• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

cennet35 cennet35 @littlebiggirl Dmrz Dmrz C Camgulu @yagmurcuk80 fadiming fadiming M mrckrc Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum
@Dta82

kızlar sımdı butun yazıklarınızı okudum hem bebeklerın aslında kılolalarının ıyı oldugunu duydugum ıcın hemde bu sekılde bırbırımıze destek oldugumuz ıcın cıdden cok mutlu oldum:cry: Allah razı olsun hepınızden vallahı moralım düzeldi yaa... dün iki saat banyodan cıkmadım hem vucuden hem beyın olarak mahvettıler benı. bugunde bu mesajları okuyarak uyandım. ama sımdı gayet olumlu pozıtıfı dusunuyorum dusunecegım.... saga sola eşe dosta anlatmak işe yaramıyor bizi bizden başka anlayan yok bunuda emın oldum. :KK200: hepınız sagolun:KK200: rabbım hıc bırımıze bu endıselerı uzun sure yasatmasın saglıkla kucagımıza alalım :anne:
[/QUOTE]
canım kimse anlamaz suan hatta ters ters konuşup sinir bozarlar en azından burda hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ve yorumlarida ona göre yapıyoruz benim son kontrolde hatırlarsın belki sinir olmuştum doktor 2500den az olmaz doğum kiloları dedi kayinvalidem 2 kiloyu geçmez bunlar dedi nedenide karnım küçükmüş allahtan doktorum içimi rahatlatiyo

Ben de normal doğum isteyenlerdenim. Doktorum bunun için iki bebeğin de pozisyonunun uygun olması gerekli demişti. İlk zamanlar biri hep tersti ama son ultrasonda o da normal doğum pozisyonu almış, doktorum Doğuma geldiğinde bu şekilde olurlarsa normal doğum olarak başlarız diyor.
Bir de son dünkü son muayenede doktorum açılmayı kontrol etti ve 3 cm açıklığın var dedi. Doğum yakında olacaktır dedi ama eve gönderdi. 3 cm açıklık yeterli değil mi? Şimdi evde korkuyorum. Ya açılmam artar ve ben doğumun başladığını hissedemezsem diye. Çünkü kasılmalar sırasında hiç ağrım sancım olmuyor.
hakkında hayırlısı olsun canım benim bebeklerimde baş aşağı hatta biri doğum kanalında ama ilki sezeryan olunca yine sezeryan istedim son kontrolde benim doktorum açıklık 7 cm olursa doğar bebeklerin demişti o yüzden kasılmalari engellemek için ilaç verdi açılman varsa yat dinlen çok yorma kendini kasılmalar açılmayi ilerletiyormus

Ben de normal doğum isteyenlerdenim. Doktorum bunun için iki bebeğin de pozisyonunun uygun olması gerekli demişti. İlk zamanlar biri hep tersti ama son ultrasonda o da normal doğum pozisyonu almış, doktorum Doğuma geldiğinde bu şekilde olurlarsa normal doğum olarak başlarız diyor.
Bir de son dünkü son muayenede doktorum açılmayı kontrol etti ve 3 cm açıklığın var dedi. Doğum yakında olacaktır dedi ama eve gönderdi. 3 cm açıklık yeterli değil mi? Şimdi evde korkuyorum. Ya açılmam artar ve ben doğumun başladığını hissedemezsem diye. Çünkü kasılmalar sırasında hiç ağrım sancım olmuyor.

Canim 3cm aciklikla 1-2 hafta gezen kadinlar var... ikizde olsa ayni.. suyun gelir illaki anlarsin.. sancilarin baslar... ne güzel doguma hazira insaAllah bebislerin.. kilolarida süperdi en son yazdiginda masaAllah.. küvezlik bi durumunuz olmaz insaAllah..dün kac cikti kilolari? sip sak dogur insaAllah... bizidelütfen haberdar et... kendini fazla yorma bol bol yat ..

Son düzenleme:
Tombuldut Tombuldut ah canim benim... bu doktorlarda insani allak bullak ediyo... msaAllah kilolari iyi sen takma bu kadar kafana doktlrda bak sonradan demis hersey iyi diye... sen beslenmeye ayni sekil devam et.. herseygüzel olucak insaAllah canim benim..

salı günü öğrencem canım kilolarini yazarım buraya kontrolden çıkınca kızlarıma kavusmaya son 10 gün inşallah :) Dr a 2 haftada bir gidiyorum bi sorun olursa telefondan bilgi alıyorum doktorumdan

Ayyyy son 10 gün mü... cennetim ne kadar az kalmis masaAllah yaaaa... erken gelicek derken senin pitirciklarin gelmez bile :-) gününde almasa doktor daah dururlar :-) darisi saglikla basima insaAllah bende hayirlisiyla ilerlerim daha cokca :-)

Ayyyy son 10 gün mü... cennetim ne kadar az kalmis masaAllah yaaaa... erken gelicek derken senin pitirciklarin gelmez bile :-) gününde almasa doktor daah dururlar :-) darisi saglikla basima insaAllah bende hayirlisiyla ilerlerim daha cokca :-)
inşallah herkes 37leri görür canım doktor salı günü son kontrole çağırdı kesin gün soylicek 15 ocak demişti bakalım benim kızların rahatı yerinde galiba :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

hakkında hayırlısı olsun canım benim bebeklerimde baş aşağı hatta biri doğum kanalında ama ilki sezeryan olunca yine sezeryan istedim son kontrolde benim doktorum açıklık 7 cm olursa doğar bebeklerin demişti o yüzden kasılmalari engellemek için ilaç verdi açılman varsa yat dinlen çok yorma kendini kasılmalar açılmayi ilerletiyormus

Sağol canım hepimiz için inşallah. Zaten yatak istirahatindeydim ben 28. Haftadan beri ama artık 35’i de geçtiğim için dikkatli davranıyorum tabi ama sürekli yatmıyorum, bebeklerim ne zaman isterlerse gelsinler diyorum.
2 gün sonra 36+0 olacağım yine de 2 gün daha beklemelerini tembih ediyorum onlara☺️

Canim 3cm aciklikla 1-2 hafta gezen kadinlar var... ikizde olsa ayni.. suyun gelir illaki anlarsin.. sancilarin baslar... ne güzel doguma hazira insaAllah bebislerin.. kilolarida süperdi en son yazdiginda masaAllah.. küvezlik bi durumunuz olmaz insaAllah..dün kac cikti kilolari? sip sak dogur insaAllah... bizidelütfen haberdar et... kendini fazla yorma bol bol yat ..

Yaa, ben de netten biraz baktım 4 cm açıklık olduğunda aktif doğum başlamış sayılır diyordu, ben de biraz korktum açıkçası. Pazar günü 36. Hafta doluyor, içimde yine de 36’yı doldurmuş olma isteği var 2 gün sonra bebişlere bırakıyorum artık ne zaman isterlerse gelsinler
Ben de yurtdışındayım canım ve burda her kontrolde ultrasona giremiyoruz, perinotologa gittiğimde kilolarını öğreniyordum ama artık ona da gitmeyecem o yüzden bundan sonra Doğum kilolarını öğrenirim ancak inşallah.

cennet35 cennet35 @littlebiggirl Dmrz Dmrz C Camgulu @yagmurcuk80 fadiming fadiming M mrckrc Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum
@Dta82

kızlar sımdı butun yazıklarınızı okudum hem bebeklerın aslında kılolalarının ıyı oldugunu duydugum ıcın hemde bu sekılde bırbırımıze destek oldugumuz ıcın cıdden cok mutlu oldum:cry: Allah razı olsun hepınızden vallahı moralım düzeldi yaa... dün iki saat banyodan cıkmadım hem vucuden hem beyın olarak mahvettıler benı. bugunde bu mesajları okuyarak uyandım. ama sımdı gayet olumlu pozıtıfı dusunuyorum dusunecegım.... saga sola eşe dosta anlatmak işe yaramıyor bizi bizden başka anlayan yok bunuda emın oldum. :KK200: hepınız sagolun:KK200: rabbım hıc bırımıze bu endıselerı uzun sure yasatmasın saglıkla kucagımıza alalım :anne:
[/QUOTE]
Alışverişe gitmiştim geçen hafta satış elemanına kıyafet sordum cinsiyeti ne dedi ikisindende var dedim.kadın yaazııık ikiz mi dedi.ay yazık olan ne var anlamıyorum ben taşıyorum halimden memnunken şikayet etmezken insanları anlamıyorum.takmıyorum Rabbim layık görmüş ben çok mutluyum.

ay evet ya,7 den 70 e ahhh ahh tühh tühh size ne kardeşim .Artık anlat anlat en sonunda bide kaderinmiş yorumu.ben mutluyum hergünüme şükrediyorum içimdeki mucizeyi sonuna kadar yaşamak istiyorum evlat kokusu gibi yok biliyorum ,olmaması ne biliyorum kime ne dimi ama,haklısın kardeşim

Alışverişe gitmiştim geçen hafta satış elemanına kıyafet sordum cinsiyeti ne dedi ikisindende var dedim.kadın yaazııık ikiz mi dedi.ay yazık olan ne var anlamıyorum ben taşıyorum halimden memnunken şikayet etmezken insanları anlamıyorum.takmıyorum Rabbim layık görmüş ben çok mutluyum.[/QUOTE]

Valla benzer bi laf bana da geldi dun hemde gencecik bi anneden. Çocuklarımızın arasinda 1 ay var. Yok.nasil cesaret ettin ikinciye, ay ikiz nasil bakacaksin ne yapcaksin bidi bidi konustu. Bi ara tuvalet terliği ile agzina vurasim geldi. Hadi yasli insanlari anlayabiliyorum ama gencecik insanların bizi anlamamasi tuhaf geliyor

Alışverişe gitmiştim geçen hafta satış elemanına kıyafet sordum cinsiyeti ne dedi ikisindende var dedim.kadın yaazııık ikiz mi dedi.ay yazık olan ne var anlamıyorum ben taşıyorum halimden memnunken şikayet etmezken insanları anlamıyorum.takmıyorum Rabbim layık görmüş ben çok mutluyum.[/QUOTE]
Ayy o yazık lafına çok sinir oluyorum yazıklık birşey ne varki rabbim nasip etmiş iki tane evlat çok şükür

Aa bugün eczacıda bana işin zor diye diye bi kaldı yani.....

Tombuldut Tombuldut valla canim damdan düşenin halini damdan düşen anlarmis.... bizi de bizden baskasi anlamaz.
cok guzel laf kuzum begendım bunu:)))) aman bız bırbırımızı anlayalım da dısardakıler anlamasada olur

canım kimse anlamaz suan hatta ters ters konuşup sinir bozarlar en azından burda hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz ve yorumlarida ona göre yapıyoruz benim son kontrolde hatırlarsın belki sinir olmuştum doktor 2500den az olmaz doğum kiloları dedi kayinvalidem 2 kiloyu geçmez bunlar dedi nedenide karnım küçükmüş allahtan doktorum içimi rahatlatiyo[/QUOTE]
cennet35 cennet35
ay senın masalllahın var daha ne olsun ya mis gıbı haftalarını goruyosun maşşallah subuhnallah ayrıca sen kontrole ıkı haftada bırmı gıdıyosun? bu doktor benı haftayada cagırdı normalde bende ıkı haftada bır gıdıyodum sımdı haftada bır olacak sanırım

Tombuldut Tombuldut ah canim benim... bu doktorlarda insani allak bullak ediyo... msaAllah kilolari iyi sen takma bu kadar kafana doktlrda bak sonradan demis hersey iyi diye... sen beslenmeye ayni sekil devam et.. herseygüzel olucak insaAllah canim benim..
PembeHelvam PembeHelvam
aynen ya adam direk yere gömdü cıkardı benı ben akıl edıp sat tarıhını gec dollenme dıye hatırlatmasaydım o sekılde aglaya zırlaya eve gelıcektım... dedıgın gıbı pembısım beslenmeme aynı devam edıcem umarım haftaya daha ıyı haberler alırım

Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum
sana yezık deseydın akıl fukarası :sinirli: tam dayaklıklar ya

Sana yazık aslında diyip çıkardım o mağazadan :sinirli:

Back