• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim bugünümüze hamd olsun hala hastandeyim.. bugün evet doktorum gelicekti.. insaAllah gelir canim cünkü 3 gündür burasi noel tatili.. ve heryer resmi tatil.. doktorumda yurtdisina gitti tatil hasabiyle.. bakalim
InsaAllah bugün gelir.. ölcüm yapicakti tekrar ve nts sonuclarini degerlendircekti..
DUALARINIZI BEKLIYORUM...

sen nasilsin canim? Basladin mi ufaktan hazirliklara.. hastane cikisi falan aldin mi,.

Insallah gelir de guzel haberlerle ayrulirsin hastaneden. Ama en onemlisi senin ve prenseslerin sagligi tabuki.
Canim ben 2 tane 10 lu, 2 tane 5li takim aldim. Birde 2 tane tulum. Kizimin kıyafetleri de var zaten. Yeter muhtemelen yetmezse alinir diye dusundum. Aslinda guzel seyler var almak istiyirum ama bayagi kıyafet var. Sen hazilriklari ne yaptin?

Canim bugünümüze hamd olsun hala hastandeyim.. bugün evet doktorum gelicekti.. insaAllah gelir canim cünkü 3 gündür burasi noel tatili.. ve heryer resmi tatil.. doktorumda yurtdisina gitti tatil hasabiyle.. bakalim
InsaAllah bugün gelir.. ölcüm yapicakti tekrar ve nts sonuclarini degerlendircekti..
DUALARINIZI BEKLIYORUM...

sen nasilsin canim? Basladin mi ufaktan hazirliklara.. hastane cikisi falan aldin mi,.
Inşallah güzel haberler alırsın sağlıkla gelsin bebekler

Kızlar kusura bakmayın ancak yazabiliyorum dr kafalarını aşağıya doğru çevirmişler ondan ağrı var dedi.yalnız böbreklerimide kontrol etti sağ böbrekte baya genişleme varmış. Rahmin baskısından dolayı.bu epey canımı sıktı. Ürolojiye sevketti eğer gerekirse stent takılabiliyomuş bıda takılsada takılmasada erken doğumu tetikleyebilirmiş. Yarın ultrason çekilecek inşAllah ileri derece çıkmaz. Sizde ihmal etmeyin muhakkak baktırın. Bekliyoruz inşallah hayırlı sonuçlanır
Rabbim şifa versin bebekler gelene kadar bizde birer Dr olcaz sanirim

Normal canim.. 24 den sonra dahada sklasabilir .. önemli olan düzensiz araliklarda olmasi..
Rahim kendini doguma hazirladigi icin bu tür
Agrilar gayet normal canim..
Sıkıntı çıkartan birşey olmasında bebişlere ağrı sancı vermiyor zaten.. Sen naptin nasıl gidiyor.belli mi çıkışın

Arkadaşım geçmiş olsun bende de aynı sorun çıkmıştı 20. Haftamda anı bı böbrek ağrısıyla acile gittim taş var sandılar sonra baktılar genişleme var hatta kadın doğum doktoru Çok erken başlamış bu ilerleyebilir ilerlerse stend takılır dedi ama çok şükür bı iki hafta hafta ara ara şiddetli arar ara hafif oldu sonra geçti hep sola yatmami söyledi doktor canını sıkma geçer inşallah seninde
Canım hatırlıyomusun derecesini genişliğin. Bnde hep sola yatıyorum aslında inş geriler bnmkide

8. Haftadayız bizde kızlar iki haftadır kanama ile ugrasıyorm gecen salı oldu ertesi gün geçti tam geçti iyiyim derken pazar gecesi birden taze kan geldi çok korktum bebeklerim iyi şükür..ama bu kanamalar çok korkutuyor beni. 3. Ayı geçirirsem biter değil mi sizler daha tecrubelisiniz. İşe de gdiyorum normalde ama bir ay falan rapor almayı istiyorum..

Birde kızlar Dr progesteron yetmezliğinden oluyor dedi proluton depot diye bir ıgne verdi 4 günde bir vuruluyorum. Bu iğneden kullandınız mi kaç günde bir vuruldunuz ?

Canım o anlattığın kasılma dediğin şey benimde gün içinde 2.3 kere oluyor.brn pek önemsemiyorum ağrı sızı vermiyor bir taraf daha şiş oluyor.erkek daha hareketli diye o bir yere birikiyor düşüncesi oluşuyordu bunun bi zararı varmıki

Ben de hastahaneye yatmadan önce önemsemiyordum ve takip etmiyordum, çünkü bunun kasılma olduğunu bilmiyordum.
Gün içinde 2-3 kere olmasının bir sakıncası yok demişti doktorum.
Önemli olan kasılmalar bir düzene girerse doğumu başlatabilirmiş, takip etmen lazım.

Sirke zararlı denince doktoru aradım bana gavıscon almamı söyledi. Kullanan bilen duyan var mı aranızda arkadaşlar??

Bu arada Dmrz Dmrz haberi olan var mi. Girmiyor mu ben mi fark etmedim.
Çok giremiyorum bu sıralar canım :) odamız geldi onunla ilgileniyorum keyifli işler yapıyorum :) kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşti şimdi odayı süslemekle uğraşıyorum :) buralara pek uğrayamadım yada sadece okumakla yetindim şükür iyiyim son hazırlıklar artık sen nasılsın iyimisin

Çok giremiyorum bu sıralar canım :) odamız geldi onunla ilgileniyorum keyifli işler yapıyorum :) kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşti şimdi odayı süslemekle uğraşıyorum :) buralara pek uğrayamadım yada sadece okumakla yetindim şükür iyiyim son hazırlıklar artık sen nasılsın iyimisin

Kolay gelsin canim. En keyifli yorgunluklar. Aman dikkat et kendini yorma. Ikiz annesi yorulmaya gelmiyor. Bende iyiyim cok sukur bol bol yatiyorum. Yada kizimla oynuyorum.

Birde kızlar Dr progesteron yetmezliğinden oluyor dedi proluton depot diye bir ıgne verdi 4 günde bir vuruluyorum. Bu iğneden kullandınız mi kaç günde bir vuruldunuz ?
ben son 1 2 haftaya kadar hergün 2 doz progestan iğne vuruldum memorial öle dedi kadın doğumcuda devam et dedi şimdi crinonla devam ediyorum ,iğne olduğum halde pıhtı şeklinde bile kanamam oldu sinir bozucu plasenta etrafında kanma vardı oğlanda prolüton vuruldum ben dikkat ettim rapor al bence

Canım geçmiş olsun. Benim kanamam olmadığı halde tüp bebek olduğu için 12. Haftama kadar haftada 1 proluton vuruluyordum.Rabbim yavrularımızı korusun inşallah

Ben de hastahaneye yatmadan önce önemsemiyordum ve takip etmiyordum, çünkü bunun kasılma olduğunu bilmiyordum.
Gün içinde 2-3 kere olmasının bir sakıncası yok demişti doktorum.
Önemli olan kasılmalar bir düzene girerse doğumu başlatabilirmiş, takip etmen lazım.
Anladım canım bundan sonra daha dikkat ederim

Back