2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaşlar merhaba;
Bugün benim de perinotologda randevum vardı. Korkarak gittim yeniden hastahaneye yatacak kadar kötü bişeyler çıkarsa diye ama çok şükür herşey yolundaymış.
Bebeklerin bütün ölçümleri haftalarına uygun ya da ileriydi birbirlerine de yakındı.
kiloları çok iyi çıktı oğluşum 2630 gr kızım da 2600 gr. ( maşallah diyeyim) zaten ayakta hiç kalamıyorum, yerimde dönemiyorum, kalkamıyorum. Demek ki bundanmış. Toplamda 5 kiloyu geçiyorlar artık, benim doğumum iyice yaklaştı herhalde
Bir de ikisinin de pozisyonu normale uygunmuş, doktorum Doğum anında da böyle olurlarsa normali deneyebiliriz dedi.

Kızlar günaydın
Ben de ikiz annesi olmaya hazırlanıyorum
Bu başlığı yeni gördüm
Siz neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne zaman başladı? Benim ilk gebeliğim o yüzden biraz da bilgisizim
Aytıca çalışıyorum çalışanlar varsa ne zaman izne ayrıldınız bana yazarsanız sevinirim

Güzel haberlerine sevindim canım. Bu arada beslenmede nelere dikkat ediyorsun.bizde artık kilo almaya başlıyoruz.

Maşallah çok güzel haberler. Doğum yaklsştı artık senin :)

hayırlı olsun bende çalışıyordum ama zorlanıyorum diye heyet raporu aldım

Maşallah Rabbim vakti saati gelince sağlıkla gelmelerini nasip etsin insallah

Ayy insallah canım az kaldi senin sukur. Insallah saglikla doğurdum haberinide aliriz.

Nasıl aldın canım
Ben özel sektörde çalışıyorum 32. Haftadan sonra doktorum rapor veririz dedi ama şimdi almam çok zor ya
ikiz gebeliklerde daha kolay rapor yazabiliyorlar hatta 28. haftadan bile ev istirahati verilenler oluyor. Bende Allahın izniyle o günleri görürsem erken rapor almak isterim ama inşallah her şey yolunda gitsinde bir şekilde dayanılır.

Tabi inşallah herşey yolunda gitsin öncelikle
Özel hastaneye gittiğin sürece çokta sorun olmaz gibi geliyor ya
İş yerim korkutuyor beni çok zorda kalmadıkça alamıycam gibi

Nasıl aldın canım
Ben özel sektörde çalışıyorum 32. Haftadan sonra doktorum rapor veririz dedi ama şimdi almam çok zor ya
Doktor a söyledim çok ağrılarım oluyor zorlanıyorum 1 kere 30 gün verirmidiniz sonra zaten iznim başlıcak dedim verdi sağolsun. İkizlerde 32ye kadar çalışmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…