sonra pıhtılaşma testleri va yapıldı, kadın doğum doktoru-endokrinoloji uzmanı-hematoloji uzmanı birleşip bir karar verdiler kan sulandırıcıya devam etmemin gereksiz olduğunu söylediler kan sonuçlarıma göre..
Sen de detaylı bi tetkik yaptırıp öyle karar ver devam edip etmeyeceğine canım
Bilgilendirmen için çok teşekkürler canım sağlıklı günler..

son bir hafta kızlar daha dün gibi testi yapıp şaşkınlıkla eşime söylemem doktorun sürpriz var diyip tek kese iki bebek göstermesi minicik kalplerinin atışı ne çabuk geçmiş zaman
Gerçekten okadar çabuk geçiyormu bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. ^^

Günaydınn herkese...benim biranda karnım büyüdü yaa şimdiden böyle sonra nasıl olacak...Kızlar çok mu büyüyor bu göbekler??bir de çatlak durumunuz nedir?

Günaydınn herkese...benim biranda karnım büyüdü yaa şimdiden böyle sonra nasıl olacak...Kızlar çok mu büyüyor bu göbekler??bir de çatlak durumunuz nedir?

Valla büyüyor canim. Kendimden ornek vereyim. Ilk hamileligim de normal kıyafetlerimi giyinidm doguma kadar. 3 tane filan pantalon almistim o kadr. Simdi 4. Aydan.itibaren hamile kiyafetleri (ic camasiri dahil) giyiniyorum. Normal kıyafetler cok rahatsiz ediyor
Ilk dogum kilomu geceli 2 ay olacak nerdeyse. Ikiz hamilelik normal hamilelikden cok.farkli...

Back