- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi marbling817
- #3.701
[/QUOTE]cennet35 @littlebiggirl Dmrz C Camgulu @yagmurcuk80 fadiming M mrckrc Geleceksin biliyorum
@Dta82
kızlar sımdı butun yazıklarınızı okudum hem bebeklerın aslında kılolalarının ıyı oldugunu duydugum ıcın hemde bu sekılde bırbırımıze destek oldugumuz ıcın cıdden cok mutlu oldum Allah razı olsun hepınızden vallahı moralım düzeldi yaa... dün iki saat banyodan cıkmadım hem vucuden hem beyın olarak mahvettıler benı. bugunde bu mesajları okuyarak uyandım. ama sımdı gayet olumlu pozıtıfı dusunuyorum dusunecegım.... saga sola eşe dosta anlatmak işe yaramıyor bizi bizden başka anlayan yok bunuda emın oldum. hepınız sagolun rabbım hıc bırımıze bu endıselerı uzun sure yasatmasın saglıkla kucagımıza alalım
canım kimse anlamaz suan hatta ters ters konuşup sinir bozarlar en azından burda hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ve yorumlarida ona göre yapıyoruz benim son kontrolde hatırlarsın belki sinir olmuştum doktor 2500den az olmaz doğum kiloları dedi kayinvalidem 2 kiloyu geçmez bunlar dedi nedenide karnım küçükmüş allahtan doktorum içimi rahatlatiyo