- Konu Sahibi marbling817
- #3.361
MasaAllahcanim darisi basima... insaAllah bende sagliklica o haftalari görürüm.. kasilmalar icin hangi ilaci kullaniyorsun? Adalat mi yazdi doktorun? Suan hangi ilaclari aliyorsun canim
Bilgi verirsen sevinirim..
Mamaya gelince... Hipp‘in mamasini sana önerebilirim.. holle yi denemedim bilmiyorum acikcasi.. kizimda hipp kullandim ve cok mmenunum kaldim.. ne gaz yapti ne baska bisey... combiotik serisini almani tavsiye ederim..
Bana sadece hastahanede kaldığım sürede “indocin” diye bir ilacı 72 saat boyunca günde 3 kez verdiler. O kasılmaları durdurdu ama onun da şöyle bir yan etkisi oldu, bebeklerden birinin suyunu azalttı. Sonraki 3 gün de suyun normal seviyeye gelmesi için hastanede kontrol altında tuttular. Çok şükür o da normale gelince eve döndüm, dediğim gibi yatak istirahatindeyim ama evde kasılmalarla ilgili kullanmak için bir ilaç vermedi. Sadece düzenli kullandığım vitamin ilaçları var, başka da ilaç kullanmıyorum.
Kasılmalar için bol su da çok önemli, bana hastahanede serumla su verdiler bir de, bol su içmek gerekli yani. İnşallah en kısa sürede sen de atlatırsın canım. Allah yardımcın olsun.