- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #3.661
Canım çok teşekkür ediyorum, burayı takip etmek çok hoş... Sizler benden öndesiniz, 7-8 hafta gibi zamanınız var galiba, her cevabınız öyle rahatlatıyor ki beni, inşallah sizler de ağrısız rahat rahat doğum yaparsınız...
Bu arada yeni bir furya var baby shower diye... Ben hamile kalmadan önce her şeye hevesle atlıyordum. Heyecandan olsa gerek :) Baby shower da yaparım diyordum ama tabii adını Türkçeleştirerek. benden yaşça büyük iki tanıdığım var, hem abla hem arkadaş, onlar hala ısrarla ve inatla yapalım diyorlar. Ama yurt dışında bu olay bebeğin eksik gedik ne ihtiyacı varsa annenin belirlediği markalar dahilinde almak şeklinde yapılan bir kutlamaymış. bizde zannederim yapacak olsak bol miktarda lif, havlu, iç çamaşırı şeklinde gelişecek, üstüne yorulduğumuzla kalacağız.
Bir de hamile kalınca insan sağlıkla kucağıma alayım hiçbir şey önemli değil diye düşünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Daha önce yaptınız mı? Yapacak mısınız? Yapan tanıdıklarınız oldu mu?
Canim daha henüz dogmamis bebege don bicmek bana göre degil acikcasi....cok fazla abartiliyo bence orda harcanan parayla bebegime daha yararli biseyler alirim.. dogumunu mevlüdünü güzelce süsleme yaparim eger cok icinde varsa.... ben karsiyim acikcasi..