• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

İnan fazla takmıyorum hamilelikten önce çok takmıştım çocuğun olmuyor diye markete çıksam bazen ağlayarak gelirdim. Bazen aynı kişi daha bir adet dönemim geçmeden tekrar sorardı.el insaf ya el insaf amaan Rabbime bin şükür bugünleri gösterdi.inan benim en büyük sınavlarımdan biri ozamanlardı. Artık takmıyorum takamıyorum.rabbime karşı gelirmişim gibi

benım ablamın 7 senedır cocugu olmuyor. ben 2 ay korunmadım kendılıgınden ıkızlere hamıle kaldım.hersey nasıp ıste.... cocuk yapmazsın nıye olmuyor derler... tedavi gorursun eeee nezaman sonuc alıcan derler... hamıle kalırsın dogum nezmaan bla bla bla derler... dogurursun ıkıncı nezamana yapcan derler... yanı derlerde derler :) oyuzden ınsanları memnun etmek zor Rabbım razı olsun yeter... gerisi kuru gürültü

X Xspring ve cennet35 cennet35 ikizlere hamile olup sizin gibi 35.36 lara gelmişler umut oluyorsunuz.seviniyorum şükür geldiler bizim gibilerinde ogünleri hayaliyle yaşıyoruz.sağlıcakla kucagınıza almakta nasip olsun inşallah.

Allah razı olsun Canım, inşallah bu haftaları hepiniz görürsünüz, topiğin amacına uyarak hepimiz 36+’larda sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

çok şükür canım riskli haftaları geçtik inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz banada doktor yat dedi ama sürekli yatmiyorum kendimi yormadan hem oğlumla ilgileniyorum hem islerimi hallediyorum banada doktor 36+0 olsun alırız demişti

Benim doktor da 17 ocağa gün vermişti aslında, o zamana kadar doğum başlamazsa o gün alacaktı, o da benim için 37+3 oluyor. Ama son kontrolde 3 cm açıklık ölçünce bebekler o tarihi beklemeyecek büyük ihtimalle dedi.
Bakalım hayırlısı, heyecan dorukta her gün doğum olabilirmiş gibi bekliyoruz.
İnşallah senin bebişler planlanan tarihe kadar beklerler.

hahahahah keske deseymıssın :KK70: bazen çakıcan oyle lafları o tıplere hakedıyolar valla...
bıde hakkaten benımde ıkisi erkek. direk tepkıler dedıgın gıbı oluyo. tovbe est. sankı secme hakkımız var yeterkı saglıklı olsunlar...

canım ban olayı olmasa ah daha neler gecıyor ıcımden :bicak: :))))))

cok mantıklı bı taktık :KK14: ben bebelerın dogmasını beklıyorum.... ondan sonrada elestırıler olacak cunku. ama ozaman boyle uysal olmayacagım. haşa kotu amacla demıyorum ama ozellıkle tek cocuklu annelerın, daha 8-10 aylık bebeklerı olup tecrubenın alasını bılıyormus gıbı takılan annelerın yorumlarını dınlemeyecegım. dınlemek istemedıgımıde acıkca soylerım. cunku bence en guzelı ıkız tecrubesı olan annelerle konusmak ve bılınclı buyuklerımıze annemıze vs danısmak. :KK200:
Aynen canım ikiz tecrübeleri bence daha kıymetli. Benim yanımda ilk 1 hafta 10 gün belki yanımda olacak yada olmayacak kimse yok.müşterilerimizden bi abla ikizleri büyüttü. Yanında biri olacakmı diye sordu yok deyince bende kendim baktım boşver boşver biraz zorlanacaksın ama halledersin dedi böyle demesi bile bi güç

benım ablamın 7 senedır cocugu olmuyor. ben 2 ay korunmadım kendılıgınden ıkızlere hamıle kaldım.hersey nasıp ıste.... cocuk yapmazsın nıye olmuyor derler... tedavi gorursun eeee nezaman sonuc alıcan derler... hamıle kalırsın dogum nezmaan bla bla bla derler... dogurursun ıkıncı nezamana yapcan derler... yanı derlerde derler :) oyuzden ınsanları memnun etmek zor Rabbım razı olsun yeter... gerisi kuru gürültü
Rabbim inşallah ablanada en kısa zamanda nasip etsin zor çeken bilir sabrının sonucunu alır inşallah.

2 kız deyincede biri oğlan olsaymış diyenler olyor :) hiçbir türlü beğendiremefik
Ben de bi tanede evde var kızım çok şükür diyorum

Benimde insallah 3 kizim olucak ve ben mussssssmutluyum... Allah bana böylesine güzel duygulari yasatmis evlat nasip etmis bide cinsiyetinimi sorgulucam?aslaaa.. öyle cahil büyümedim ben cok sükür... rabbim evimi kizlarla bereketlendiriyo cok sükürrr... ve benim kizima insallah 2 tane hayat arkadasi geliyo... arkadasa gerek kalmicak Allahin izniyle 3 baci olunca ohhhh misssss :-)

İnan fazla takmıyorum hamilelikten önce çok takmıştım çocuğun olmuyor diye markete çıksam bazen ağlayarak gelirdim. Bazen aynı kişi daha bir adet dönemim geçmeden tekrar sorardı.el insaf ya el insaf amaan Rabbime bin şükür bugünleri gösterdi.inan benim en büyük sınavlarımdan biri ozamanlardı. Artık takmıyorum takamıyorum.rabbime karşı gelirmişim gibi

Ah canimsin... bende o yollardan gectim.,,, maalesef yasayan bilemez... anlamiyo... o yüzden bende belirli bi noktadan sonra insanlari kale almamaya basladim ve hep Allaha havale ettim.... ve icimden o insanlara dedim ki.. incitme! Incittigin yerden incilirsin...

Allah razı olsun Canım, inşallah bu haftaları hepiniz görürsünüz, topiğin amacına uyarak hepimiz 36+’larda sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Canim sen nerdensin? InsaAllah saglikla hepimiz 36+ lari görürüz canim... dogumunda bizede dua et olur mu? Ben nacizane senden kendim icinde özel dua istiyorum canim... bebelerim saglikla haftalarini tamamlasin diye....

Canim sen nerdensin? InsaAllah saglikla hepimiz 36+ lari görürüz canim... dogumunda bizede dua et olur mu? Ben nacizane senden kendim icinde özel dua istiyorum canim... bebelerim saglikla haftalarini tamamlasin diye....[/QUOTE]

Ben şu an Amerika’dayım. Eşimin eğitimi dolayısıyla birkaç sene daha burda olacağız.
Ben inanıyorum sen de 36+’ları göreceksin inşallah. Hatta artık doğsunlar beklemek istemiyorum diyeceksin
Allah kabul etsin, dua da ederim tabi ki canım.

Aynen canım ikiz tecrübeleri bence daha kıymetli. Benim yanımda ilk 1 hafta 10 gün belki yanımda olacak yada olmayacak kimse yok.müşterilerimizden bi abla ikizleri büyüttü. Yanında biri olacakmı diye sordu yok deyince bende kendim baktım boşver boşver biraz zorlanacaksın ama halledersin dedi böyle demesi bile bi güç

ben bı kac gün once bu konuyu arastırdım yardımcınız olsun yada annenız kardesınızde yanınızda olsun bıraz beraber buyutun dıyenler de cok ama genel olarak butun anneler tek basına bakmanın daha düzenli oldugunu, cocuklara belırlı seylerı alıştırmanın, başkasının mudahalesı olmadan bakmanın daha rahat oldugunu da soyluyorlar.... ki bencede hem ozguvenımız daha cok olur. benım esım surıyede annem mecbur benımle kalıyor. sımdıden anneme alıstım kolaylıgı oldugu kadar aslında sıkıntıda. cunku ona guvenıyorum topu ona atıyorum hep :KK51: bakalım artk hayırlısı :21:

Sağol canım benim boğaz kötü olmuş antibiyotiğe direndim ama mecbur kullanıyorum.. 25. Haftaya geldim şükür ilk hedef 28 sonra 32... doktorum 34 bitince alalım diyor tabi o günleri görürsek. Yawaştan alışverişe başladım biraz gezsem karnım kasılıp kalıyor her yerim ağrıyor.
Birde bebek hareketlerini hep aynı tarafta hissediyorum
Neden 34 bitince alalım diyor doktorunuz? Bebekler duruyorsa,bir sıkıntı yoksa içinizde gelişmeleri daha iyi değil mi? Bilmediğimden soruyorum.

inşallah herkes 37leri görür canım doktor salı günü son kontrole çağırdı kesin gün soylicek 15 ocak demişti bakalım benim kızların rahatı yerinde galiba :nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Bir sıkıntı yoksa neden erken almak istiyor doktorlar? Erken doğum riskinde müdahale edilir ama erken doğum riski yoksa almak için neden müdahale etmek istiyorlar? 37-38 e kadar durabilmek en büyük duam. Ama burdan okuduğum kadarıyla doktorlar erken almak istiyor. Böyle olması sizin içinize siniyor mu?

Ben şu an Amerika’dayım. Eşimin eğitimi dolayısıyla birkaç sene daha burda olacağız.
Ben inanıyorum sen de 36+’ları göreceksin inşallah. Hatta artık doğsunlar beklemek istemiyorum diyeceksin
Allah kabul etsin, dua da ederim tabi ki canım.

Ayyy agzindan bal akiyo canimsin... insaAllah insaAllah.. sen hep bana böyle güzel dua et olur mu... motivasyonum artiyo yattigim yerden :-)
Seninde insaAllah hayirlidogumlarin olur..
bu arada pitirciklarin isimleri ne olucak annesi?

kizlar selam

ikiz gebeligim var ve gecen hafta az bir kanamam oldu dr um coraspini biraktirdi. aranizda boyle olup sonra tekrar ne zaman coraspine basladigini bilen var mi?

Yaa zavallı biz:)hep böyle bir tavır...ünlüler hepsi ikiz yapıyor valla..bizler şanslı insanlarız 80 kadından biriyiz Allah’a şükür..sağlıkla gelsinler inşallahhh
kizlar selam

ikiz gebeligim var ve gecen hafta az bir kanamam oldu dr um coraspini biraktirdi. aranizda boyle olup sonra tekrar ne zaman coraspine basladigini bilen var mi?
pıhtılaşma sorunun varsa kan sulandırıcı veriyo zaten ben ilk hamileliğimde 7 ay kullandım coraspşrin elzem bi ilaç diil diye biliyorum

Bir sıkıntı yoksa neden erken almak istiyor doktorlar? Erken doğum riskinde müdahale edilir ama erken doğum riski yoksa almak için neden müdahale etmek istiyorlar? 37-38 e kadar durabilmek en büyük duam. Ama burdan okuduğum kadarıyla doktorlar erken almak istiyor. Böyle olması sizin içinize siniyor mu?
canım zaten erken doğum riski var adalat ve magnezyumla kestik kasilmalari ama son iki gundur asagi baski artti artik durmaz yani bebeklerim bende hissediyorum doktorum bekletebildigi kadar durmak istiyor ama 37 haftaya girince ikiz bebeğin 40 haftası gibi demişti zaten 30dan sonra ağrı nefessiz kalma çarpıntı bu sürü sorun çıkmaya başladı

Benim doktor da 17 ocağa gün vermişti aslında, o zamana kadar doğum başlamazsa o gün alacaktı, o da benim için 37+3 oluyor. Ama son kontrolde 3 cm açıklık ölçünce bebekler o tarihi beklemeyecek büyük ihtimalle dedi.
Bakalım hayırlısı, heyecan dorukta her gün doğum olabilirmiş gibi bekliyoruz.
İnşallah senin bebişler planlanan tarihe kadar beklerler.
inşallah beklerler ama o kadar baskı varki aşağı zaten başı kanalda her an gelecek diye korkuyorum dün gece sancidan kasılmadan uyuyamadim salı kontrolde bakalım ne dicek doktor

Niye süt yetmesin ya? Allah ona göre veriyo sütü... bize az stres yapsalar cok sütümüz olcak da iste gelde söyleme!!!
Sallama meraki milletimizde var canim...
biz aslinda alistiriroiz sallamaya.. anne karninda sallaniomu bebeler? Yoooo gayette güzel uyuyolar... yani ben kizimi hic sallamadim.. sallamadanda uyuyabiliyo bi bebek...
Ayy sorma canım ya oğlumu bi alıştırdi kayinvalidem sallanmaya daha yeni vazgecirdim kendi uyumaya alıştı sutumde yok diyenlere inat 32 ay emdi oğlum

Kızlar Genel olarak cinsiyetleriniz ne bebislerinizin benim bir oglum war Bitanesi olsun kiz olsun istiom ins Biri kiz Biri erkek olur tabi öncelik Saglikli olmasi :KK200:

Back