- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.421
Canım en erken kaç haftalıkken ölçüm yapılır, benim henüz ölçülmedi daha erken sanırım.Agrilarim oldu ilk evet canim.. adet sancisi gibi.. ama durmak bilmeyen....
serviksin dogru ölcümü icin en sagliklisi vajinal ölcüm canim... göbekten dogru sonuc vermiyo maalesef...
Evet canım gittim şükür iyiler rahim boyuda iyi dedi karından.Geleceksin biliyorum ne yaptın gittinmi kontrole
Canım bu haftalar öyle geçiyor çubuk kraker yiyordum bol bol. Pek asitli şeyler yememeye çalışKızlar ben hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum açlıktan ayağa kalkamıyorum. Ona rağmen midem gaz dolu görseniz acınacak haldeyim yattım kaldım baya kötüledim. Ne yapacağımı şaşırdım
teşekkür ederim benim daha vaktim var o zaman.nevesta81 benim 16. Haftada normal ultrasonla 18. Haftada vajinal ultrasonla ölçüldü
teşekkür ederim benim daha vaktim var o zaman.
Buralardayım canım, bebek alışverişleri lohusa hazırlıkları derken geçip gidiyor zaman.. sen nasılsın? Bebeğinin kalp atışını duymuşsun çok sevindim canım hadi darısı diğer bebeğe inşallah :)))
Az kaldi kuzum masallah ya Rabbim zamanli hayirli dogumlar verdin sukur birini gordum sirada digeri var bugun ki kese hesabima gore 2 kese arasinda 1 hafta sure var insallah haftaya gorirumBuralardayım canım, bebek alışverişleri lohusa hazırlıkları derken geçip gidiyor zaman.. sen nasılsın? Bebeğinin kalp atışını duymuşsun çok sevindim canım hadi darısı diğer bebeğe inşallah :)))
İnşallah canım, genelde iki bebek arasında mutlaka fark oluyo zaten, haftaya onu da duy bize müjdeyi ver :))Az kaldi kuzum masallah ya Rabbim zamanli hayirli dogumlar verdin sukur birini gordum sirada digeri var bugun ki kese hesabima gore 2 kese arasinda 1 hafta sure var insallah haftaya gorirum
Amin insallah canim biyle de zaman gecmiyor :) Allahim saglikli hayitl8 evlatlar versin hepimizeİnşallah canım, genelde iki bebek arasında mutlaka fark oluyo zaten, haftaya onu da duy bize müjdeyi ver :))
Amin canım :) ikisinin de kalp atışını duyduktan sonra zaman hızlı geçiyor, hele ki hareketler hissedilmeye başladıktan sonra uçuyo resmen :)Amin insallah canim biyle de zaman gecmiyor :) Allahim saglikli hayitl8 evlatlar versin hepimize
Hastane deyim canm serum yiyorum nasıl isyan ettiysem açım diye serum verdilerCanım bu haftalar öyle geçiyor çubuk kraker yiyordum bol bol. Pek asitli şeyler yememeye çalış
Insallah canim aAllah hepimize kolaylik versin hayirli saglikli evlatlarimiz olsun aminAmin canım :) ikisinin de kalp atışını duyduktan sonra zaman hızlı geçiyor, hele ki hareketler hissedilmeye başladıktan sonra uçuyo resmen :)
Geçmiş olsun canım yavruların iyi olsundaHastane deyim canm serum yiyorum nasıl isyan ettiysem açım diye serum verdiler
Yeşil Elma ayva ve zencefil bunlar iyi diye demişti Dr tuzlu leblebi de bastırıyor ama geçmiş olsunKızlar ben hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum açlıktan ayağa kalkamıyorum. Ona rağmen midem gaz dolu görseniz acınacak haldeyim yattım kaldım baya kötüledim. Ne yapacağımı şaşırdım
Hiçbiri işe yaramadı canım yedim serumu 2 tabak tarhana çorbası içtim rahatladım. 6 saattir hastanede serum yiyordumYeşil Elma ayva ve zencefil bunlar iyi diye demişti Dr tuzlu leblebi de bastırıyor ama geçmiş olsun
Iyi bakalım şifa olsun serum bakalım inşallah çabuk geçer bulantilarinHiçbiri işe yaramadı canım yedim serumu 2 tabak tarhana çorbası içtim rahatladım. 6 saattir hastanede serum yiyordum
Hastane deyim canm serum yiyorum nasıl isyan ettiysem açım diye serum verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?