- Konu Sahibi marbling817
- #3.441
Hastane deyim canm serum yiyorum nasıl isyan ettiysem açım diye serum verdiler
Geçmiş olsun canım mide bulantısından bende çok çekiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane deyim canm serum yiyorum nasıl isyan ettiysem açım diye serum verdiler
Iyi bakalım şifa olsun serum bakalım inşallah çabuk geçer bulantilarin
CanEs cok gecmis olsun.
Teşekkür ederim canım bütün enerjim düştü çok kötüyüm öndeki bebişin kalbi duyuldu arkadaki pek görünmedi bile inşallah sıkıntı çıkmazGeçmiş olsun canım mide bulantısından bende çok çekiyorum
Kızlar slm...b12 kullanıyor musunuz?bugün dr bana düşük olduğunu gebelikte çok önemli olduğunu söyledi.haftada bir kullanmak üzere iğne olarak verdi.sizler ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE benimde tahlilimde b12 düşük dendi yarın doktoruma sorucam konturol de önemliymiş bebekler için
Güzel haberlerine sevindim canım. Bu arada beslenmede nelere dikkat ediyorsun.bizde artık kilo almaya başlıyoruz.Arkadaşlar merhaba;
Bugün benim de perinotologda randevum vardı. Korkarak gittim yeniden hastahaneye yatacak kadar kötü bişeyler çıkarsa diye ama çok şükür herşey yolundaymış.
Bebeklerin bütün ölçümleri haftalarına uygun ya da ileriydi birbirlerine de yakındı.
kiloları çok iyi çıktı oğluşum 2630 gr kızım da 2600 gr. ( maşallah diyeyim) zaten ayakta hiç kalamıyorum, yerimde dönemiyorum, kalkamıyorum. Demek ki bundanmış. Toplamda 5 kiloyu geçiyorlar artık, benim doğumum iyice yaklaştı herhalde
Bir de ikisinin de pozisyonu normale uygunmuş, doktorum Doğum anında da böyle olurlarsa normali deneyebiliriz dedi.
Maşallah çok güzel haberler. Doğum yaklsştı artık senin :)Arkadaşlar merhaba;
Bugün benim de perinotologda randevum vardı. Korkarak gittim yeniden hastahaneye yatacak kadar kötü bişeyler çıkarsa diye ama çok şükür herşey yolundaymış.
Bebeklerin bütün ölçümleri haftalarına uygun ya da ileriydi birbirlerine de yakındı.
kiloları çok iyi çıktı oğluşum 2630 gr kızım da 2600 gr. ( maşallah diyeyim) zaten ayakta hiç kalamıyorum, yerimde dönemiyorum, kalkamıyorum. Demek ki bundanmış. Toplamda 5 kiloyu geçiyorlar artık, benim doğumum iyice yaklaştı herhalde
Bir de ikisinin de pozisyonu normale uygunmuş, doktorum Doğum anında da böyle olurlarsa normali deneyebiliriz dedi.
hayırlı olsun bende çalışıyordum ama zorlanıyorum diye heyet raporu aldımKızlar günaydın
Ben de ikiz annesi olmaya hazırlanıyorum
Bu başlığı yeni gördüm
Siz neler yapıyorsunuz hazırlıklar ne zaman başladı? Benim ilk gebeliğim o yüzden biraz da bilgisizim
Aytıca çalışıyorum çalışanlar varsa ne zaman izne ayrıldınız bana yazarsanız sevinirim
Maşallah Rabbim vakti saati gelince sağlıkla gelmelerini nasip etsin insallahArkadaşlar merhaba;
kızlar kontrolden geldim bebeklerden biri hala rahim ağzına baskı yapıyo ama kasılmalar için kullandığım ilaçlar işe yaramış doktorum yılbaşını geçiririz dedi umutlu konuştu inşallah hedefimize ulasicaz 36+2 de alırım dedi
Nasıl aldın canımMaşallah çok güzel haberler. Doğum yaklsştı artık senin :)
hayırlı olsun bende çalışıyordum ama zorlanıyorum diye heyet raporu aldım
ikiz gebeliklerde daha kolay rapor yazabiliyorlar hatta 28. haftadan bile ev istirahati verilenler oluyor. Bende Allahın izniyle o günleri görürsem erken rapor almak isterim ama inşallah her şey yolunda gitsinde bir şekilde dayanılır.Nasıl aldın canım
Ben özel sektörde çalışıyorum 32. Haftadan sonra doktorum rapor veririz dedi ama şimdi almam çok zor ya
Tabi inşallah herşey yolunda gitsin öncelikleikiz gebeliklerde daha kolay rapor yazabiliyorlar hatta 28. haftadan bile ev istirahati verilenler oluyor. Bende Allahın izniyle o günleri görürsem erken rapor almak isterim ama inşallah her şey yolunda gitsinde bir şekilde dayanılır.
Doktor a söyledim çok ağrılarım oluyor zorlanıyorum 1 kere 30 gün verirmidiniz sonra zaten iznim başlıcak dedim verdi sağolsun. İkizlerde 32ye kadar çalışmak çok zorNasıl aldın canım
Ben özel sektörde çalışıyorum 32. Haftadan sonra doktorum rapor veririz dedi ama şimdi almam çok zor ya
inşallah canım son 2 hafta :)Ayy insallah canım az kaldi senin sukur. Insallah saglikla doğurdum haberinide aliriz.
Ay ne bilim ya sağlığım el verdiği sürece çalışacağım mecburDoktor a söyledim çok ağrılarım oluyor zorlanıyorum 1 kere 30 gün verirmidiniz sonra zaten iznim başlıcak dedim verdi sağolsun. İkizlerde 32ye kadar çalışmak çok zor