• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Agrilarim oldu ilk evet canim.. adet sancisi gibi.. ama durmak bilmeyen....
serviksin dogru ölcümü icin en sagliklisi vajinal ölcüm canim... göbekten dogru sonuc vermiyo maalesef...
Canım en erken kaç haftalıkken ölçüm yapılır, benim henüz ölçülmedi daha erken sanırım.

Kızlar ben hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum açlıktan ayağa kalkamıyorum. Ona rağmen midem gaz dolu görseniz acınacak haldeyim yattım kaldım baya kötüledim. Ne yapacağımı şaşırdım :(

Kızlar ben hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum açlıktan ayağa kalkamıyorum. Ona rağmen midem gaz dolu görseniz acınacak haldeyim yattım kaldım baya kötüledim. Ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Canım bu haftalar öyle geçiyor çubuk kraker yiyordum bol bol. Pek asitli şeyler yememeye çalış

Buralardayım canım, bebek alışverişleri lohusa hazırlıkları derken geçip gidiyor zaman.. sen nasılsın? Bebeğinin kalp atışını duymuşsun çok sevindim canım hadi darısı diğer bebeğe inşallah :)))
Az kaldi kuzum masallah ya Rabbim zamanli hayirli dogumlar verdin sukur birini gordum sirada digeri var bugun ki kese hesabima gore 2 kese arasinda 1 hafta sure var insallah haftaya gorirum

Az kaldi kuzum masallah ya Rabbim zamanli hayirli dogumlar verdin sukur birini gordum sirada digeri var bugun ki kese hesabima gore 2 kese arasinda 1 hafta sure var insallah haftaya gorirum
İnşallah canım, genelde iki bebek arasında mutlaka fark oluyo zaten, haftaya onu da duy bize müjdeyi ver :))

Kızlar ben hiçbirşey yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum açlıktan ayağa kalkamıyorum. Ona rağmen midem gaz dolu görseniz acınacak haldeyim yattım kaldım baya kötüledim. Ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Yeşil Elma ayva ve zencefil bunlar iyi diye demişti Dr tuzlu leblebi de bastırıyor ama geçmiş olsun

İyi akşamlar herkese Rabbim hepimizin bebişleri kucağına almayı nasip etsin(amin)benide alın aranıza lütfenn uzun süredir takip ediyorum 1.sayfadan beri heyecanla okudum hepsiniİçim kıpır kıpır bende ikiz annesi olmak istiyorum 10 haftalık hamileyim rabbim nasip ederse 7.ayda doğumum olucak henüz ikizmi değilmi tam belli değil yurt dışında yaşıyorum burada sık sık giremiyoruz malesef ultrasona ilk 7 haftalıkken girdim meleğimi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür Allahıma kesenin az ilerisinde bi kese daha var içinde nokta kadar bişey gözüküyor doktor düzgün bi açıklama yapmadı malesef 13.haftayı bekliyorum 1.ayın 11inde randevum var çok merak ediyorum aynı zamanda çok yoğun duygular içindeyim ikizmiş gibi hissediyorum çok mutluyumBenim 4.hamileliğim 3 evladım var Rabbim bağışlasın inşaAllah buda ikiz olursa başım gözüm üstüne

İlk beta hcg değerim 4+5 günlük 8 bin 250
İkinci beta hcg 6+4 71 bin 740
İkinciyi kendim yaptırmak istedim
Sizce değerlere göre ikiz olma ihtimali varmı?
Her iki kasıktada ağrı batma oldu

Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin merakla cvplarınızı bekliyorum

Back