• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kizlar kusura bakmayin anca dönüs yapabiliyorum..
Hastaneden cok sükür ciktim.. artik doktorum baska ilac vermiyecegini söyledi.. tamamen yatip istirhat etmemi ve asla bir gram kaldirmamami söyledi.. insaAllah 37 leri görürüm... doktorum hele önce 34 ü görelim insaAllah dedi :-) ah bu anne yüregi... illa fazlasini istiyo...

Sizler nasilsiniz?kizlar:

C Camgulu @nymph26 @kardelen384 cok gecmis olsun canim sanada.. M Mavibekliyorum @nevesta81 Tombuldut Tombuldut F followingsf fadiming fadiming Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum M mrckrc @basbelasiyim cennet35 cennet35 @Avrenim
PembeHelvam PembeHelvam iyi olmana cok sevindim. Allah saglicakla ve vakitlice hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

kızlar bugun kontrole gittim ama anam agladı... benım bu ıkızler de gec dollenme oldu. her defasında bakılırken kac hafta oldukları konusunda sıkıntı yasanıyordu. neyse ultrasonda dr bakarken 34 haftalık gozukuyor 2400 gram olmaları gerekırken 1700 gramlar gelısımlerı durmus bu sıkıntı dedı :cry: tabi ben şok... bu haftama kadar ne sancı ne agrı ne kanama ne lekelenme hıc bır aksı durum yasamamıstım ustelık. sonra doktora gec dollenmeyı hatırlattım tekrar sata bakıldı düzeltıldı ve 32 haftalık gozukuyor 1700 kıloda normal dedı. yanı gelısmlerı durmamıs sat tarıhınde yanls hesaplama olmus :KK43: ama 32 haftaya göre bana 1700 az geldı:KK43: ustelık beslenme seklım süper ötesıyken.. sonra nts cekıldı... dr gosterdım alttakı bebek sıkıntılı serum takılsın bıda nts cekılsın dedı..... serum yedım tekrar nts cekıldım.... tamam hersey normal dedı. haftaya bıdaha gıdıcem.... ay boyle aptal gıbı oldum neye ugradıgımı sasırdım..... 32. haftada olan veya bu haftalara yakın olan arkadaslar bebeklerın kıloları ney sızın? :KK43:
Canım inşallah herşey yolundadır.sıkmamaya çalış canını.kilo konusunda hiç bilgim yok ikizlere göre normaldir inşallah

kızlar bugun kontrole gittim ama anam agladı... benım bu ıkızler de gec dollenme oldu. her defasında bakılırken kac hafta oldukları konusunda sıkıntı yasanıyordu. neyse ultrasonda dr bakarken 34 haftalık gozukuyor 2400 gram olmaları gerekırken 1700 gramlar gelısımlerı durmus bu sıkıntı dedı :cry: tabi ben şok... bu haftama kadar ne sancı ne agrı ne kanama ne lekelenme hıc bır aksı durum yasamamıstım ustelık. sonra doktora gec dollenmeyı hatırlattım tekrar sata bakıldı düzeltıldı ve 32 haftalık gozukuyor 1700 kıloda normal dedı. yanı gelısmlerı durmamıs sat tarıhınde yanls hesaplama olmus :KK43: ama 32 haftaya göre bana 1700 az geldı:KK43: ustelık beslenme seklım süper ötesıyken.. sonra nts cekıldı... dr gosterdım alttakı bebek sıkıntılı serum takılsın bıda nts cekılsın dedı..... serum yedım tekrar nts cekıldım.... tamam hersey normal dedı. haftaya bıdaha gıdıcem.... ay boyle aptal gıbı oldum neye ugradıgımı sasırdım..... 32. haftada olan veya bu haftalara yakın olan arkadaslar bebeklerın kıloları ney sızın? :KK43:
Canım benim bebişlerim 31.haftada kiloları 1471 ve 1528 çıktı salı günü gitmiştim doktora çok güzel demişti doktorum bence seninde iyi üzme kendini

kızlar sahıden mı ıyımı kıloları o_O boşunamı evhamlandım ben o_O cok uzuldum bugun az kılo almıslar dıye :KK43: ya yüregıme su serptınız eger ıkızlerın bu haftasına normalse bu kilolar boşuna canımı sıkmıyım... o_O
Sen çok stres olmuşsun hiç sıkma canını normal herşey.
Şuan banada 1 kilo olmaları ne uzak geliyor nasip olurda 1 kilo olurlarsa 2 kilo için sabırsızlanıcam biliyorum.. ikiz gebelik hep bi evhamla geçiyormuş cidden

Arkadaşlar uyku durumunuz nasıl? Bende bı uykusuzluk başladı pek rahat edemiyorum yatakta siz nasıl yatiyosunuz

Arkadaşlar benim Dr erkek olduğu için sormaya cekindim yanındaki sekreter e sordum amma 22 haftalik olduk biz tüp bebekle acaba siz bacak için ağda yaptirdinizmi bacaga için kuaför e sorunca hep hamileler geliyo dedi ama size sormak istedim bi de özel bölgeye ne öneriyor Dr erkek olunca valla sormadım cekindim
Tüp bebek kızım sürekli agda yaptırdım. Bundada yaptırıyorum sadece daha ufaktan az a al diyorum. Bir sorun yasamadım. Özel bölge dahil.

Kiloları cok iyi maşallah ben 27 de 900. 32 deyim 1500 kilo yoklar.iyiler maşalllah. su hafta şaşırma olayını ben her konturolde yaşıyorum. Bir hafta öne bir hafta geriye şaştım kaldım artık. Büyücene kücülüyor. Yada 1 haftada birden 2 hafta büyütüyorlar
Bende takmıyorum artık.. doktor 30 dan sonra kilo alımı cok yavaşlar organ gelişimi devam eder. Takılma sen diyor. Söylemiyor bile kilolarını artık. Bebişlerin kilosu ikiz olunca 30 dan sonra kilo alımı azalıyor. Ame senin kilo cok iyi. Maşallah

Kızlar hangi hastanelere gidiyorsunuz? Acıbademe giden memnun kalan var mı? Benim gittiğim hastanede yeni doğan yoğun bakım olmadığı için ikizlere bakmıyorlarmış. Kalp atışlarınıda duyup emin olduktan sonra başka yere yönlendirdiler.

Canım ben 31+5de gittiğimde biri 1400gr diğeri 1000gr dı bana göre baya iyisin sen sıkma canını, benimkiler hem çok zayıflar hemde bitanesi çok beslenemiyor ama ne yapalım Rabbim neylerse güzel eyler diyip beslemeye çalışıyorum kendimce. Bence sende stres yapma tek çocuk gibi düşünme iki taneler bizimkiler

Tombuldut Tombuldut canım içini ferah tut, araştırmalarıma, okuduklarıma, burada yazılanlara göre normal seyrinde her şey, ama işte doktorlar bizi epey tedirgin ediyorlar, onlar için çok sıradan olan birkaç cümle bizi mahvediyor haftalarca... inşallah sağlıkla büyüsünler karnında

Canim daha henüz dogmamis bebege don bicmek bana göre degil acikcasi....cok fazla abartiliyo bence orda harcanan parayla bebegime daha yararli biseyler alirim.. dogumunu mevlüdünü güzelce süsleme yaparim eger cok icinde varsa.... ben karsiyim acikcasi..
Teşekkür ederim canım, ben de artık öyle düşünmeye başlıyorum, faydalı ve akılcı yaklaşmaya başlıyorum

canim 32+3de gittiğimde biri 1690 biri 1800 çıkmıştı doktor iyi dedi benimde geç döllenme 1 hafta fark var sat ile ultrason arasında doktorum 30 nisan yerine 8 Mayıs yazdı sat için sen sıkma canını bi sorun yoktur bu bebekler arada bizi panik yaptırmayı seviyolar bak benimkilerde beni korkuttu erken gelcez diye çok şükür hala icimdeler

canim 32+3de gittiğimde biri 1690 biri 1800 çıkmıştı doktor iyi dedi benimde geç döllenme 1 hafta fark var sat ile ultrason arasında doktorum 30 nisan yerine 8 Mayıs yazdı sat için sen sıkma canını bi sorun yoktur bu bebekler arada bizi panik yaptırmayı seviyolar bak benimkilerde beni korkuttu erken gelcez diye çok şükür hala icimdeler
Şuan kaç kg cnm...ay az kaldı senin:)haftada mı gidiyorsun dra

En kısa zamanda fotoğraf yollayacağımm canımm doktorum doğumu sezeryan diyor en başından beri ben arada normal olmaz mı diye soruyorum ama pek oralı olmuyo

Canim bendensin... bende soruyorum ama dur hele diyo bakalim diyo ... simdi bide riskli dönemdeyim ya kesin bisey konusmuyo.. hakkimizda hayirlisi olsun canim..

Ben de normal doğum isteyenlerdenim. Doktorum bunun için iki bebeğin de pozisyonunun uygun olması gerekli demişti. İlk zamanlar biri hep tersti ama son ultrasonda o da normal doğum pozisyonu almış, doktorum Doğuma geldiğinde bu şekilde olurlarsa normal doğum olarak başlarız diyor.
Bir de son dünkü son muayenede doktorum açılmayı kontrol etti ve 3 cm açıklığın var dedi. Doğum yakında olacaktır dedi ama eve gönderdi. 3 cm açıklık yeterli değil mi? Şimdi evde korkuyorum. Ya açılmam artar ve ben doğumun başladığını hissedemezsem diye. Çünkü kasılmalar sırasında hiç ağrım sancım olmuyor.

cennet35 cennet35 littlebiggirl littlebiggirl Dmrz Dmrz C Camgulu Y yagmurcuk80 fadiming fadiming M mrckrc Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum
Dta82 Dta82

kızlar sımdı butun yazıklarınızı okudum hem bebeklerın aslında kılolalarının ıyı oldugunu duydugum ıcın hemde bu sekılde bırbırımıze destek oldugumuz ıcın cıdden cok mutlu oldum:cry: Allah razı olsun hepınızden vallahı moralım düzeldi yaa... dün iki saat banyodan cıkmadım hem vucuden hem beyın olarak mahvettıler benı. bugunde bu mesajları okuyarak uyandım. ama sımdı gayet olumlu pozıtıfı dusunuyorum dusunecegım.... saga sola eşe dosta anlatmak işe yaramıyor bizi bizden başka anlayan yok bunuda emın oldum. :KK200: hepınız sagolun:KK200: rabbım hıc bırımıze bu endıselerı uzun sure yasatmasın saglıkla kucagımıza alalım :anne:[/QUOTE]

Son düzenleme:
cennet35 cennet35 littlebiggirl littlebiggirl Dmrz Dmrz C Camgulu Y yagmurcuk80 fadiming fadiming M mrckrc Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum

kızlar sımdı butun yazıklarınızı okudum hem bebeklerın aslında kılolalarının ıyı oldugunu duydugum ıcın hemde bu sekılde bırbırımıze destek oldugumuz ıcın cıdden cok mutlu oldum:cry: Allah razı olsun hepınızden vallahı moralım düzeldi yaa... dün iki saat banyodan cıkmadım hem vucuden hem beyın olarak mahvettıler benı. bugunde bu mesajları okuyarak uyandım. ama sımdı gayet olumlu pozıtıfı dusunuyorum dusunecegım.... saga sola eşe dosta anlatmak işe yaramıyor bizi bizden başka anlayan yok bunuda emın oldum. :KK200: hepınız sagolun:KK200: rabbım hıc bırımıze bu endıselerı uzun sure yasatmasın saglıkla kucagımıza alalım :anne:
[/QUOTE]
Amin canımm sağsalim bebişlerimizi alalım kucağımıza hepimizin endişelendiği dönemler oluyor kolay şeyler yaşamıyoruz ikiz gebelik gerçekten çok farklı bir his dediğin gibi anlatsanda seni tam olarak anlayamıyorlar buyüzfen burdayız zaten birbirimize destek olmak adına

Amin canımm sağsalim bebişlerimizi alalım kucağımıza hepimizin endişelendiği dönemler oluyor kolay şeyler yaşamıyoruz ikiz gebelik gerçekten çok farklı bir his dediğin gibi anlatsanda seni tam olarak anlayamıyorlar buyüzfen burdayız zaten birbirimize destek olmak adına[/QUOTE]
aynen oyle canım dun uzuldum dıye herkes arıyor ama ne fayda dedıklerımden anlayan yok bılmedıklerı ıcın anlayıp tesellı edecek bı cumlede kuramıyorlar malesef ama burayı okuyunca cıdden rahatladım rabbım hepımıze saglıkla dogumlar nasıp etsın

Şuan kaç kg cnm...ay az kaldı senin:)haftada mı gidiyorsun dra
salı günü öğrencem canım kilolarini yazarım buraya kontrolden çıkınca kızlarıma kavusmaya son 10 gün inşallah :) Dr a 2 haftada bir gidiyorum bi sorun olursa telefondan bilgi alıyorum doktorumdan

Back