- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #3.401
Canım ne için kullanıyorsun gavisconu bende kullanıyorum ben miğde yanması için kullanıyorum bi o iyi geliyor banaSirke zararlı denince doktoru aradım bana gavıscon almamı söyledi. Kullanan bilen duyan var mı aranızda arkadaşlar??
Canım odanın yerleşmesi bitince foto attarsan sevinirim.bizede örnek olurÇok giremiyorum bu sıralar canım :) odamız geldi onunla ilgileniyorum keyifli işler yapıyorum :) kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşti şimdi odayı süslemekle uğraşıyorum :) buralara pek uğrayamadım yada sadece okumakla yetindim şükür iyiyim son hazırlıklar artık sen nasılsın iyimisin
Çok yoğun miğde bulantım ve gaz sancım olduğu için bunu tavsiye etti doktor. Midedeki asidi dengeler umarım bulantıya çare olmaz amaCanım ne için kullanıyorsun gavisconu bende kullanıyorum ben miğde yanması için kullanıyorum bi o iyi geliyor bana
Hafifleyecek bende aynı sorulardaydım 1 ay peynir ekmek yoğurt ekmek yedimBen artık bulantidan bitkin düştüm bugün doktora bunun için rapor yazdıracağım. Hiç yemek yemiyorum arada bir parça kaşar ekmek yinede kusabiliyorum. Çalışmama imkan yok ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum. 12+4 teyim.
Az kaldı merak etme 1-2 haftaya kalmaz azalmaya başlayacak ve iştahın birden açılacak, yalnız mideni boş tutma çünkü o da bulandırıyor, ben de 1 ay peynir ekmek yemiştim.Ben artık bulantidan bitkin düştüm bugün doktora bunun için rapor yazdıracağım. Hiç yemek yemiyorum arada bir parça kaşar ekmek yinede kusabiliyorum. Çalışmama imkan yok ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum. 12+4 teyim.
Sağol canım bende bu hafta başladığım gynoferon demir hapında suç aramaya başladım ondan önce bu kadar değildi çünkü.Hafifleyecek bende aynı sorulardaydım 1 ay peynir ekmek yoğurt ekmek yedim
Az kaldı merak etme 1-2 haftaya kalmaz azalmaya başlayacak ve iştahın birden açılacak, yalnız mideni boş tutma çünkü o da bulandırıyor, ben de 1 ay peynir ekmek yemiştim.
Benimde öyle iki defa olmuştu leke leke geldi Dr gittim olur ikiz gebelikte dedi crinone jel kullandım o iğneden de 12 hafta içinde 4 adet vuruldum 12.haftadan sonra lekeler geçti bitti ama ben evde dinlenmedeydim hayırlı olsun8. Haftadayız bizde kızlar iki haftadır kanama ile ugrasıyorm gecen salı oldu ertesi gün geçti tam geçti iyiyim derken pazar gecesi birden taze kan geldi çok korktum bebeklerim iyi şükür..ama bu kanamalar çok korkutuyor beni. 3. Ayı geçirirsem biter değil mi sizler daha tecrubelisiniz. İşe de gdiyorum normalde ama bir ay falan rapor almayı istiyorum..
Benimde düşük tu degerim hap olarak veriyim dedi ben iğne olursa daha iyi olur kana çabuk karışıp aktif olsun istedim tamam dedi 5 ampul yapıldı 2 gün arayla şükür yükseldi tabi ama arada bi baktirmak gerekiyor yine degereKızlar slm...b12 kullanıyor musunuz?bugün dr bana düşük olduğunu gebelikte çok önemli olduğunu söyledi.haftada bir kullanmak üzere iğne olarak verdi.sizler ne düşünüyorsunuz?
Gaviscon şurup evet hamileler e veriliyor reflü şu olana mide yanması olana veriliyor geçmiş olsunSirke zararlı denince doktoru aradım bana gavıscon almamı söyledi. Kullanan bilen duyan var mı aranızda arkadaşlar??
Canım odanın yerleşmesi bitince foto attarsan sevinirim.bizede örnek olur
Ben ilk 3 ay 3 günde bir oldum o iğneyi. Hala oluyorum haftada bir doğuma kadar da kesmeyecwk galiba dr um. Düşük yapmayı yada erken doğumu önlediği söyleniyor. İnşallah faydasının görürüz. Acıtan bi iğne çünküBirde kızlar Dr progesteron yetmezliğinden oluyor dedi proluton depot diye bir ıgne verdi 4 günde bir vuruluyorum. Bu iğneden kullandınız mi kaç günde bir vuruldunuz ?
Hayirli sabahlar kizlar..
pek bi degisiklik olmadigi icin yazamadim..
suanda biliosunuz ilac tedavisi görüyorum hastanede serumum dün henüz bitmemisti doktorumda yarini (yani bugün) bekliyelim bitsin öyle cikarip bakicam durumuna dedi..
DUALARINIZI HER ZAMAN OLDUGU GIBI BEKLIYORUM...
nymph26 canim sanada cok gecmis olsun.. dilerim ciddi bisey cikmaz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. ikiz gebelik gercekten pekte kolay degilmis ama Allah yardim ediyo cok sükür... biz hedefi yüksek tutmaya devam.. ne kadar olumsuzluklarla karsilassakta.. Allah dilerse 38-40 lari bile görürürüz biiznillah dimi
Canımm inşallah hayırlı güzel haberler alırsınHayirli sabahlar kizlar..
pek bi degisiklik olmadigi icin yazamadim..
suanda biliosunuz ilac tedavisi görüyorum hastanede serumum dün henüz bitmemisti doktorumda yarini (yani bugün) bekliyelim bitsin öyle cikarip bakicam durumuna dedi..
DUALARINIZI HER ZAMAN OLDUGU GIBI BEKLIYORUM...
nymph26 canim sanada cok gecmis olsun.. dilerim ciddi bisey cikmaz.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. ikiz gebelik gercekten pekte kolay degilmis ama Allah yardim ediyo cok sükür... biz hedefi yüksek tutmaya devam.. ne kadar olumsuzluklarla karsilassakta.. Allah dilerse 38-40 lari bile görürürüz biiznillah dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?